Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144807 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #790 : 27.Mai.2016, 10:44:22 a.m. »
Nu am auzit / citit despre acest brand. Din specificaţii rezultă că nu poate fi utilizat în reţeaua Digi 4G deoarece nu are banda B38, corespunzătoare TDD 2600 MHz.
La aceleaşi performanţe şi cu posibilitatea de a fi folosit în reţeaua Digi 4G poţi lua Xiaomi Redmi 3 Pro, care este mai scump (cca 170 USD) cu acumulator de 4100 mAh.
Utilizez un Redmi 1S de care sunt foarte mulţumit, am deţinut şi Lenovo A750, respectiv A800, bunuţe la vremea lor dar Xiaomi e totuşi în altă ligă după opinia mea şi a altor specialişti încă în viaţă. Cunosc un sceptic care după ce i-a cumpărat nevestei un Redmi 2 a decis că i s-ar potrivi şi lui acel model în varianta cu 2Gb RAM.

Baftă la achiziţie şi aşteptăm un feedback !

P.S. @lucianer, eşti mulţumit de autonomia acumulatorului la Redmi Note 2 ?
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

The following users thanked this post: ASZ

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #791 : 27.Mai.2016, 06:49:23 p.m. »
Un display FHD de 5,5 inch si 4G activat non stop....un telefon care nu prea are timp sa "zaca" decat noaptea...Nu mai stau sa ma gandesc de autonomie fiindca Androidul papa cat ii dai. :)
Pe de alta parte, nu regret o secunda alegerea facuta. Sotia are un Meizu M2 Note( similar in config cu Redmi), pentru ca nu-l haituie ca mine, tine toata ziua acumulatorul.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

The following users thanked this post: sxtelu, ASZ

Offline ASZ

« Răspuns #792 : 30.Mai.2016, 12:08:48 p.m. »
Mersi pt. raspunsuri, faptul ca nu are 4G mi-a scapat .. :(
Mai citesc/ma doicumentez sa vedem cu ce inlocuiesc Mot G-ul meu (din pacate Moto G-urile noi au ecran mult prea marept. ce imi doresc eu ... 5,5 inch .. altfel acela era modelul la care ma bagam)

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #793 : 30.Mai.2016, 03:49:14 p.m. »
Mersi pt. raspunsuri, faptul ca nu are 4G mi-a scapat .. :(

Nu este compatibil cu DIGI 4G, in celelalte retele 4G poate fi ok. Nu stiu ce retele te intererseaza, am considerat util sa stii.

Mai citesc/ma doicumentez sa vedem cu ce inlocuiesc Mot G-ul meu (din pacate Moto G-urile noi au ecran mult prea marept. ce imi doresc eu ... 5,5 inch .. altfel acela era modelul la care ma bagam)

Moto G am studiat si eu cu vreo 2 ani in urma. Pe de alta parte si eu mi-am impus niste limite maxime de genul: 5.0 inch pt ecran, respectiv 150 grame telefonul ...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

The following users thanked this post: ASZ

Offline sirsefu

« Răspuns #794 : 04.Iun.2016, 08:32:13 a.m. »
Mi-am făcut curaj și am schimbat, în sfârșit, telefonul :) Am luat un Oneplus x si sunt foarte încântat. Merge brici. Si are un design remarcabil :)

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

Offline enicky

« Răspuns #795 : 04.Iun.2016, 11:28:44 a.m. »
        Sa-l stapanesti sanatos ! Vad ca e tare baiatu' , nu prea ii sta nimic in fata, baterie buna, dual, memorie, bravo  :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sirsefu

« Răspuns #796 : 04.Iun.2016, 02:48:29 p.m. »
Mulțumesc :) deocamdată îl păzesc să nu mi-l rechizitioneze sotia :)

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #797 : 04.Iun.2016, 11:33:46 p.m. »
Buy another one. ;)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline Leutz

« Răspuns #798 : 27.Iun.2016, 04:48:31 p.m. »
Zilele trecute am dat iar telefonul pe jos, a n-a oara  :( si ... de data asta s-a suparat pe mine. S-a dus difuzorul intern; si acum trebuie sa folosesc speaker-ul cand vorbesc la telefon; sau castile ...

Asa ca, fortat de imprejurari, ma uit dupa alt telefon. Un telefon mai mic, intrucat pe asta (Lumia 830) din cauza marimii l-am dat pe jos de-atatea ori. Pur si simplu e prea mare pentru mainile mele. As fi vrut tot cu Windows si tot de la Nokia/Microsoft, pentru simplitate, fluiditate si ecosistem. Insa din pacate nu au nimic cu design la fel de bun ca 830 si in format mai mic. Iar inca un 830, desi ma tenteaza ...  :D imi insulta imaginatia.

M-am oprit asadar la doua Androide, ambele de-a lu' Samsung: Galaxy A3-2014 si Galaxy A3-2016. Sunt prima si a doua generatie a seriei A3.

A3-2014 l-am vazut mai demult pe viu in magazin si mi-a sarit in ochi de la distanta din toata multimea de caramizi expuse. Acum, ajuns la nevoie, mi-am adus aminte de el.
A3-2016 nu l-am pipait. Evident, e mai mare, mai tare ... mai, mai decat cel vechi, insa ... parca tot la cel vechi m-as baga.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Cosmin09

« Răspuns #799 : 27.Iun.2016, 04:54:01 p.m. »
Poti incerca ramanerea la Windows Phone  :D. Uite aici un alt model nou. Nu stiu cum e ca dimensiuni fata de Lumia 830 sau fata de cele 2 A3 pe care le gasisei.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022