Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144811 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #760 : 22.Mar.2016, 12:57:06 p.m. »
....si one plus x - spre care inclin, placandu-mi mai mult designul.
Si pe mine m-ar interesa acest model .. insa nu stiu unde ai gasit asa de ieftin (1000 de lei ?) si cum se procedeaza cu garantia.

Offline shpeedy

« Răspuns #761 : 22.Mar.2016, 02:08:45 p.m. »
Referitor la garantia pentru produsele aduse din China, am avut un dual-sim chinezesc (un iOcean) luat de la dualstore.ro, cu garantie 2 ani. Vara trecuta, la un an de la achizitie, am avut o problema cu el si am mers la service-ul cu care au contract cei de la dualstore sa mi-l repare. Cu exceptia faptului ca a fost tinut cam o luna in service, n-am avut nici o problema cu repararea lui.

Sa vad cum merge treaba acum (mai am cateva luni din garantie) ca as vrea sa-i repar suportul de dual-sim (colac peste pupaza, marca respectiva - iOcean - a dat si faliment)...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sirsefu

« Răspuns #762 : 22.Mar.2016, 03:31:33 p.m. »
@asz in jur la 1000 ron...mai exact spre 1200 ajunge :) direct de pe site-ul oneplus. e 269 eur
daca il iau - il iau direct de la ei, pentru a fi sigur ca primesc versiunea cu os pentru europa si nu cu cel pentru china
@shpeedy - oneplus e din gasca xiaomi, meizu, adica aia mai cunoscuti cu produse ok dintre chinezi - cu componente medium plus (unele spre premium), la preturi ok. daca il iei direct de pe site-ul lor garantia functioneaza direct cu ei (vad ca au 2 ani pentru europa), nu au parteneriate de service in europa. probabil, la nevoie...retur si inlocuire :)

Offline vladut.b

« Răspuns #763 : 28.Mar.2016, 11:59:54 a.m. »
In realitate OnePlus iti repara ei telefonul in caz de probleme chiar si in afara garantiei, insa eu nu m-as gandi la probleme asa usor avand in vedere calitatea produsului, in orice caz interesant este ca ei ofera si asigurare full kasko cu valoare la 100% pentru 2 ani de zile si acopera toate daunele posibile fara exceptii, eu cand am cumparat OnePlus 2 am si facut asigurarea direct.
  • Suzuki Swift 1.2 B-Color
Consum mediu: 

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #764 : 30.Mar.2016, 05:35:50 p.m. »
Am primit la reincarcari succesive pe cartela Prepay Orange o suma care mi-a permis sa cumpar un Nokia 108 dual SIM pe care-l voi dona socrilor.
Din specificatii rezulta ca functioneaza GSM 2G. Intrebarea mea este daca acest standard 2G este legat de tipul SIM-ului sau SIM-ul se "muleaza" dupa tipul telefonului (daca e 2G merge 2G, iar daca e 3G merge 3G).
Temerea mea este ca socrii sa aiba o cartela SIM 3G care sa nu se potriveasca cu telefonul 2G

Poate stie vreun coleg sa ma "lumineze".
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #765 : 30.Mar.2016, 05:44:35 p.m. »
In cazul meu, cartela Telekom 3G, telefon 2G, nu exista nicio problema.

Sent from my  6s plus
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

The following users thanked this post: gabineg

Offline shpeedy

« Răspuns #766 : 30.Mar.2016, 05:48:06 p.m. »
Nu-ti fa probleme.
Cartela e una singura - fctie. de terminal si acoperirea retelei in locatia respectiva poti avea semnal 2G, 3G sau 4G. Ai fi putut avea o mica problema legata de formatul cartelei (Mini/Micro/Nano-SIM), dar vad ca este MiniSIM (=formatul mare/vechi). Oricum ar fi, in general cartelele SIM sunt acum pre-taiate pentru a avea - fctie. de necesitati - toate formatele de la mare la mic.
« Ultima Modificare: 30.Mar.2016, 05:50:38 p.m. de shpeedy »

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #767 : 30.Mar.2016, 05:55:41 p.m. »
Va multumesc amandorura. Momentan ma "lupt" cu Orange sa obtin codul de deblocare de pe SIM1, care e codat in retea. Si nu functioneaza telefonul cu un SIM introdus in slotul 2 fara sa ai unul in slot-ul 1.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ccris

« Răspuns #768 : 31.Mar.2016, 08:04:58 a.m. »
Nu am verificat frecventele insa telefoanele ieftine doar cu 2G nu pot accesa 3G pur si simplu pentru ca hardware-ul / chipsetul / procesorul nu are implementate frecventele 3G, 4G... Deci daca vrei sa-l folosești in Digi cel mai probabil n-o sa găsească rețeaua lor, or sa te treaca pe rețeaua Vodafone in roaming national...pana cand blochează SIMul pentru ca nu folosești telefon 3G.
Cel mai simplu e sa întrebi la operator sau sa verifici frecventele

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

Offline shpeedy

« Răspuns #769 : 31.Mar.2016, 10:07:56 a.m. »
Digi n-are deloc suport 2G?! Recunosc ca - desi am si eu un SIM Digi - nu stiam de asta...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk