Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144846 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #610 : 11.Nov.2014, 08:00:05 p.m. »
Mai copii, am impresia ca sondajul acestui topic nu mai corespunde realitatii, poate ar trebui rugat un moderator sa-l faca faca in asa fel incat sa fie reimprospatat periodic la anumite intervale de timp. :-?
« Ultima Modificare: 11.Nov.2014, 08:01:46 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline coby

« Răspuns #611 : 11.Nov.2014, 08:11:19 p.m. »
Mai copii, am impresia ca sondajul acestui topic nu mai corespunde realitatii, poate ar trebui rugat un moderator sa-l faca faca in asa fel incat sa fie reimprospatat periodic la anumite intervale de timp. :-?
Reimprospatat cu ce ? Cu tuica ?
Discutiile is despre telefoane totusi !
Acuma daca tot te ai aflat in treaba sa postezi , zi si tu ce telefon sa mi i au ( asa cum am specificat mai sus - daca ai citit ) ?
auto si moto

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #612 : 11.Nov.2014, 08:24:03 p.m. »
@coby, cred ca tu esti oltean, ca te-aprinzi prea repede. Nici n-ai citit mesajul lui @danker si ai percutat in gol. Colegul se referea la sondajul din antetul topicului unde Sony Ericsson e lider majoritar. Si eu am vazut azi sondajul ajuns superflu. Poate un moderator sa deblocheze sondajul si sa-l lasa perpetuu.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #613 : 11.Nov.2014, 08:34:34 p.m. »

Corect! Tinand cont de schimbarea ierarhiilor si de multitudinea de marci aparute intre timp, poate ar fi mai bun un chestionar referitor la SO-ul telefonului (Android, iOS, Windows, MeeGo, TizenOS etc).

Acuma daca tot te ai aflat in treaba sa postezi , zi si tu ce telefon sa mi i au ( asa cum am specificat mai sus - daca ai citit ) ?

Trecand peste remarca usor deranjanta la adresa colegului, care este totusi bugetul disponibil pentru telefon ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline coby

« Răspuns #614 : 11.Nov.2014, 08:50:12 p.m. »
Bugetul este nelimitat daca este cu specificatiile mentionate - sa nu fie paleta de ping pong :)

Sony Ericsson e lider majoritar...
Si Nokia e pe ultimul loc .. !

Prin sud pe acolo tare sensibilosi sunteti ! La orice vorba mai sanatoasa va ascundeti dupa tufe ?
Bine mai , va las , ca nu vreau careva din voi sa se sinucida ca l am " luat " un pic mai tare !

Asa m am obijnuit sa vorbesc oricand cu oricine fara nici o retinere ..
« Ultima Modificare: 11.Nov.2014, 09:02:41 p.m. de coby »
auto si moto

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #615 : 11.Nov.2014, 09:04:50 p.m. »

Prin sud pe acolo tare sensibilosi sunteti ! La orice vorba mai sanatoasa va ascundeti dupa tufe ?

La naiba! Ce tufe? Sarim la beregata!

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #616 : 11.Nov.2014, 11:05:13 p.m. »
Bugetul este nelimitat daca este cu specificatiile mentionate - sa nu fie paleta de ping pong :)

Pai daca bugetul e nelimitat, Sony-ul cred ca ar fi cel mai apropiat de cerintele tale (mare diferenta intre 4.3in si 4in nu este)...

Bine mai , va las , ca nu vreau careva din voi sa se sinucida ca l am " luat " un pic mai tare !

Dac-ar fi vorba de sensibilitati asa cum sustii, as mai catadicsi sa-ti raspund la obiect ?!  ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline danker

« Răspuns #617 : 12.Nov.2014, 12:37:19 a.m. »
Reimprospatat cu ce ? Cu tuica ?
Discutiile is despre telefoane totusi !

coby  n-ai inteles nimic din postarea mea sau te gandesti prea mult la tuica,
am apreciat totusi faptul ca ceilalti colegi au incercat sa-ti explice mai politicos despre ce e vorba.
Nu e obligatoriu sa raspund la nedumeririle tale, insa pot sa postez  orice atat timp cat este on topic.... :dknw:

Eu n-am inteles niciodata de ce exista mitul asta cu ardeleni (care gandesc mai mult si de aia vorbesc mai rar).....
afirmatia ta de mai sus e doar o problema de comportament care sper ca odata cu trecerea timpului se va remedia. :inteligent:
« Ultima Modificare: 12.Nov.2014, 12:39:15 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline coby

« Răspuns #618 : 12.Nov.2014, 01:24:19 a.m. »
Sony ala are display TFT pe langa faptul ca e si ala o paleta de ping pong  - o sa mi i au pana la urma un iphone 4S  ( ca 5 e si ala o " tava" ) care , desi are 512 Ram merge mai bine ca oricare tel cu Android si 1Gb de Ram , totul e sa gasesc nou fara up date de soft deci prima versiune 6.1... ( majoritatea care si au facut up date de soft isi dau cu pumnii in c***e acuma ) .
Si scuze la cei ofensati , oi fi io mai badaran in vorba dar is sanatos ! Am deja o varsta si nu cred ca ma mai schimba nimeni ...
auto si moto

Offline Leutz

« Răspuns #619 : 12.Nov.2014, 03:53:09 a.m. »
@danker, o sa ma uit sa vad ce-i cu sondajul ... S-ar putea sa ceara drepturi de admin pentru a fi modificat.

De asemenea, va rog sa ramaneti cu discutia la obiect. Deja s-a 'povestit' destul pe alaturi.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019