Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144857 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #580 : 11.Sep.2014, 01:31:37 p.m. »
Asa am încercat si eu... Si cred ca e o decizie inteleapta. Acum am 5 si sper sa-mi iau 6+ :P soon!
Si ca tot e lupta asta cu haterii iPhone. Asta e valabilă si pentru Apple si pentru Samsung... Si pentru cine mai vreti voi ;)

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline coby

« Răspuns #581 : 19.Oct.2014, 08:26:49 p.m. »
Ce parere aveti despre Nokia Lumnia 635 , are careva in dotare ? As vrea sa trec de la android la windows , sa mai fac o schimbare .
L am comandat - sper ca marti sa ajunga si sper sa nu fiu dezamagit :)
auto si moto

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #582 : 19.Oct.2014, 08:28:24 p.m. »
De vreo luna folosesc si îmi place 6le :D

Sent from my 
  • #romaniaelectrica

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #583 : 19.Oct.2014, 08:43:43 p.m. »
Ce parere aveti despre Nokia Lumnia 635 , are careva in dotare ? As vrea sa trec de la android la windows , sa mai fac o schimbare .
L am comandat - sper ca marti sa ajunga si sper sa nu fiu dezamagit :)
Am vrut sa comand si eu pentru ai mei coleji la servici insa, nu aveau cei de la Vomafone pe stock. Am vazut zilele trecute la cineve 930-ul si ...wow. Arata atat de bine.
Am inteles ca si 635 este destul de ok. Singura "problema" la Nokia, este bateria care tine putin. Poate au progresat.
Bafta.
Go Terios!!!:)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #584 : 19.Oct.2014, 09:35:08 p.m. »
Nokia 635

BATTERY       Li-Ion 1830 mAh battery (BL-5H)
Stand-by   Up to 648 h
Talk time   Up to 12 h (2G) / Up to 14 h (3G)
Music play   Up to 58 h

Sent from my 
  • #romaniaelectrica

Offline coby

« Răspuns #585 : 20.Oct.2014, 08:27:24 p.m. »
L am primit azi - insa e slabut rau si nu se compara cu Motorola xt 910 din dotare - oricum n am dat bani pe el ca e mokka la fidelizare ; merge bine pe net si cam atat , la sunete e varza varza - parca se aude infundat , e undeva
Hmmm , totusi imi place cu windows - trebuie sa vad ce alte modele de tel sunt cu windows , dar Nokia is praf nici nu merita atentia - parerea mea .
auto si moto

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #586 : 20.Oct.2014, 11:34:42 p.m. »
Go Terios!!!:)

Offline Leutz

« Răspuns #587 : 21.Oct.2014, 11:02:07 a.m. »
@coby, te contrazic cu maxim elan  :D.
Nokia si-a pastrat calitatea hardware-ului si a finisajului, chiar daca s-au intamplat multe pe partea de SO in ultimii ani.
Iar acum, sub umbrela Micsosoft, desi odios dintr-un punct de vedere, ecosistemul rezultat e chiar reusit. Deci si partea de SO si user experience s-au (re)aliniat la calitatea hardaware-ului.

Seria 6xx sunt (very)low cost, din categoria "gratis la abonament" sau la update, asa cum l-ai achizitionat si tu de altfel. Sub el doar seria 5xx mai e. Deci n-ai ce sa-i ceri. Comparatia cu Motorola nu e relevanta (ala a fost mega-super varf de gama in portofoliul Motorola). La Nokia, toate din seriile de la 7xx in sus sunt foarte bune.
In afara de Nokia, nu merita alt telefon cu WP, pentru ca nu vin cu ecosistemul Microsoft-Nokia. Eu unul astept cu nerabdare 830-ul, care se pare ca ingramadeste toate minunatiile din 930 in ... dimensiune si pret mai mici.

Pana atunci insa, mi-am comandat o pocnitoare dual-SIM cu Android din "statele unite ale Chinei"  :D, pentru ca o sa ma invart cu 3 sim-uri dupa mine in urmatoarele cateva saptamani. Am zis sa nu umblu totusi cu 3 telefoane. Sper sa ma tina pe perioada cat am nevoie de el. Apoi trec la altul serios.

Din pacate am vazut tarziu ca exista si unul cu 3 SIM-uri  :(. Ala chiar merita achizitionat pe termen lung, ca pare sa fie bun. Acum imi pare rau ca nu l-am vazut mai din timp. Ce ziceti de el?
http://www.engadget.com/2014/06/02/acer-liquid-e700-tri-sim/
Si pretul aici.
« Ultima Modificare: 21.Oct.2014, 11:06:43 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #588 : 21.Oct.2014, 03:13:47 p.m. »
Pana atunci insa, mi-am comandat o pocnitoare dual-SIM cu Android din "statele unite ale Chinei"  :D, pentru ca o sa ma invart cu 3 sim-uri dupa mine in urmatoarele cateva saptamani.

Pe ce brand ai pariat ?
Eu, după 2 Lenovo am achiziţionat un Xiaomi de care sunt mulţumit. Dacă se numea Samsung, costa cel puţin dublu la aceleaşi specificaţii.
La momentul ultimei achiziţii, Acer-ul tri-sim abia fusese lansat în Germania şi m-am limitat la un dual-sim. Consider că e soluţia optimă pentru cei ce călătoresc frecvent peste graniţă şi au nevoie atât de roaming într-o reţea din ţara de baştină cât şi de o reţea în ţara de tranzit / destinaţie.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline coby

« Răspuns #589 : 21.Oct.2014, 05:22:28 p.m. »
@coby, te contrazic cu maxim elan  :D.
Nokia si-a pastrat calitatea hardware-ului si a finisajului, chiar daca s-au intamplat multe pe partea de SO in ultimii ani.
..... am vazut tarziu ca exista si unul cu 3 SIM-uri  :(. Ala chiar merita achizitionat pe termen lung, ca pare sa fie bun. Acum imi pare rau ca nu l-am vazut mai din timp. Ce ziceti de el?

Sunt de acord cu tine privitor la Nokia - aici o sa vad incotro ma indrept ...
Tri-sim suna f  interesant cu 2 Gb Ram , pt calatorii " abroad "
auto si moto