Eu caut un telefon cu display aprox 3,5 cu rezolutie mare ( inca n am gasit nimic interesant ) , cu cel putin 2 Gb Ram , maxim 8 mm grosime , restul caracteristicilor is irelevante daca are slot de memorie , caut ca m am plictisit de tel care il am acuma . Cam toate care apar is ca niste caiete de mari si personal nu prea mi plac
BlackBerry Q5/Q10 au display de 3.1in, daca te obisnuiesti cu formatul de telefon si cu sistemul de operare...
Jumatatea mea e super-incantata de BB, eu nu m-am impacat nici cu versiunea anterioara de SO (v7...), nici cu cea actuala (v10...). Mi se pare mult prea alambicat si ne-intuitiv dpdv al 'user experience'.
Revin cu feedback pe marginea iOcean-ului:
- desi initial mi se parea mare, m-am obisnuit relativ repede cu dimensiunea de mini-tableta;
- se vede foarte bine;
- comparativ cu vechiul LG Optimus L9 (care nu mi-a dat senzatia de 'lentoare'), se misca foarte repede in orice faci (de la instalarea aplicatiilor pana la navigarea pe web; din pacate, eu nu prea ma joc ca sa-mi dau cu parerea si despre jocuri);
- am senzatia ca bateria ma tine mai bine, la acelasi mod de utilizare;
- volumul in apeluri este destul de slab, chiar si atunci cand e la maxim - mi-am achizitionat un handsfree bluetooth si e OK acuma (e drept, eu folosesc mai putin telefonul pentru vorbit);
- face poze mai bune decat LG-ul - atasez doua facute in week-end:
Overall, sunt multumit de telefon.