Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144869 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #420 : 26.Iul.2013, 06:37:33 p.m. »
Aproape ca sunt convins sa trec catre Xperia T , insa un prieten ma tot bate la cap ca o varianta mult mai buna o reprezinta varianta THL W8S . Ce parere aveti ?
Mi-e cam teama cu garantia celuia luat direct din China ... desi nici cu garantia din Bucuresti nu cred ca e mult mai bine.

Offline shpeedy

« Răspuns #421 : 26.Iul.2013, 09:15:27 p.m. »
Ma uitam si eu pe DX dupa o chinezarie d'asta de 5inch cu acelasi procesor, tot cu 2Gb de RAM ca urmatoare achizitie. Din ce am mai citit pe net, procesorul MTK6589 (sau varianta Turbo 6589T) este cel mai des intalnit in toate clonele modelelor celebre (iPhone 4s/5, Galaxy S3/S4/Note2 samd), cu performante destul de bune.

Recunosc ca de THL nu prea am auzit, marcile chinezesti mai ok - exceptand deja cunoscutele Huawei, ZTE, Lenovo si mai nou Oppo - ar fi Xiaomi, Zopo, Goophone si mai nou Alcatel si Philips Xenium care au ajuns produse chinezesti, dar poate iti formezi o parere dupa ce gasesti ceva review-uri despre el. Ai putea folosi Gizchina si Gizmodo ca surse de informatii.

Daca tot te-ai hotarat pe o chinezarie, poate astepti sa apara noul procesor cu opt nuclee de la Mediatek - MTK6592 - desi nu stiu ce aplicatii ai putea folosi pentru o asemenea putere de calcul.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ASZ

« Răspuns #422 : 26.Iul.2013, 09:40:27 p.m. »
Ideea era ca nu m-am decis inca la nici o varianta (desi inclin oarecum catre Xperia T .... sitit ceva de acel site 123gsm.ro ?) ... si ma gandeam sa iau ceva din tara (Xperia T) sau ceva din China (pana in 300 USD, gen Zopo C2 Platinum, THL W8S, THL W11, etc.) ... celelalte modele gen Xiaomi MI-2s fiind mai scumpe (peste 350 USD).
Cred ca aceste configuratii (de care aminteam) pot face mult mai mult decat am eu nevoie de la un telefon .... asa ca nu prea am de ce astepta alte variante, ci sa aleg una cat mai potrivita din cele de mai sus.
Deci, ce ziceti: sa fie din tara sau ... din China ?

Offline danib

« Răspuns #423 : 26.Iul.2013, 10:08:34 p.m. »
.... sitit ceva de acel site 123gsm.ro ?) ...

Am luat un telefon de la ei, cu unul m-au tot amanat si nu au fost prea seriosi, iar in ultima vreme eu si cativa colegi am luat telefoane de la www.thephone.ro (am si factura si garantie si au si un minimagazin care este in acelasi loc de ceva vreme).

Swift GS 1.2 Bright Red

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #424 : 27.Iul.2013, 12:50:58 a.m. »
Factura? Sigur? Ca ma tenteaza si pe mine site-ul :D

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline DHL

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #425 : 27.Iul.2013, 12:52:04 a.m. »
NOKIA  :good:
Suzuki Vitara 1.6i GPL
Piese si accesorii auto www.autojunior.ro

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #426 : 27.Iul.2013, 01:08:44 p.m. »
Am luat un telefon de la ei, cu unul m-au tot amanat si nu au fost prea seriosi, iar in ultima vreme eu si cativa colegi am luat telefoane de la www.thephone.ro (am si factura si garantie si au si un minimagazin care este in acelasi loc de ceva vreme).
Si eu am vrut un Xperia T dar cei de la Vodafone nu il mai aveau pe stoc asa ca am trecut la un nivel mai superior si am luat un Xperia Z de care in afara bateriei care dacă il fojez pe net il incarc de 2 ori pe zi totul este OK.
Daca totusi vrei ceva intre Z si T sfatul meu este sa alegi Sony Xperia SP 4G
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ASZ

« Răspuns #427 : 27.Iul.2013, 01:34:44 p.m. »
Deja cu pretul lui Xperia T urcasem la un nivel la care nu ma simt confortabil ... adica mi se pare o prostie sa dai asa de multi bani pe un telefon ... iar varianta Xperia SP este cu ceva mai scump (~ 1350 lei). SP are ceva specificatii importante mai bune (bateria, SAR, ecran) si ceva mai slabe (ROM, camerele foto) ...

Offline danib

« Răspuns #428 : 29.Iul.2013, 11:28:45 a.m. »
Factura? Sigur? Ca ma tenteaza si pe mine site-ul :D

Sent from my  using Tapatalk.

Eu am luat ultimul telefon in octombrie de la ei si am primit.
Poti sa suni sa ii intrebi :), poate s-a schimbat ceva intre timp.

Swift GS 1.2 Bright Red

Offline Silfax

« Răspuns #429 : 03.Aug.2013, 01:24:42 p.m. »
M-am procopsit zilele acestea cu un HTC One LTE. Daca nu imi crapa vechiul telefon, nici ca m-ar fi pasionat genul acesta "button less". Trecand peste partea de functii si alte "avioane", am fost siderat de-a dreptul cand am dat sa instalez diferite aplicatii "free". De felul meu citesc pe diagonala, daca nu in intregime genul de "license agreement", pentru a vedea cam la ce tip de date las acces cand instalez diverse aplicatii. De exemplu, incercand sa instalez Ookla Speed Test (versiunea mobila a celebrului site), mi s-a cerut sa dau accept la "Apeluri telefonice"!? Pardon, dar ce treaba are sula cu prefectura? Poate sunt de moda veche si chiar daca stiu si ca datele mele deja fac parte din j'de mii de baze de date traficate, nu pot sa nu ma mir cum cu nonsalanta azi esti intrebat "daca nu te superi, pot sa arunc un ochi la viata matale privata?" Sunt sigur ca multi nici nu citesc aceste randuri si apasa din automatism "accept". Si sunt convins ca in curand vom fi pusi in situatia de a scoate notiunea de "viata privata" in afara legii.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2