Am si eu de ceva timp un Nokia E71. Era gratuit la abonament p-aici si am zis ca daca tot e degeaba, sa intru si eu in randu' lumii.
Pana acu' am avut numai telefoane de vorbit la ele si nimic altceva.
Nu prea am avut timp sa ma joc cu el, dar totusi ... odata intrat in randul lumii, am constatat urmatoarele:
Foarte alambicat. Pana am gasit cele mai simple lucruri, pe care la orice pocnitoare de telefon le ai din maxim 2 taste ... m-am plictisit.
Deci nu vad cum de se cheama ca e telefon cica "business"
cand de fapt iti supercomplica viata.
E ingrozitor de lent. Am citit review-uri si ziceau astia ca are cel mai lent procesor dintre toate cele similare de pe piata, dar cica asta nu il face mai lent, ca cica e softu' bine gandit. Deci daca asta e viteza tuturor smartphoenalor existente ... sa fim noi sanatosi si astept cu infrigurare Nokia 5110 MK2
Prin "blushtutz" n-am reusit sa-l fac sa mearga ca prin retea. Ma rog, nu stiu cum se cheama stiintific. Dar n-am reusit sa fac browsing prin fisierele lui si sa transfer date prin copiere. Am reusit doar prin PushObj ca atasament la mesaje. Ideea e ca (,) cu toate telefoanele jenante pe care le-am avut pana acum a mers. Cu asta inca nu. Mai sap.
Telefonul a venit cu OVI => harti si navigatie Nokia. Navigatia e cu licenta si a venit demo pt. 7 zile.
Acum am ramas cu hartile si cu senzorul GPS. Adica pot sa ma vad pe harta pe unde merg, pot sa caut adrese, da' nu-mi mai calculeaza trasee, respectiv nu-mi mai recita nenea ala pe unde s-o iau la urmatoarea
. Bine si-asa deocamdata, pentru un telefon gratuit.
Intrebari:
... se gaseste navigatia de la Nokia pe vre-undeva (fara bani, evident) ?? sau ...
... vre-un alt soft+harti instalabil pe E71? si daca da ... merita efortul ??
SAU ... cand o sa am nevoi (nu prea curand) dau banu' pe licenta la cizmari
??