Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144779 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #40 : 15.Apr.2010, 03:28:41 p.m. »
 Dupa 2 ani de Nokia si al sau Symbian 60 am trecut la Android , Samsung Spica I5700. Astept upgrade-ul la Android 2.1 :d. Pe navigatie folosesc google maps si Igo.

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline Leutz

« Răspuns #41 : 15.Apr.2010, 04:41:31 p.m. »
Am si eu de ceva timp un Nokia E71. Era gratuit la abonament p-aici si am zis ca daca tot e degeaba, sa intru si eu in randu' lumii.
Pana acu' am avut numai telefoane de vorbit la ele si nimic altceva.

Nu prea am avut timp sa ma joc cu el, dar totusi ... odata intrat in randul lumii, am constatat urmatoarele:

Foarte alambicat. Pana am gasit cele mai simple lucruri, pe care la orice pocnitoare de telefon le ai din maxim 2 taste ... m-am plictisit.
Deci nu vad cum de se cheama ca e telefon cica "business"  :-)) cand de fapt iti supercomplica viata.

E ingrozitor de lent. Am citit review-uri si ziceau astia ca are cel mai lent procesor dintre toate cele similare de pe piata, dar cica asta nu il face mai lent, ca cica e softu' bine gandit. Deci daca asta e viteza tuturor smartphoenalor existente ... sa fim noi sanatosi si astept cu infrigurare Nokia 5110 MK2  :D

Prin "blushtutz" n-am reusit sa-l fac sa mearga ca prin retea. Ma rog, nu stiu cum se cheama stiintific. Dar n-am reusit sa fac browsing prin fisierele lui si sa transfer date prin copiere. Am reusit doar prin PushObj ca atasament la mesaje. Ideea e ca (,) cu toate telefoanele jenante pe care le-am avut pana acum a mers. Cu asta inca nu. Mai sap.

Telefonul a venit cu OVI => harti si navigatie Nokia. Navigatia e cu licenta si a venit demo pt. 7 zile.
Acum am ramas cu hartile si cu senzorul GPS. Adica pot sa ma vad pe harta pe unde merg, pot sa caut adrese, da' nu-mi mai calculeaza trasee, respectiv nu-mi mai recita nenea ala pe unde s-o iau la urmatoarea  :D. Bine si-asa deocamdata, pentru un telefon gratuit.

Intrebari:
... se gaseste navigatia de la Nokia pe vre-undeva (fara bani, evident) ?? sau ...
... vre-un alt soft+harti instalabil pe E71? si daca da ... merita efortul ??
SAU ... cand o sa am nevoi (nu prea curand) dau banu' pe licenta la cizmari :D ??
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #42 : 15.Apr.2010, 04:53:31 p.m. »
... vre-un alt soft+harti instalabil pe E71? si daca da ... merita efortul ??
Vezi ca a scris mai sus @shpeedy ce foloseste el pe E63. Dat fiind ca E63 e asemanator cu E71, poate merge si la tine. ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline shpeedy

« Răspuns #43 : 15.Apr.2010, 05:26:16 p.m. »
Pentru E71 Nokia a dat liber la hartile proprii - Ovi Maps - instructiuni aici. Din pacate, nu am reusit sa le fac sa mearga si pe E63 ca sa-mi dau seama ce-i de capul lor, in special pe Romania.

In ceea ce priveste Sygic-ul de care am vorbit, eu sunt multumit de el. Il folosesc ocazional in Bucuresti si destul de des in afara Bucurestiului. Am ajuns cu el pina la Budapesta si a fost ok. Oricum m-am invatat sa nu ma bazez exclusiv pe GPS. Important la un GPS este sa ai hartile cele mai actualizate cu putinta.

In ceea ce priveste latenta, ma surprinde sa aud asa ceva. Este al doilea telefon cu Symbian pe care-l am (dupa E51) si chiar nu m-am lovit de asemenea problema,chiar daca aveam deschise mai multe aplicatii. Ai incercat un Hard-Reset sau o actualizare a soft-ului ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #44 : 15.Apr.2010, 05:36:48 p.m. »
Sony "Erisscon" P990i pe care la nevoie il folosesc pe post de arma alba sau pentru amenintare la interogari. Nickname: Caramida!

atunci de nokia 9500 care abea imi incape in buzunar ce zici? :)) inca 3 si imi fac garaj =))
Suzuki SX4 1.5 GS :)

• Hero Member
« Răspuns #45 : 15.Apr.2010, 05:47:17 p.m. »
@Cerby, eu zic sa faci un upgrade :)

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #46 : 15.Apr.2010, 06:23:03 p.m. »
Nu n97 :D la inceputul lunii Mai imi iau iphone 3gs B-)
« Ultima Modificare: 16.Apr.2010, 03:16:06 p.m. de Cerby »
Suzuki SX4 1.5 GS :)

• Hero Member
« Răspuns #47 : 15.Apr.2010, 06:30:24 p.m. »
Mie mi se pare prea scump iPhone-ul :-j :)

Offline Radu_cj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
« Răspuns #48 : 15.Apr.2010, 08:04:12 p.m. »
Decat iPhone mai bine un HTC Desire:P

On topic: Eu folosesc Nokia 5800, iar pentru GPS am instalate Garmin si Ndrive care au harti bune. De cateva luni Ndrive are si harti 3D pentru 12 orase din Romania. Exemplu:

Suzuki Splash 1.2 GS - Lagoon Turquoise

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #49 : 15.Apr.2010, 09:29:49 p.m. »
Misto NDrive-ul asta....dar cam scumpe hartile :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!