Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144859 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #370 : 01.Apr.2013, 12:04:47 p.m. »
Il gasesti in oferta operatorilor?  :dknw:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #371 : 01.Apr.2013, 12:08:45 p.m. »
Vrei un Super HDC?...poate e mai bun decat Z10  :D
Go Terios!!!:)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #372 : 01.Apr.2013, 12:13:23 p.m. »
Revin cu review-ul pentru BlackBerry Z10 B-)
Pe scurt ar fi cam asa...

Ce mi-a placut la BlackBerry Z10:
-   Forma simpla, desi m-am speriat initial de display-ul de 4.2 si faptul ca ar fi greu de manevrat cu o singura mana; materialele folosite, mai ales spatele cauciucat fac ca telefonul sa fie usor de manevrat chiar si cu o singura mana;
-   Calitatea display-ului, superioara multor telefoane de top – cei ~335 ppi isi fac simtita prezenta permanent;
-   Tastatura si sistemul de predictie;
-   Browserul rapid care face fata cu usurinta chiar si atunci cand incarcati site-uri complexe;
-   Sistemul de operare fluid si rapid, un sistem care promite.

Ce nu mi-a placut:
-   BlackBerry World, canadienii trebuie sa impulsioneze dezvoltatorii pentru a dezvolta aplicatii;
-   Mi-ar fi placut sa gasesc mai multe setarii pentru camera foto/video, filtre;
-   Lipsa hartilor pentru Romania si nu numai;
-   Modul landscape lipseste din multe aplicatii.
  • #romaniaelectrica

Offline shpeedy

« Răspuns #373 : 11.Apr.2013, 04:10:46 p.m. »
Samsung announces Galaxy Mega 6.3 and 5.8 phablets - la cum evolueaza tehnologia cred ca in curand o sa ne intoarcem la dimensiunile Motorolei DynaTAC...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #374 : 11.Apr.2013, 06:17:45 p.m. »
Mda...prin anii 2000 cautam sa avem telefon cat mai mic...preferatul meu de atunci T28s. Acu', cel putin Samsung vad ca incearca sa aduca telefonul la nivelul unei tablete  :dknw:
Personal, desi imi plac lucrurile cat mai simple in viata mea, parca nu mi-ar placea telefonul tableta!
  • #romaniaelectrica

Offline NicNic

« Răspuns #375 : 11.Apr.2013, 10:05:55 p.m. »
Cred ca toti producatorii au crescut diagonala si urmaresc sa ajunga la telefonul tableta.
E adevarat, startul l-a dat Samsung, dar vad ca si Apple a inceput sa isi mareasca diagonala la iPhone 5 fata de 4  sau 4S...

Aaa, uite un motiv sa ii dea in judecata Samsung: le-a copiat trendu' !
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #376 : 11.Apr.2013, 10:09:26 p.m. »
iPhone a fost ceva mai conservator! Diagonala "veche" era prezenta din 2007, de la primul iPhone  B-)
  • #romaniaelectrica

Offline Leutz

« Răspuns #377 : 24.Apr.2013, 05:39:33 p.m. »
Deci  :prty: mi-am facut damblaua. Mi-a adus sf. Gheorghe un Nokia N9, telefonul legenda, ... dupa care plang de vre-o doi ani. S-a ieftinit si am zis sa-mi iau unul pana nu dispare de tot din stocuri, pentru ca sunt din ce in ce mai putine magazine (doar on-line) care il mai au la vanzare.

Despre telefonul asta ... s-a scris probabil mai mult decat despre orice alt telefon din istoria "moderna" a telefoniei mobile. L-am tot studiat si restudiat pe net in astia doi ani, pana la cele mai adanci detalii tehnice de pe forumurile pasionatilor. L-am si butonat cat a fost in ofertele companiilor de telefonie atat cat s-a putut ...

Acum cand il am in mana si am putut sa-l "investighez" in voie ... ce sa zic. E pur si simplu o bucurie sa-l folosesti. Zicea cineva intr-un review la un moment dat, nu mai tin minte in ce publicatie, ca dupa utilizarea lui e greu sa te mai intorci la orice altceva. Tind sa cred ca avea dreptate si ... incerc sa-mi dau seama ce-au trait oamenii care au lucrat la asa ceva cand personajul de la carma Nokia le-a bagat Windows-ul pe gat si-a declarat proiectul MeeGo Harmattan mort la nastere ...  :(

In alta ordine de idei, deja telefonul m-a anuntat despre update-ul la la MeeGo PR1.3, ultimul oferit de Nkoia anul trecut si care n-a fost oferit pe terminale din fabrica ci doar prin update online de firmware pentru o parte limitata din telefoanele fabricate, in functie de piata de desfacere; pentru restul ... update-ul se face cu diverse artificii tehnice.
Al meu are acum versiunea 1.2 si ... nu stiu daca sa ma grabesc sa fac upgrade-ul la 1.3 sau nu. Ma gandeam sa-l folosesc asa un timp; am auzit si de diverse rateuri la upgrade ... si ma gandesc macar sa apuc sa ma bucur de el un timp, inainte s-o comit. Opinii ??  :D Ajutati-ma sa-l stric ... ca ma racaie  :D
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #378 : 24.Apr.2013, 05:59:51 p.m. »
Sincer, cred ca numai tu poti sa-ti dai raspuns la intrebarea daca merita sau nu update-ul de la 1.2 la 1.3 . Eu am facut update la al meu LG Optimus de la ICS la JB pentru mai putine chestii noi decat changelog-ul la Meego PR1.3...  :D Depinde ce este important pentru tine dpdv functionalitati ale telefonului sau de ce neajunsuri te lovesti in v1.2.

Totusi, tinand cont de camera pe care o are N9-le (si a carui prezenta banuiesc ca a cantarit destul de mult in decizia de achizitie) si de faptul ca some of the actual boosts involve camera feature enhancements, higher volume, NFC fixes, better video decoding and more precise copy and paste, ma gandesc ca ar merita facut respectivul update ... parerea mea ... ;)

« Ultima Modificare: 24.Apr.2013, 06:15:51 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline VAXXi

« Răspuns #379 : 24.Apr.2013, 06:22:50 p.m. »
incerc sa-mi dau seama ce-au trait oamenii care au lucrat la asa ceva cand personajul de la carma Nokia le-a bagat Windows-ul pe gat si-a declarat proiectul MeeGo Harmattan mort la nastere ...  :(

Exact. Cauta sa afli daca poti sa-i faci ceva de genul nandroid backup (adica o imagine completa a telefonului in starea actuala), si dupa aia poti sa incerci update-ul linistit.
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995