Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144852 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #350 : 19.Feb.2013, 11:49:53 p.m. »
L-am butonat, il are un amic. Cred ca un HTC de anu' trecut este peste acest telefon chiar daca configuratia lui nu-i asa...wow  B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline bogdanb

« Răspuns #351 : 20.Feb.2013, 11:05:51 a.m. »
[...] nici 10% dintre acestia nu stiu sau nu sunt interesati de faptul ca noul telefon XTZ vine acum cu ecran FullHD sau ca acum are CPU cu 8 nuclee  [...]

probabil ai in vedere ca doar 10% sunt cocalari care ies in centrul vechi sa se laude ca "am telefon jmecher, cu procesor pe 8 nuclee si ecran full HD, mancatzi-as"
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline shpeedy

« Răspuns #352 : 20.Feb.2013, 11:36:20 a.m. »
... si iPhone 5S sau 6, nu?
Sa va zic ceva! Parerea mea absolut subiectiva si de neprofesionist.
Asadar sunt aproape convins ca din sutele astea de milioane de terminale inteligente vandute (HTC, Nokia, Samsung, Motorola si cu voia voastra si Apple) sunt 99% sigur ca nici 10% dintre acestia nu stiu sau nu sunt interesati de faptul ca noul telefon XTZ vine acum cu ecran FullHD sau ca acum are CPU cu 8 nuclee (unde naiba vor sa ajunga astia? eu am un laptop vechi cu dual core cred, cu care "merg" bine) ci cred ca apreciaza experienta pe care o are in momentul in care pune mana pe telefon, felul in care telefonul ii spune buna (aici ma refer la ecran), usurinta cu care acesta se lasa descoperit si poate la fel de mult daca nu mai mult cat de bune is pozele facute cu el.
Si vorba aia ..asta am avut de spus! Aaah...ba nu! Go APPLE!  >:)

Scuze ca am sarit iPhone-ul din schema... Pur si simplu, nu e pe lista mea de interes ;) - am tot respectul pentru produsele Apple (am si lucrat doi ani cu mare placere pe un MacBook -> fapt ce ma mai face cateodata sa ma uit pe anunturi SH dupa un Mac), dar tot ceea ce tine de ele mi se pare nejustificat de scump (comparativ cu ce se gaseste si pe la concurenta). 

In rest, cam ai dreptate... Nici eu nu stiu unde vor sa ajunga cu progresul asta tehnologic - telefonul meu actual este deja mai puternic decat laptopul personal (tu zici de DualCore, al meu are Celeron 1.6 SingleCore), care face anul asta 7 ani si caruia nu i-am adaugat decat 1Gb de RAM si inca duce fara latente mari sarcinile domestice ... e drept ca io nici nu ma joc.

O comparatie interesanta (zic eu) intre computer-ul de pe modulul lunar si un smartphone.
« Ultima Modificare: 20.Feb.2013, 11:51:24 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #353 : 20.Feb.2013, 12:05:01 p.m. »
Nu cred ca am mai instalat vreun joc pe calaculator de cand nu mai am desktop! Interesanta comparatia din link tau.
Btw...Eu d-abia astept sa vad calitatea pozelor la noul terminal HTC! Chiar sunt curios daca au o strategie de marketare a noului produs (camera are doar 4mpx) mai ales ca deja am vazut titluri de articole, prin presa mioritica, gen "noul htc vine cu o camera de 4mpx" lucru care sunt convins ca nu da bine.
In general omul alearga dupa xxxxmpx si ..
  • #romaniaelectrica

Offline shpeedy

« Răspuns #354 : 20.Feb.2013, 12:42:04 p.m. »
Nu cred ca am mai instalat vreun joc pe calaculator de cand nu mai am desktop! Interesanta comparatia din link tau.
Btw...Eu d-abia astept sa vad calitatea pozelor la noul terminal HTC! Chiar sunt curios daca au o strategie de marketare a noului produs (camera are doar 4mpx) mai ales ca deja am vazut titluri de articole, prin presa mioritica, gen "noul htc vine cu o camera de 4mpx" lucru care sunt convins ca nu da bine.
In general omul alearga dupa xxxxmpx si ..

O mica rectificare: camera de pe HTC One vine cu un nou termen de masura - Ultrapixel. Drept urmare, vorbim de un echivalent de 13Mpx (=3 senzori x 4Mpx/senzor).
« Ultima Modificare: 20.Feb.2013, 12:49:54 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #355 : 20.Feb.2013, 01:02:46 p.m. »
Eu stiu asta...dar daca ei nu vor marketa corespunzator treaba asta...n-o sa fie prea bine! Mai prost este ca jurnalistii astia autohtoni folosesc astfel de titluri...
  • #romaniaelectrica

Offline hugbear

« Răspuns #356 : 20.Feb.2013, 04:51:18 p.m. »
Ca sa raspund la intrebarea din titlu (si in contrapartida evidenta cu continutul ultimelor postari): eu folosesc bine-merci un Alcatel OneTouch 282. Singura "problema" e ca uit mereu unde am pus incarcatorul intre doua incarcari...

P.S. Da, e telefonul "pentru pensionari" dat de Orange cu abonamentul Senior (doar ca eu, nefacand inca perte din aceasta categorie, am dat puncte grele pe el).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline RoSonic

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #357 : 20.Feb.2013, 05:09:17 p.m. »
O mica rectificare: camera de pe HTC One vine cu un nou termen de masura - Ultrapixel. Drept urmare, vorbim de un echivalent de 13Mpx (=3 senzori x 4Mpx/senzor).

Termenul de masura e acelasi - adica numarul de pixeli/rezolutia pozei rezultate ;) in cazul de fata o rezolutie de 2688×1520.
Intr-o fotografie digitala 4 megapixeli sunt 4 megapixeli oricum ai lua-o.
Ce au facut ei - a fost sa mearga pe ceva de genul - calitate nu cantitate. Adica in teorie, desi poza rezultata va avea o rezolutie mult mai mica decat o camera cu mult mai multi pixeli (ingramaditi pe un senzor de dimensiuni similare) - va avea o calitate mult mai buna in anumite conditii, chiar daca nu vei putea printa un ditamai posterul cu ea :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #358 : 20.Feb.2013, 07:57:54 p.m. »
Ca sa raspund la intrebarea din titlu (si in contrapartida evidenta cu continutul ultimelor postari): eu folosesc bine-merci un Alcatel OneTouch 282. Singura "problema" e ca uit mereu unde am pus incarcatorul intre doua incarcari...

P.S. Da, e telefonul "pentru pensionari" dat de Orange cu abonamentul Senior (doar ca eu, nefacand inca perte din aceasta categorie, am dat puncte grele pe el).
Mai exista si asa ceva...

Stand-by   Up to 840 h
Talk time   Up to 7 h 20 min

...si destul de ieftin!!
Go Terios!!!:)

Offline hugbear

« Răspuns #359 : 21.Feb.2013, 07:29:16 a.m. »
Ala e fostu', de la care am facut "upgrade" ;)  =))

Pe bune!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon