Astazi m-am jucat cu un
Xiaomi MI-two, o chestie total necunoscuta pana sa pun mana pe ea, dar ... foarte placuta ochiului, atingerii si ... utilizarii, ca sa zic asa.
Device-ul apartine unui coleg chinez care si l-a luat din China cu 250AUD. Nu stiu daca se poate comanda si din afara, n-am avut timp sa cercetez.
Fara sa fie un review ... ce-am observat in 10 minute de butonare, in jurul unei beri:
- foarte placut ochiului, foarte placut la atingere/manipulare
- arata si se simte foarte solid si high-end
- ca si user-experience e just another Android phone ... face ce face toate, de la pocnitori la cele de 1000 de dolari, deci nimic de comentat.
- ca si viteza ... mi s-a parut ca e cam incet pentru specificatii (specificatii pe care le-am vazut acum acasa, cand am intrat pe net sa vad ce si cum). Nu l-am testat cu cine-stie-ce aplicatii pentru ca nici nu ma pricep si nici nu ma pasioneaza. Ma refer sa simpla navigare prin meniuri, deschis-inchis niste poze, navigat prin ecranele Android-ului ... s.a.m.d. Parca lag-urile erau prea mari. L-am pus langa Galaxy ACE al meu, care e destul de uzat "moral" si nu cred ca era o parere. Era mai lent in reactii.
Oricum, pentru 250AUD unlocked cred ca nu e rau.
aaa ... si era sa uit. Nu am putut sa vad pe ecranul telefonului prea bine, dar colegul mi-a zis ca pozele ies foarte, foarte bine. Deci a trebuit sa-l cred pe cuvant.
Mai jos si un link cu comparatii ale telefonului cu ... "competitorii":
http://www.phonearena.com/phones/Xiaomi-Mi-Two_id7427/rivals#rival_7588