Pai n-ai remarcat in ce consta gadget-ul
Era o carcasa de iPhone 4 ... cu o chinezarie inauntru si un Android sau ceva p-acolo
, de-aia era asa scump.
Oricum, am vazut multe pe site ... inclusiv un Nokia N9 (care nu-i Nokia) ... probabil tot cu Android la 100USD si multe altele la ~100USD, plus o gramada de tablete la 100-200USD, tablete cu Win7/Atom la 3-400USD ... etc. Doar ca atunci cand am postat crapase site-ul si singurul link care mai mergea era cel pe care l-am pus.
Telefonul despre care ai intrebat ... am remarcat ca are 160Mb RAM; probabil procesorul este si el unul mai vechi pe la 4-500MHz. Cu Android 2.3 pe el s-ar putea sa se miste extrem de greu. Galaxy ACE pe care-l am are Android 2.3 si 256 RAM si cand nu face absolut nimic cam 120Mb sunt ocupati de sistem (asta in conditiile in care sistemul este curat. Am dezinstalat de pe el tot ce rula in background si nu era aplicatie de sistem). Practic orice aplicatie banala il duce la 150+Mb instantaneu ... si dat fiind ca e Android un simplu apel telefonic, un SMS, umblarea prin agenda etc. ... sunt tot aplicatii.
Daca e musai sa fie dual-SIM, atunci ar fi interesante si:
- unul MULT mai ieftin cu performante similare:
Samsung C6712 Star II- unul mai ieftin dar care are performante decente:
Gigabyyte GSmart G1315In ce priveste fiabilitatea, ca banuiesc ca si la asta se referea intrebarea, Samsung-urile n-ar trebui sa aiba probleme. Gigabyte-ul ... posibil sa fie foarte bune, dar nefiind prea multe in uz, ar fi semne de intrebare. Eu cu Gigabyte am experienta unui laptop care merge fara cusur. In general cred ca produse Gigabyte din afara business-ului de baza (compomente PC) sunt foarte bune tocmai din dorinta de a penetra piata pe celelalte domenii (mobile, laptop-uri, tablete, servere, retelistica etc.) insa nefiind populare lumea nu se baga.