Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144842 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline macmat

Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #260 : 22.Apr.2012, 05:31:04 p.m. »
Multumesc mult pentru lamuriri,parea un gadget interesant(mai ales pt.cei care au probleme cu vederea).O sa astept sa se mai"apropie" de Europa! >:D<

Offline sfichiu

« Răspuns #261 : 28.Apr.2012, 08:41:58 a.m. »
Am luat decizia sa ma inoiesc la capitolul "telefoane"si mi-am "tras" urmatorul.....
http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/MOTOLUXE-XW-EN ;)
  • VITARA S ,Matiz

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #262 : 28.Apr.2012, 10:07:15 a.m. »
Am achizitionat la abonamentul lui fi-miu si acest telefon(pfff , cat l-am mai cautat la Cosmote  :D) .
http://www.gsmarena.com/huawei_u8650_sonic-4205.php
Go Terios!!!:)

Offline Leutz

« Răspuns #263 : 07.Mai.2012, 07:10:16 a.m. »
Multumesc mult pentru lamuriri,parea un gadget interesant(mai ales pt.cei care au probleme cu vederea).O sa astept sa se mai"apropie" de Europa! >:D<

@macmat  :D pentru cei cu probleme de vedere sunt solutii mai la indemana. Piata in sine se pare ca se misca in mod natural in sensul asta. Deja observ nu esti in trend daca nu cari dupa tine un device cu ecran de 4-5" (vezi ultimele aparitii: Note, Galaxy SIII ... si concurenta). Inclin sa cred ca pentru aceste 'telefoane' se au in vedere utlilzari din ce in ce mai indepartate de lumea telecomunicatiilor, cum ar fi ... lopata, fund de bucatarie, paleta de ping-pong ...

Oricum, ca sa revin on-topic. Vroiam sa semnalez un site de chinezarii. L-am gasit din intamplare ... si m-am minunat de bogatia ofertei si de faptul ca se lauda cu shipping gratuit in US, EU si Aus. Pentru cine vrea sa incerce diverse sisteme de operare fara sa cumpere device-uri scumpe sau sa se joace cu hardware-ul sau pur si simplu sa utilizeze in viata de zi cu zi un device ieftin ... cred ca e foarte util: http://www.bingotrans.com/H2000-Android-2-2-Capacitive-Touch-Screen-Bluetooth-Wifi-GPS-Smartphone_p13675.html
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #264 : 07.Mai.2012, 08:36:35 a.m. »
un device ieftin ... cred ca e foarte util: http://www.bingotrans.com/H2000-Android-2-2-Capacitive-Touch-Screen-Bluetooth-Wifi-GPS-Smartphone_p13675.html
Poate imi scapa mie ceva ... da' nu mi se pare deloc "un device ieftin" ... de exemplu comparat cu Samsungu' asta.

Si daca tot l-am adus in discutie (de SAMSUNG GALAXY Y DUOS S6102 zic) ... va rog sa va dati cu parerea despre el ... ce "bube" are  :-/ ... isi merita banii  :-/
« Ultima Modificare: 07.Mai.2012, 08:38:55 a.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #265 : 07.Mai.2012, 10:21:44 a.m. »
Pe acel site e foarte interesant ca preţ modelul A5000 de care pomenea colegul @Silfax:
http://www.bingotrans.com/a5000-android-22-wifi-gps-dual-sim-analogtv-smart-phone_p12410.html
În altă ordine de idei şi eu năzuiesc spre acel Y DUOS, m-ar interesa ceva opinii şi mai ales autonomia acumulatorului. Nu de alta dar un coleg ce-şi luase un Galaxy Y S5360 (strămoşul cu un singur sim) l-a returnat după câteva zile de încântare maximă datorită autonomieie scăzute...
Iar pentru Y DUOS a apărut şi varianta PRO, adicătelea cu tastatură qwerty, ceva mai scump...
http://www.shopmania.ro/telefoane-mobile/p-samsung-galaxy-y-pro-duos-b5512-25140338
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Leutz

« Răspuns #266 : 07.Mai.2012, 10:39:44 a.m. »
Pai n-ai remarcat in ce consta gadget-ul  :D Era o carcasa de iPhone 4 ... cu o chinezarie inauntru si un Android sau ceva p-acolo  :D, de-aia era asa scump.
Oricum, am vazut multe pe site ... inclusiv un Nokia N9 (care nu-i Nokia) ... probabil tot cu Android la 100USD si multe altele la ~100USD, plus o gramada de tablete la 100-200USD, tablete cu Win7/Atom la 3-400USD ... etc. Doar ca atunci cand am postat crapase site-ul si singurul link care mai mergea era cel pe care l-am pus.

Telefonul despre care ai intrebat ... am remarcat ca are 160Mb RAM; probabil procesorul este si el unul mai vechi pe la 4-500MHz. Cu Android 2.3 pe el s-ar putea sa se miste extrem de greu. Galaxy ACE pe care-l am are Android 2.3 si 256 RAM si cand nu face absolut nimic cam 120Mb sunt ocupati de sistem (asta in conditiile in care sistemul este curat. Am dezinstalat de pe el tot ce rula in background si nu era aplicatie de sistem). Practic orice aplicatie banala il duce la 150+Mb instantaneu ... si dat fiind ca e Android un simplu apel telefonic, un SMS, umblarea prin agenda etc. ... sunt tot aplicatii.

Daca e musai sa fie dual-SIM, atunci ar fi interesante si:
- unul MULT mai ieftin cu performante similare: Samsung C6712 Star II
- unul mai ieftin dar care are performante decente: Gigabyyte GSmart G1315

In ce priveste fiabilitatea, ca banuiesc ca si la asta se referea intrebarea, Samsung-urile n-ar trebui sa aiba probleme. Gigabyte-ul ... posibil sa fie foarte bune, dar nefiind prea multe in uz, ar fi semne de intrebare. Eu cu Gigabyte am experienta unui laptop care merge fara cusur. In general cred ca produse Gigabyte din afara business-ului de baza (compomente PC) sunt foarte bune tocmai din dorinta de a penetra piata pe celelalte domenii (mobile, laptop-uri, tablete, servere, retelistica etc.) insa nefiind populare lumea nu se baga.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #267 : 07.Mai.2012, 10:40:28 a.m. »
ceva mai scump...
... si cu ecran ceva mai mic   :(    ... poate era mai bine sa pastreze dimensiunea de 3.14" la ecran si sa puna o tastatura culisanta cum e de ex. la Nokia C2-06 (are si touchscreen si tastatura "mecanica")

Offline adrian_r5

« Răspuns #268 : 07.Mai.2012, 10:59:22 a.m. »
Pai n-ai remarcat in ce consta gadget-ul  :D Era o carcasa de iPhone 4
n-am remarcat  :"> :"> :">

- unul MULT mai ieftin cu performante similare: Samsung C6712 Star II
... din ce scrie aici inteleg ca n-are Android ci un "SO brevetat" (adica ceva proprietar Samsung banuiesc).

- unul mai ieftin dar care are performante decente: Gigabyyte GSmart G1315
Da ... vad ca Gigabyte are ceva oferte decente ... De ex. Gsmart G1317D pare sa stie suficiente pt. cei 343 lei ceruti pe el ... singuru' semn de intrebare fiind ecranu reszistiv.

L.e. - ar fi bine sa precizez - experienta mea cu telefoane cu Android e mareata, e sublima da' aproape ca lipseste cu desavirsire - adica singura data cind am interactionat cu asa ceva a fost in urma cu vreo 2 saptamini cind a trebuit sa configurez E-mail-ul (IMAP / SMTP) pe un Samsung Galaxy Note GT-N7000. Si am inceput cu stingu' ... adica cu clientu' de E-mail "default" n-am reusit decit sa trimit E-mail-uri ... de primit n-a vrut de nici o culoare ... asa ca am instalat K-9 Mail si problema s-a rezolvat.
« Ultima Modificare: 07.Mai.2012, 11:19:38 a.m. de adrian_r5 »

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #269 : 07.Mai.2012, 01:17:31 p.m. »
Gigabyte era şi opţiunea mea iniţială, preţurile au scăzut simţitor dar review-urile nu sunt deloc încurajatoare - http://www.gsmland.ro/telefon-mobil-gigabyte-gsmart_g1345-3689 - spre o pildă, selectaţi şi la alte modele dacă doriţi.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain