Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144824 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #230 : 28.Nov.2011, 02:21:59 p.m. »
Culmea ...  :-? Eu n-am fost fan Nokia, dar am devenit de cateva zile ... cand am luat Galaxy si totul s-a schimbat  :D

Printre altele, azi dimineata am descoperit ca nu suna alarma cu telefonul inchis. Ulterior cautand pe net am aflat ca nici un telefon cu Android nu face asta; si nici iPhoanele. Chestiune de sistem de operare ... pentru smartphone.

Ieri am descoperit ca prinde foarte, foarte, foarte greu satelitii ... in conditii de cer curat ca lacrima. ~10 minute pana a luat-o navigatia din loc ... testat in mai multe momente ale zilei.

In rest telefonul e beton ... a venit ca tot androidul cu cele 7 ecrane pline ochi de bloat-ware. Jumatate din ele sunt evident aplicatii system owned si prin urmare ne-dezinstalabile, printre care si aplicatia de acces la una din ligile australiene de rugby (SIC!). Vrei rugby? Nu vrei! Si ce daca?  :fluier:
« Ultima Modificare: 28.Nov.2011, 02:45:42 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #231 : 28.Nov.2011, 02:33:26 p.m. »
@Leutz: stai ca nu inteleg - ai devenit fan Nokia sau ... Samsung ?!?!  :-/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Leutz

« Răspuns #232 : 28.Nov.2011, 02:51:53 p.m. »
@Shpeedy, scuze. Am modificat postul, dar a trebuit sa plec de la calculator si pana sa apara explicatiile ai postat deja  :)
Deci ... Samsung-ul e OK. Minusurile de mai sus nu-s capat de tara. Just another Android phone.

Dar am Nokia E71 cel vechi ... si asa vechi cum e, ma tem ca dupa ce ma mai joc 2-3 zile cu Android-ul pun Samsung-ul la loc in cutie si iau din nou la mine TELEFONUL  :).
« Ultima Modificare: 29.Nov.2011, 12:29:18 a.m. de Leutz »

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #233 : 28.Nov.2011, 05:21:20 p.m. »
Da, de batranul E71 nici eu nu ma despart... :x
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline RaZwY

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
« Răspuns #234 : 29.Nov.2011, 08:41:20 a.m. »
Nokia 5800 Xpress Music, +GPS Garmin pentru Symbian :X, merge foarte bine cu toate ca e primul telefon cu touchscreen, scos pe piata de Nokia.Sper ca nu ma insel  :P. Il am de nou si pot sa zic ca am dat 1248 de lei la abonament acum 2-3 ani, e primul telefon care a rezistat atat timp la mine  :-)). Apropo, nu vreau sa fac reclama dar daca tine'ti la telefoanele voastre va sfatuiesc sa le imbracati in InvisibleShield, MERITA TOTI BANII!

Numa bine :)

Offline Paull

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #235 : 30.Nov.2011, 11:07:50 a.m. »
mai nou un nokia c3-00 si un allview p1 alldrow, asa ca puneti la poll si allview :p
Suzuki Swift 1.3 GS - B H  8 5  W P Y and VW Beetle '79 - B H  8 7  W P Y

Offline shpeedy

« Răspuns #236 : 30.Nov.2011, 11:17:42 a.m. »
... puneti la poll si allview :p

La cat de "multi" utilizatori sunt, cred ca intra la 'Altele'...  :)

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #237 : 14.Dec.2011, 01:50:06 p.m. »
Acum dupa un galaxy mini am trecut pe LG Optimus Black P970  .... ;)

Offline shpeedy

« Răspuns #238 : 14.Dec.2011, 02:00:22 p.m. »
Sa-l stapanesti sanatos !
Cum se vede display-ul NOVA ?

Offline Leutz

« Răspuns #239 : 14.Dec.2011, 02:43:24 p.m. »
Intre timp am ajuns si eu la nivelul marii in ce priveste utilizarea Android-ului (Galaxy ACE). Nu e rau ca gadget dar nu m-a convins  :). Nu-i vorba ca vreau inapoi la stupid-phone pentru ca vreau doar sa vorbesc si trimit SMS ci vreau smartphone dar altceva decat Android. Nu zic mai mult ca mi se urca lumea in cap.

Am mai dezinstalat din balarii si am reusit sa-l fac sa mearga cu un singur serviciu (apliactie) activ permanent (tastatura); evident este vorba de cele vizibile pentru utilizator. Dupa asta, cu toate cele inchise, cu luminozitate ecran la minim, orice forma de comunicare dezactivata in afara de GSM standard, folosit doar ca telefon pentru cateva apeluri pe zi si in "flight mode" noaptea --- am reusit sa-l tin in viata fix de duminica seara pana vineri seara, deci 5 zile intregi. Deci ar putea fi un TELEFON bun daca ar avea si semnal, dar sta destul de slab si la capitolul asta.

In plus, lucrul care ma enerveaza din cale-afara, este chinul prin care treci ca sa faci operatiuni simple. Numai ca sa poti da un telefon ... iti piere si pofta de-a vorbi pana dai cele 50 de click-uri si swipe-uri ca sa initiezi un apel. Daca asta e smartphone (va sa zica pentru oameni activi, pentru business, pentru mobilitate si eficienta) ... atunci alea care iti permit sa faci acelasi lucru in mod simplu si firesc cum se cheama ?? Nokia ??  :D. Zic asta penru ca am butonat cateva dintre nokiile noi, cu Symbian-ul actual si ... PARFUM. Gandite cu grija pentru nervul utilizatorului si ... mai rapide la specificatii mult mai slabe ale hardware-ului. Unde e greseala?

Asadar, urmatorul in planul cincinal ar fi un Windows Phone. Sa vad si astea cam ce pot sa faca.