In sfarsit mi-am luat si eu "telefon destept". M-am tot cacait si n-am reusit sa ma hotarasc la unul din telefoanele noi si fabuloase, asa ca am luat unul mai vechi si mai ieftin cu Android, fara abonament, ca sa ma joc cu el cateva luni pana o sa am posibilitatea sa iau unul din cele fabuloase.
Asadar am luat un
Samsung Galaxy ACE. E unul dintre cele low-end din generatia anterioara (Galaxy S, Nexus ... etc.), deci chiar si la vremea lui a fost relativ slabut, insa mie mi-e suficient. Nici nu-mi trebuia mai mult; doar sa vad ce stie Androidu' asta.
Oricum, dupa prima seara de butonat ... am aplaudat toate lucrurile care-l fac "smart" phone (internet, interfete, aplicatii blablabla) dar ... sunt
total dezamagit de cele care-l fac "stupid" phone (semnal, simplitate in utilizare, baterie). Cu alte cuvinte am intrat in categoria celor care cer telefonul de la prietenul cu Nokia cand incepe sa bata vantul
. Asta e, toate au un inceput !!!!
Fata de cele din specificatii si review-uri, telefonul are in plus
:
Android 2.3.5,
Wi-Fi HOT-spot si
Navigon preinstalat (oricum pt. Aus si NZ Navigonul era gratuit pentru Samsung. Am inteles ca mai nou ar fi si pentru restul producatorilor.)
Cam atat. Mai postez impresii, pe masura ce descopar minunatele capabilitati ale Android&Co.