Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144832 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline suzukica

Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #220 : 30.Oct.2011, 06:28:52 p.m. »
Super tare ! "sfichiu"
Eu folosesc: NOKIA 6700 clasic Black - orange
                           idem                    - cosmote
                    NOKIA X3 02 white       - vodafone

Offline Leutz

« Răspuns #221 : 25.Nov.2011, 02:27:45 p.m. »
In sfarsit mi-am luat si eu "telefon destept". M-am tot cacait si n-am reusit sa ma hotarasc la unul din telefoanele noi si fabuloase, asa ca am luat unul mai vechi si mai ieftin cu Android, fara abonament, ca sa ma joc cu el cateva luni pana o sa am posibilitatea sa iau unul din cele fabuloase.

Asadar am luat un Samsung Galaxy ACE. E unul dintre cele low-end din generatia anterioara (Galaxy S, Nexus ... etc.), deci chiar si la vremea lui a fost relativ slabut, insa mie mi-e suficient. Nici nu-mi trebuia mai mult; doar sa vad ce stie Androidu' asta.
Oricum, dupa prima seara de butonat ... am aplaudat toate lucrurile care-l fac "smart" phone (internet, interfete, aplicatii blablabla) dar ... sunt :( total dezamagit de cele care-l fac "stupid" phone (semnal, simplitate in utilizare, baterie). Cu alte cuvinte am intrat in categoria celor care cer telefonul de la prietenul cu Nokia cand incepe sa bata vantul  :-)). Asta e, toate au un inceput !!!!

Fata de cele din specificatii si review-uri, telefonul are in plus  :good:: Android 2.3.5, Wi-Fi HOT-spot si Navigon preinstalat (oricum pt. Aus si NZ Navigonul era gratuit pentru Samsung. Am inteles ca mai nou ar fi si pentru restul producatorilor.)

Cam atat. Mai postez impresii, pe masura ce descopar minunatele capabilitati ale Android&Co.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #222 : 25.Nov.2011, 02:38:37 p.m. »
Sa-l stapanesti sanatos ! E un telefon bun, pentru cat costa. L-am luat si eu sotiei.
Am avut "mici" probleme datorate unor bug-uri de sistem (se inchidea/restarta singur de cateva ori), dar le-am rezolvat prin schimbarea setarilor in 'Wi-Fi policy'.
Ce ma uimeste este Wi-Fi Hotspot, de care nu stiam ca e capabil (pe al meu nu este); o fi datorita 2.3.5-ului (al meu e inca 2.3.3) ? Apropo, 2.3.5-ul tau e oficial (din Kies) sau e pus custom cu Odin ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline shpeedy

« Răspuns #223 : 25.Nov.2011, 09:11:13 p.m. »
My bad... Ar si al meu Wi-Fi Hotspot, dar denumirile astea in romana ma deruteaza...  :D
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #224 : 26.Nov.2011, 01:14:40 a.m. »
Ehe... De mai bine de 12h sunt si eu posesor de iPhone 4S 64GB White. Pana acu' imi place :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sanduraveica

« Răspuns #225 : 26.Nov.2011, 02:07:02 a.m. »
             Ti-ai facut damblaua si pana la urma tot l-ai luat! Sa te bucuri de el. :good:   
  • Ignis

Offline Leutz

« Răspuns #226 : 26.Nov.2011, 08:40:28 a.m. »
Ehe... De mai bine de 12h sunt si eu posesor de iPhone 4S 64GB White. Pana acu' imi place :P
Sa-ti traiasca, sefu' !!! Face mancarea mai buna ca ala fara "S" ??  >:)

Sa-l stapanesti sanatos ! E un telefon bun, pentru cat costa. L-am luat si eu sotiei …
Ce ma uimeste este Wi-Fi Hotspot, de care nu stiam ca e capabil (pe al meu nu este); o fi datorita 2.3.5-ului (al meu e inca 2.3.3) ? Apropo, 2.3.5-ul tau e oficial (din Kies) sau e pus custom cu Odin ?
...
My bad... Ar si al meu Wi-Fi Hotspot, dar denumirile astea in romana ma deruteaza ... 

@Shpeedy: Multumesc frumos.
Si pentru ca vorbim de limba romana  :D ce naiba sunt Kies si Odin? Glumeam. Acum stiu, ca am cautat pe net. Deci asta asa a venit cu tot ce-am scris mai sus, sigilat si cu specificatiile marcate pe ambalaj. Deci banuiesc ca au fost preinstalate in fabrica. De-aia l-am si luat, ca sa nu mai umblu eu cu fel de fel de artificii.
Am citit si eu pe net ca cica functia de Hot-Spot ar deveni activa doar cu versiunea 2.3 de Android.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #227 : 28.Nov.2011, 11:07:55 a.m. »

"Siri, do you enjoy being touched by me?"
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #228 : 28.Nov.2011, 02:00:00 p.m. »
Sa-ti traiasca, sefu' !!! Face mancarea mai buna ca ala fara "S" ??  >:)

Sar'na domnu'! Cea mai buna mancare o face sotia mea  B-)

"Siri, do you enjoy being touched by me?"

Bai ce rai sunteti....pfffiu!  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline -SX4-FLORIN

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #229 : 28.Nov.2011, 02:14:29 p.m. »
 Eu tot fan Nokia am fost pana a aparut Samsung Galaxy s2 si atunci totul s-a schimbat :D