Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144810 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #180 : 13.Mai.2011, 11:10:02 p.m. »
frumos bre si ieftin, sa-l stapanesti sanatos  >:D<
 daca ai nevoie de harti pentru el am eu cateva in masina  :D  

Andrei am si eu IGO dar din pacate doar harta RO
« Ultima Modificare: 13.Mai.2011, 11:14:26 p.m. de mxxa »

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #181 : 13.Mai.2011, 11:14:23 p.m. »
Pai ,nu are GPS! :D
Go Terios!!!:)

Offline Leutz

« Răspuns #182 : 31.Aug.2011, 05:48:17 a.m. »
HELP  :D.
Deci sunt in urmatoarea situatie: sotia trebuie sa-si faca abonament si vrea un telefon simplu (de-ala de sunat si primit apeluri. Singura cerinta e ... sa fie cu clapeta). Asa ca m-am hotarat sa aleg cel mai bun dintre telefoanele gratuite de la abonamentul vizat  :D pe care sa-l pastrez eu si sa-i fac cadou apoi un telefon simplu cumparat la liber.
Telefoanele gratuite la abonament sunt evident generatiile mai "vechi" ale smartphoanelor existente. Si am de ales intre:

- Samsung Omnia7 (Windows), contract 12 luni
- iPhone 3GS 8GB, .................., contract 24 luni
- Samsung Galaxy S (Android 2.1), contract 24 luni - Android-ul se poate upgrada la 2.2 in siguranta de pe site-ul Samsung
- LG Optimus (Android, nu stiu care), contract 24 luni
- Motorola Defy (Android 2.1), contract 24 luni
- toate cele cu 24 luni de contract au 2 luni abonament gratuit

iPhone si LG nu ma intereseaza din principiu.
Ar ramane Galaxy S si Motorola ... cu Android si Omnia7 cu Windows. Am citit ceva review-uri pe ici pe colo si parerile sunt (cum altfel?  :D) impartite.

Dintre toate am butonat doar Galaxy S, la un coleg care si l-a tunat cu miliarde de aplicatii mai mult sau mai putin gratuite ... si acum arata nemaipomenit.
Eu insa, dupa cum spuneam mai demult, folosesc telefonul doar pentru vorbit, dar mi-as lua unul dintre astea ca sa mai avansez si eu cu tehnologia un pic, ca rad toti copiii de mine. Din acest motiv as incerca Windows-ul, mai ales pentru ca abonamentul e pe un an, deci peste un an pot sa iau alta jucarie (in plus, peste 6 luni se termina abonamentul meu, la care am Nokia E71, deci in 6 luni o sa am alta jucarie deja. Pana atunci o sa ajunga generatia Galaxy S II gratuite ... si tot asa).

Ce pareri aveti ... si de ce ??  :D

« Ultima Modificare: 31.Aug.2011, 09:49:18 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #183 : 31.Aug.2011, 09:45:16 a.m. »
Cu riscul de a fi subiectiv (in calitate de posesor foarte multumit), iti recomand Galaxy S. Desi dpdv hardware GalaxyS si Omnia7 sunt cam acelasi telefon, Android-ul mi se pare mult mai ok decat Windows, prin prisma interfetei utilizator, a functionalitatii si a accesului la aplicatii.

In plus, Galaxy S-ul se poate upgrada oficial la ultima versiune Android pentru telefoane - v2.3.4 - si chiar e mult mai ok decat v2.1 (Flash in browser, DivX/Xvid cu subtitrare cu player-ul integrat samd). Desi schimb anual telefonul, anul asta cred c-o sa zic 'Pas', procesorul single-core al GalaxyS-ului fiindu-mi inca suficient pentru activitatile mele uzuale (web-browsing, foto-video, GPS, citit carti/pdf-uri, filme chiar 720p scoase pe televizor, cate o vizualizare de word/excel).
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline M_TM

« Răspuns #184 : 31.Aug.2011, 10:30:05 a.m. »
Poate sunt subiectiv dar folosind Samsung Galaxy S il recomand.Doar in momentul in care te folosesti efectiv de el realizezi ca poti cu acelasi gadget sa si vorbesti la tel,sa faci si poze(calitate super),sa verifici si mailurile....si cate si mai cate.Upgrade la Ginger(2.3) foarte simplu pe Kies
Are si capacitate de stocare mai mult decat suficienta-raman 5 G intern plus ca poti pune pana la 32G- Clipurile video sunt foarte clare si culorile super ok(am filmat acelasi peisaj cu un prieten care are HTC..am vazut dezamagire pe fata lui cand a realizat ce mare diferenta e intre cele doua telefoane.Si cam ai in Galaxy cam tot ce ai nevoie cand pleci la drum(GPS,aparat foto,camera video,laptop si... :D telefon)
Aici sunt poze facute cu G-ul meu( G de la Galaxy..nu de la punctul G)  :)
http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-ignis/de-la-ignis-pana-la-familie-prieteni/msg102895/#msg102895

Offline Leutz

« Răspuns #185 : 31.Aug.2011, 05:21:59 p.m. »

- Samsung Omnia7 (Windows), contract 12 luni
- iPhone 3GS 8GB, .................., contract 24 luni
- Samsung Galaxy S (Android 2.1), contract 24 luni - Android-ul se poate upgrada la 2.2 in siguranta de pe site-ul Samsung
- LG Optimus (Android, nu stiu care), contract 24 luni
- Motorola Defy (Android 2.1), contract 24 luni
- toate cele cu 24 luni de contract au 2 luni abonament gratuit

Ce pareri aveti ... si de ce ??  :D

De azi dimineata pana acum, oferta gratuita a operatorului s-a imbogatit cu Motorola Milestone 2 (Android 2.2), contract 12 luni.
M-am uitat la review-uri ... si vad ca nu are senzor GPS standalone ci doar A-GPS. Asta ma intereseaza si la celelalte. Oricat de bazate ar fi, nu iau fara GPS. Asta de la Nokia E71 m-a ajutat la nevoie  :) deci vreau si la cel nou, oricare ar fi.

Offline shpeedy

« Răspuns #186 : 31.Aug.2011, 06:13:21 p.m. »
Toate au senzor GPS. Dupa cum poti vedea in explicatiile de pe wikipedia, A-GPS vine in ajutorul senzorului GPS:

"Standalone" or "Autonomous" GPS operation uses radio signals from satellites alone. A-GPS additionally uses network resources to locate and utilize the satellites faster as well as better in poor signal conditions. In very poor signal conditions, for example in a city, these signals may suffer multipath propagation where signals bounce off buildings, or be weakened by passing through atmospheric conditions, walls or tree cover. When first turned on in these conditions, some standalone GPS navigation devices may not be able to work out a position due to the fragmentary signal, rendering them unable to function until a clear signal can be received continuously for up to 12.5 minutes (the time needed to download the GPS almanac and ephemeris).

So, go for it !

Offline Leutz

« Răspuns #187 : 01.Sep.2011, 05:28:13 a.m. »
Stiu in principiu ce face un senzor GPS si ce face Assisted GPS, dar nu sunt convins ca ultimul il implica pe primul. Mai sap  :D pana ma conving.

Oricum, Motorola Milestone 2 are senzor standalone; am gasit negru pe alb in review-ul de pe GSMarena.com ca: "the Motorola MILESTONE 2 comes with a GPS receiver, which locked onto satellites in about a minute with A-GPS turned off."

M-am cam hotarat la Motorola, mai ales ca e contractul doar pe un an. Iau Motorola acum, ma joc cu el 6 luni pana se tarmina contractul meu - moment in care voi lua Galaxy S2 care va fi cu siguranta gratis pana atunci. Apoi dupa inca 6 luni de joaca cu S2 se va termina si contractul cu Motorola si voi lua ... ce va fi atunci pe piata. Si ... tot asa  :D Ma "upgradez" si eu la dinamica secolul XXI.

Din pacate "Our MILESTONE 2 came with Maps 4.5 but if you update it to version 5, you’ll get access to some great features. Offline rerouting is one – if you stray off your course, Maps will recalculate the route without the need for an Internet connection. You can’t change the destination without connection though"

... deci nu e navigatie completa, offline, asa cum vreau. Si asta ma intereseaza. E singurul lucru pe care il vreau in afara de vorbit. Sa nu umblu cu inca un device separat pentru navigatie. Deci ... se pot instala harti de la diversii provideri de soft de navigatie ??? Banuiesc ca da ... hartile lu' garmin, igo, navman ... etc.

Offline shpeedy

« Răspuns #188 : 01.Sep.2011, 08:13:07 a.m. »
Ce vroiam sa spun e ca mai toate smartphone-urile de generatie recenta au senzor GPS. Cele mai vechi - cum ar fi iPhone3G - nu aveau senzor GPS, pozitionarea facandu-se pe baza celulelor retelei GSM.

Referitor la soft, Google Maps intr-adevar te conditioneaza de consumul de date. In limita a 20 mile in jurul unui pct. de pe harta iti permite descarcarea in prealabil a zonei.

Ca alternative la gmaps, care nu presupun consum de date, ai la dispozitie MotoNav (iGo special ptr. Motorola), Sygic Aura, Copilot.

Offline Batranul

« Răspuns #189 : 01.Sep.2011, 08:22:51 a.m. »
eu am luat recent un galaxy mini

dupa ce am studiat de-a lungul a cateva zile problema, in aprox. 10 minute am instalat IGO pe el

solutii se gasesc, stai linistit, doar ca daca vrei sa faci singurel treaba trebe nitel studiu  ;)
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro