Am fost Luni si am luat telefonul de la Vodafone. Am dat ~5800 puncte de loialitate si 80RON.
La prima vedere telefonul e foarte ok. Excelent as putea spune pt banii pe care i-am dat. Imi place ca e subtirel si usor. Nu jeneaza daca il tii in buzunarul de la blugi.
Din pacate are si unele lipsuri:
In primul rand bateria. Nu stiu daca e asta cu defect,dar tine foarte foarte putin. Aseara pe la 22:00 era putin sub jumate iar azi dimineata pe la 5 era inchis. Acum il tin de vreo 1h30min la incarcat si a ajuns la 93%. Dar a trebuit sa dau un tel de 1 min si a scazut deja la 92%,telefonul fiind inca la incarcat.
O alt minus este ca NU are nici un fel de lumina la taste. Destul de nasol pana inveti telefonul.
Aparatul vine instalat cu Google Maps,care sunt ok. Daca ii dai sa-ti gaseasca pozitia o gaseste relativ repede,chiar daca e innorat. Are si un programel de navigatie care am vazut ca merge tot cu Google maps,dar care nu functioneaza. Imi zice ca Navigarea Hartii Google nu este disponibila deocamdata in aceasta locatie. O sa incerc sa ii bag IGO ca am inteles ca e ok.
Telefonul a venit cu un card micro sd de 1GB si un adaptor pt SD,sa il poti baga si in laptop sau camere foto. Memoria poate fi extinsa pana la 16GB.