Autor Subiect: SX4 versus...  (Citit de 56004 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8034
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: SX4 versus...
« Răspuns #70 : 24.Ian.2010, 02:25:52 p.m. »
Unde s-a ajuns cu discutiile!!! ;-)
La inceputuri ,timid erau intrebari de genul:Cum pun o cotierala la masina? :D
Acum numai despre inginerii si inovatii! :inteligent:
Go Terios!!!:)

Offline body

« Răspuns #71 : 24.Ian.2010, 04:13:23 p.m. »
@radu-sx4 La arabi nu vezi diesel - cu asta am spus totul . Nu mai stiu ce motorizare de benzina avea RAV 4 , dar la 20.000 km plasticul facea ca naiba , avea greieri un stol si  amortizoarele erau varza pe cand la Land Cruiser i-am schimbat primele amortizoare la 120.000 km - asta ca sa-ti faci o idee despre diferenta de calitate .
Motorul la Land Cruiser era de 4,5 l benzina sau 3,4 la Land Cruiser Prado ( aveam si Prado si clasica ) . 
La Isuzu Trooper era ( parca ) 3,2 l benzina  .
La Pajero aveam ( tot parca ) 3,2 l benzina.
Nu am spus nicaieri ca sx4 ar fi vre-o super masina dar la banii pe care ii dai e super afacere . Fiat sedici e simtitor mai scump , si nu inteleg de ce .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • EX-SX
« Răspuns #72 : 25.Ian.2010, 09:06:56 p.m. »
Pace pentru toti, nu vreau sa ma cert cu nimeni, important e sa mearga masina.....fiecare are gradul  de multumire diferit ca satisfacere, cel mai mult conteaza ca formam o opinie, un grup (unitar....sper) insufletit de acelasi brand. Sper din tot sufletul sa ne intalnim cand o sa fie mai frumos afara si bugetul o sa ne permita o calatorie de anvergura. NU vreau sa contrazic pe forum aparand o marca anume a unui producator. Exista, fireste, diferite puncte de vedere, unele fanteziste, altele tehnice, altele eronate....insa asta e tocmai sarea si piperul forumului, decat sa lauzi si sa ajungi la rutina, mai bine critici un pic (intemeiat) si-i mobilizezi pe membri intr-un topic. >:D<
PAREREA FIECARUIA CONTEAZA!!!!

Offline dan radu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • SX4 4WD GS 1.6 benzina
« Răspuns #73 : 26.Ian.2010, 06:55:39 p.m. »
peace, fratilor in ale sx4 :)
parerea mea, ca in ultima discutie s-a spus ca parerea fiecaruia conteaza: masinuta e fun, e safe (cel putin ca dotari active, esp, 4*4, ptr cei cu versiunea respectiva) desi nu are chiar maximul adica 5 stele. e stabila si destul de confortabila in acelasi timp. si ca vb de "masinuta".. are ASPECT de masina mica, daca se verifica dimensiunile prin comparatie cu altele e binisor mai mare decit multe "compacte". ce ma enerveaza e ca e trecuta in multe locuri ca fiind "clasa mica" in timp ce eternul vW golf e trecut la compacta. poate nu ma pricep eu la incadrarea in clase, dar vorbind strict despre dimensiuni (si punindu-le una linga cealalta) raportul e bine invers.
si ca sa fiu on-topic.. versus orice altceva (adica 4*4, cu toate dotarile pe care le are) e mult mai ieftina, fara a fi "cheap".. vezi doar sedici, de care se tot vorbeste.. in Franta, de ex, versiunea pe care o am eu 1.6 4*4 GS costa 19500, la fel cit costa si sedici. doar la noi sint diferentele astea, absolut aiurea, la masini practic identice. o chestie care ma supara, apropo de versus.. in mai tot ce exista comparatie prin revistele noastre, se compara sedici cu orice altceva.. nu sx4. de ex. in 4*4 din toamna (nu mai stiu ce luna) se compara toyota urban cruiser cu sedici. iesea binisor sedici in comparatie, dar ca pct negativ se spunea ca e "putin" prea scump. pai daca faceau comparatie cu sx4.. :)
unghiuri de atac/ degajare/ etc am gasit in mai multe reviste, voi posta aici dupa ce gasesc, ca am vazut mai sus discutia. oricum, garda la sol si caracteristicile de trecere sint onorabile. exista suv-uri mai adevarat zise, care au garda tot atit sau chiar usor mai mica.

Offline xim

« Răspuns #74 : 02.Iun.2010, 05:59:11 p.m. »
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #75 : 02.Iun.2010, 07:05:06 p.m. »

N-arata rau, dar parca nici asa original - ma duce cu gandul la un Kuga combinat cu Qashqai.
Grow up.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #76 : 02.Iun.2010, 07:35:43 p.m. »
Nu am apucat sa-l vad live. Din poze imi placea si mie inca de la inceput, dar parca e cam scump in varianta 4x4.  :(

Offline xim

« Răspuns #77 : 02.Iun.2010, 08:17:35 p.m. »

N-arata rau, dar parca nici asa original - ma duce cu gandul la un Kuga combinat cu Qashqai.

apropo de kuga...i35 de la hyundai cred ca s-a inspirat cam mult  http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini-noi/articol-hyundai-ix35-informatii-oficiale-4775651
1,6 SX4 GS 4x4 black

Offline xim

« Răspuns #78 : 05.Iun.2010, 10:34:10 p.m. »
..un comparativ interesant si mai putin partinitor (cu exceptia dimensiunilor de la portbagaj) decit ma asteptam .... http://www.turbo.fr/actualite-automobile/341034-essai-comparatif-dacia-duster-dci-85-vs-suzuki-sx4-ddis-90/  ...
1,6 SX4 GS 4x4 black

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #79 : 08.Iun.2010, 09:16:58 p.m. »
Vreau sa-mi cumpar un auto 4x4( garda la sol mai mare, imi largeste orizontul,etc,etc). La banii pe care-i pot”atrage”nu-mi permit decat Dacia Duster(as vrea diesel-ul de 110CP varianta full) sau Suzuki Sx4 (varianta full). Ambele au avantaje si dezavantaje. Am facut drivetest cu amandoua (putin timp fata de cat as fi vrut). Va rog sa ma ajutati sa ma pot hotari intre cele doua. Cu argumente cat mai obiective (daca se poate). Varianta second-hand este exclusa. Multumesc
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț