In primul rand, orice masina noua arata frumos, ne plac lucrurile noi, sa fim cinstiti. Mie imi place cum arata noul Sandero. Si acum, detaliile tehnice:
1. anul trecut Suzuki a iesit pe locul 3 la fiabilitate dupa Toyota si Honda, deci un Suzuki nu se strica asa de repede. Daca ne gandim la pret si Sx4 si Sandero fac parte din categoria masinilor ieftine, atunci, de ce sa nu fie criteriul: " O iau pe aceea mai fiabila ?" ( 1-0 pt Suzuki)
2. motorizare / consum: aici e un plus pentru Sandero, motoarele Renault pe motorina sunt economice si fiabile ( am mers cu un dCi Clio 80cp 195.000 km in 4 ani si nu m-a lasat, nu i-am facut nimic motorului acela: apa, ulei, motorina...deci, nu pot fi rautacios cu cei de la Renault (deci 1-1 )
3. tinuta de drum, comenzi. plansa de bord: Cand mi-am luat Suzuki, m-am suit la volan si scaunul "m-a imbracat". Am intins mainile dupa "comenzi" si le-am "simtit" imediat. Tinuta de drum este impecabila. Nu puteam sa atac curbe, drumuri in panta/rampa asa cum o fac cu un Suzuki fata de un Renault. Cand am condus un Sandero mi-au trebuit 2-3 sec sa vad unde e butonul de volum de la radio.....

deci aspectul acesta NU e deloc neglijabil (2-1 Suzuki)
4. Raport general calitate / pret: aici pot fi subiectiv, dar acord 1p pt Suzuki, deci scor final:
3-1 pt Suzuki