Autor Subiect: SX4 versus...  (Citit de 56040 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: SX4 versus...
« Răspuns #150 : 30.Oct.2010, 01:25:43 p.m. »
Fiecare are plusuri si minusuri astfel incat alegerea depinde de nevoile cumparatorului, pentru unii e mai potrivit, deci mai bun, un SX4 pentru altii un Duster.

Nu are rost sa comparam Dusterul sau SX4 cu Aro, sunt perioade si tipuri de masini diferite.

Offline Silfax

« Răspuns #151 : 30.Oct.2010, 08:43:36 p.m. »
....citesc cele de mai sus si realizez ca se bate apa in piua degeaba. Cred ca  rezultatele poll'ului de aici spun cat se poate de clar ca SX4 este altceva.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline fireburn

« Răspuns #152 : 30.Oct.2010, 08:55:39 p.m. »
Pai cam toata lumea de aici are suzuki, nu-i normal sa fie alea rezultatele aratate de tine? chiar daca sunt obiective sau subiective.
Dusterul, in viziunea mea e nestilat, asta nu inseamna ca e o masina nefunctionala.
Dupa ce l-am vazut pe strada, eu fiind in SX4, tind sa cred ca le comparam inutil; e din alta clasa: mult mai inalt, mai lat, l-as compara cu tucson si alte alea.Pare facut pentru offroad, scuze, am vrut sa spun numai pentru offroad, nu prea e de sosea.
Sx-ul pe de alta parte, seamana a masina de sosea, chiar daca...........stim stim (4x4.......).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14686
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #153 : 30.Oct.2010, 09:10:49 p.m. »
Asa e, gabaritul Duster-ului e sensibil mai mare, cu partile bune (volum porbagaj) si rele (parcare mai dificila).

In alta ordine de idei, am inceput sa ma uit cu interes la reclamele cu Nissan Juke si Mitsubishi ASX. Mai scumpe insa decat SX-ul nostru cel iubit.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline csb

« Răspuns #154 : 01.Nov.2010, 08:23:26 p.m. »
Inca n-am avut ocazia sa vad live Juke dar din poze si filme de prezentare mi se pare URAT RAU  X-(
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

Offline csb

« Răspuns #155 : 01.Nov.2010, 08:34:26 p.m. »
Inainte de SX4 am avut un Renault RX4 din 2002 de care am scapat din fericire  #:-S

RX4 l-am avut de la 60.000 la 85.000 interval in care am schimbat amortizoarele, cardanul si caseta de directie(nu mai zic de bielete si alte maruntisuri). Nu fac calculul cat m-au costat ca nu mai pot sa dorm la noapte.
In concluzie am avut mari probleme de fiabilitate si motorul era destul de puturos fata de SX4.
Ca si abilitati 4x4 le-am comparat pe un drum forestier pe care urc de cateva ori pe anu (acelasi traseu) si pot sa spun ca SX4 pe LOCK a urcat parca era la plimbare, in schimb la RX4 cu 4x4 permanent rotile tindeau sa patineze in cateva portiuni.
RX4 avea avantajul unui saptiu imens atat pt pasageri cat si pt bagaje.

Cama atat ca sa nu va plictisesc...  :P
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

Offline fireburn

« Răspuns #156 : 01.Nov.2010, 09:27:28 p.m. »
Era ok RX4, sau cel putin asa arata pe strada, ca nu m-am urcat intr-una.
Arata a masina cu care poti face mai multe.

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #157 : 02.Nov.2010, 08:57:11 p.m. »
Cand ma gandesc ca eram cat pe ca sa iau un RX4. Noroc cu fostul, un Citroen Saxo, care la cate probleme a avut ( 2 segmentari in 2 ani si tot nu mergea ca lumea) m-a facut sa abandonez ireversibil ideea de second-hand. Si uite asa am schimbat R cu S. Fara regrete.
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8034
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #158 : 02.Nov.2010, 08:59:50 p.m. »
Off-topic! Cool avatar!
Go Terios!!!:)

Offline dreamhakeem

« Răspuns #159 : 04.Nov.2010, 09:56:36 p.m. »
Am intrat pe site la Nissan sa vad preturile la Juke. N-o sa ghiciti care e pretul pt versiunea 4x4...       25000 euro :))
Have an apple. It's good for you.