Autor Subiect: SX4 versus...  (Citit de 56032 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: SX4 versus...
« Răspuns #140 : 29.Oct.2010, 09:15:26 p.m. »
Nu zic ca Kuga e urat, dimpotriva se inscrie in trendul SUV actual (impreuna cu IX35/55, Mitsu ASX, etc...)

:-)) :-)) :-))  ... aseara cind am citit IX35 gindu' m-a dus la Infiniti FX35 si mi-am pus intrebarea de ce il bagi in acceasi oala cu Kuga, ASX ... Azi cind ma intorceam de la locu' de munca, pieton fiind asteptam la semafor si trece prin fata mea un IX35 din asta ... moment in care m-am luminat si am inteles la ce masina te refereai tu de fapt  ;)
« Ultima Modificare: 29.Oct.2010, 09:17:56 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #141 : 29.Oct.2010, 10:06:17 p.m. »
Ca o parere personala, mie nu imi place de loc Hyundaiul, parca are rotile prea mici pentru marimea caroseriei si nu imi place nici cum sunt decupate, asa drept, pasajele rotilor. In schimb Infiniti e alta mancare de peste.   :dream:

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #142 : 29.Oct.2010, 10:56:56 p.m. »
Sunt fan sx4,stilat,fin,elegant,dar la robustete si la off-road Duster da "ceata"

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #143 : 29.Oct.2010, 11:06:22 p.m. »
chiar nu e nimic deosebit in filmuletul de mai sus... (:| 

Offline bogdanb

« Răspuns #144 : 29.Oct.2010, 11:29:29 p.m. »
Ce ar putea fi deosebit la niste banale urcari si coborari pe pante la 40 de grade pe teren accidentat? La niste elementare treceri prin balti de jumate de metrusau niste plictisitoare incrucisari de punti pe acolo? Chiar, de ce s-o fi chinuit Renault sa scoata Dacia Duster cand deja aveau Nissanul Patrol... :-q
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #145 : 29.Oct.2010, 11:41:55 p.m. »
doar cine nu vrea nu recunoaste ca Duster are aptitudini mai bune decat SX4 in teren accidentat, dar in filmul de mai sus chiar nu face nimic deosebit, sau ma rog, nimic din ce un SX4 nu poate face... 

Offline bogdanb

« Răspuns #146 : 30.Oct.2010, 12:51:09 a.m. »
nimic din ce un SX4 nu poate face... 

Sa nu exageram, chiar daca suntem la "versus SX4", si chiar daca unii dintre noi au facut cu masinile lor SX4 lucruri pe care altii cu Land Rover nici nu le viseaza. ;)
Sigur, pot exista si probe mai dure, ca si terenuri din care sa nu poti iesi nici cu TAF-ul. Dupa cum, probabil ca si SX4 ar trece probele alea, dar atat de greu ca te-ai intreba la ce ar folosi...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline LeonardSZK

« Răspuns #147 : 30.Oct.2010, 10:07:59 a.m. »
Intr-adevar, sa nu exageram. Tot ce este in filmuletul de mai sus poate face si SX4 (vorbesc din experienta proprie). Sunt alte filmulete cu Duster, chinuit de pilotii de teste de la Dacia, care magulesc masina romaneasca ...  >:)
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline bogogica

« Răspuns #148 : 30.Oct.2010, 12:44:03 p.m. »
Frumos videoclipul "prafuitorului". Intr-adevar a facut ceva praf.  Dar tot SX-ul e mai marfa  :P :D

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #149 : 30.Oct.2010, 01:17:29 p.m. »
Eu unul nu pot decat sa ma bucur ca poate si Dusterul ce poate SX4 :) , si asta pentru faptul ca avem si noi o masina nationala din nou capabila (cu mult sub ceea ce a fost Aro, dar macar pe drumul cel bun in raport cu masinile straine).

Daca as fi vrut sa fiu carcotas as putea spune ca in filmulet  au sarit cam multe jaloane, fapt care cred ca n-ar fi tocmai motiv de lauda :)

Oricum Duster e o masina buna insa SX4 e cu un pas inainte.
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.