Autor Subiect: SX4 versus...  (Citit de 56034 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Myrcea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 57
  • Gen: Bărbat
Re: SX4 versus...
« Răspuns #110 : 12.Aug.2010, 09:26:25 p.m. »
@Daniel42 fara sa te supar, daca tu sustii ca ai facut cu Suzuki testul elanului (la 90 km la ora !!!) si nu ti s-a ridicat nici o roata in aer, pot spune doar urmatoarele:
- habar nu ai cum  se face testul elanului
- nu ai vazut video-ul cu dusterul cand s-a ridicat roata (pentru ca daca l-ai fi vazut ai fi observat ca nu este corect testul)
- nu inteleg cum esti tu sigur ca nu ai fost cu nici o roata in aer.
Nah, si inca o chestie. Daca tu crezi ca dusterul (fara ESP) s-a comportat jalnic la test, priveste aici ce frumos se comporta Toyota Hilux:

Si, ca sa te distrezi, poti sa mai cauti si alte "moose test" pe youtube si sa compari. Eu zic ca dusterul s-a comportant decent pentru clasa ei de masina....
Suzuki Ignis 1.3 VVT 4x4 Cat's Eye Blue (+eleron spate :D)

Offline Daniel42

« Răspuns #111 : 12.Aug.2010, 10:09:18 p.m. »
Aaaaaaaaaaaaaa , nu este nici o suparare . Dar nu am zis ca , am facut eu vreun test cu Suzi . Doar am luat o curba destul de tare , pe un drum destul de bun . Si nu mi s-a intimplat nimic decit critici de la sotie . :)))))))))))))))))))))Curba era destul de apropiata de 90 de grade si cum am zis am frinat putin . Deci nu mai era chiar atata viteza in portiunea de viraj .  :)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Myrcea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 57
« Răspuns #112 : 12.Aug.2010, 10:43:56 p.m. »
Aaaaa.... pai n-ai zis ca erai cu sotia!
Atunci nu se pune, sotia/prietena face cat ESP/EBD/AFU/ABS la un loc !
Mai demult, tot pe un forum de Suzuki, gasisem un termen foarte frumos pentru sotie/prietena, din cate imi aduc aminte aproximativ: LNV - limitator natural de viteza.
Suzuki Ignis 1.3 VVT 4x4 Cat's Eye Blue (+eleron spate :D)

Offline bogdanb

« Răspuns #113 : 12.Aug.2010, 10:45:54 p.m. »
O fi dusterul ok ca performante, dar e uratel tare - zici ca e un fel de lada (la fel ca si tucson).

Dar voi cum va asteptati sa arate un SUV, fratii mei? Sa fie alungit si aerodinamic? Sa aiba linii fluide? Sa i se poata pune jante cromate si cauciucuri sport?
Ce sa zic, nici mie nu-mi place 100% designul Dusterului, dar pana la urma nici nu conteaza cum arata, conteaza ce stie sa faca.
Iata doua masini care chiar arata ca un fel de lada:

Credeti ca milioanele de cumparatori ai acestora s-au gandit cum arata? Eu nu cred.

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #114 : 12.Aug.2010, 11:21:16 p.m. »
Pai eu am luat cu Suzi si curbe in unghi destul de strins si la 90km/h si tot nu s-a ridicat roata spate prin aer .

Curba era destul de apropiata de 90 de grade si cum am zis am frinat putin

... "90 de grade" - la umbra sau la soare  :-/ :-/  :-/

Sau altfel pusa intrebarea - ce raza avea curba cu pricina  :-/ :-/ :-/

Evident am frinat putin exact in curba dar nu s-a intimplat asa fenomen .  :D ;)

... pai ... parca era vorba ca se frineaza inainte de curba iar in curba se accelereaza  ... parerea mea   >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

« Răspuns #115 : 13.Aug.2010, 09:24:58 a.m. »
Daca si Dusterul este o masina mare pentru femei...
Pt unele si un TICO e considerat un adevarat autobuz.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline fireburn

« Răspuns #116 : 13.Aug.2010, 10:00:59 a.m. »
Topicul a degenerat in altceva.
Eu nu am sustinut niciodata ca e o masina proasta ca si caracteristici tehnice.
Am spus doar ca e uratel - si asta este punctul meu de vedere personal.
Cineva a pus mai sus o poza cu un mercedes offroad clasic - arata mult mai bine ca dusterul, dar.......asta e parerea mea.
Spuneam ca nici tucsonul nu-mi place cum arata.
Asta nu inseamna ca nu le vad la fiecare colt de strada - am fost sfatuit,si puteam, sa cumpar tucson, dar n-am facut-o, din motive SUBIECTIVE

Sunt mandru ca si romanii fac lucruri bune - dar asta nu inseamna ca folosesc numai lucruri romanesti.
Haideti sa incheiem aceasta polemica.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #117 : 15.Aug.2010, 08:27:24 a.m. »
Mi-am luat ieri revista Autobild si am vazut ca in numarul urmator va fi un comparativ interesant: SX4 vs Duster.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline hugbear

« Răspuns #118 : 15.Aug.2010, 06:45:31 p.m. »
SX4 vs Duster? Why bother? Oricum Duster-ul e way, waaaaay better fata de SX4, in ABSOLUT toate privintele. Iar Autobild va gasi cu siguranta metodele sa ne demonstreze asta...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #119 : 15.Aug.2010, 10:16:24 p.m. »
ar fi nedrept sa nu recunoastem ca la anumite capitole Dusterul e mai bun decat SX4... 

in alegerea dintre cele doua conteaza pana la urma criteriile fiecarui cumparator, obiective si subiective...