Autor Subiect: SX4 versus...  (Citit de 56008 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ygi_17

Re: SX4 versus...
« Răspuns #100 : 05.Aug.2010, 09:14:25 p.m. »
citind in revista 4x4 (posibil articolul sa fie si pe www.4x4.ro) la concursul cel mai 4x4 SUV facut de ziaristi in domeniul auto Duster se comporta cel mai bine in off-road si onorabil pe sosea. A fost votat locul 1 dublu de puncte fata de locul 2 comparat cu  Grand Vitara, KIA Sorento, Peugeot 4007, Ford Kuga.
tot in numarul din iulie -AUGUST al revistei 4X4 DUSTER 4X4 DCI a fost comparat cu modele diesel de 2.0 4x4 ca Toyota RAV4,  Skoda YETI, Ford KUGA, Suzuki SX4.
articol foarte interesant Duster are calitati la fel de bune ca RAV4 dar la un pret la jumatate ( de fiabilitate inca nu ne putem pronunta)

surprinzator pentru mine titlul articolul despre DUSTER este Dacia Duster scandasol de off-road
Daca nu te mai tin picioarele sa mergi intr-o excursie, sa urci pe munte si sa te bucuri de priveliste, atunci e timpul sa-ti cumperi un Jimny

Offline bogogica

« Răspuns #101 : 06.Aug.2010, 09:52:45 a.m. »
Sincer eu zic ca toate aceste "pareri de bine si foarte bine" aduse Dusterului nu sunt decat "injectii ieftine" ale marketingului foarte bine platit de Dacia. Nu spun ca ar fi un jaf (cum sincer am tendinta sa o fac la adresa produselor facute in Romania) dar imi este imposibil sa "pun botul" la astfel de afirmatii in care Dacia ar surclasa branduri muuuult mai renumite si mai prestigioase din domeniu.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8034
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #102 : 06.Aug.2010, 10:56:57 a.m. »
Pai nu poti face asta decat incercand masina ,sa zicem un an,apoi poti da singur raspunsurile corecte.
Go Terios!!!:)

Offline Leutz

« Răspuns #103 : 06.Aug.2010, 11:16:42 a.m. »
Si daca inca mai merge ... promit ca te scap eu de ea  >:)
... la pretul potrivit evident  :D
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline fireburn

« Răspuns #104 : 12.Aug.2010, 04:43:48 p.m. »
Romanii dau cu batu-n balta la design, ca de fiecare data.
O fi dusterul ok ca performante, dar e uratel tare - zici ca e un fel de lada (la fel ca si tucson).
De ce naiba nu or concepe si ei ceva care sa arate macar binisor, daca nu bine; ca ne laudam ca suntem un popor inteligent.
De fapt loganul, acum arata a masina; ce conteaza, nene, cateva linii desenate altfel.

Offline Myrcea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 57
« Răspuns #105 : 12.Aug.2010, 06:44:47 p.m. »
Nah, ca ma bag si eu in seama pe aici, dar ma distreaza persoanele care au ceva cu Dusterul doar pentru ca e facut de romani. Oare chiar asa prost sa fie din pricina asta ? Probabil detractorii uita ca unele elemente sunt imprumutate de la Nissan, altele de la Renault, de la batrana Dacia oare ce o fi... nici macar sigla nu mai e. Si cu toate astea, unii stramba din nas doar pentru ca e vandut sub brandul Dacia... nu vreau sa ma gandesc ce poate iesi din mana lor daca asa parere au despre produsele romanesti.

p.s. Probabil dupa ce o sa va obisnuiti sa il vedeti zilnic pe sosea, nu o sa mai ziceti ca arata oribil.... Si da, din unele parti aduce putin a Tucson, asta e... Daca pe caroserie era semnatura Pinifarina, nu ar mai fi comentat lumea...
Suzuki Ignis 1.3 VVT 4x4 Cat's Eye Blue (+eleron spate :D)

Offline Laurentiu

« Răspuns #106 : 12.Aug.2010, 06:59:19 p.m. »
...ma distreaza persoanele care au ceva cu Dusterul doar pentru ca e facut de romani.
Singurul lucru care ma deranjeaza este ca e prea mare pt a fi folosit de femei si mai ales in oras; cu deschiderea portierelor in parcarile noastre, nu vor rata nici o masina vecina. :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Myrcea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 57
« Răspuns #107 : 12.Aug.2010, 07:58:09 p.m. »
No ashe, fii misogin ! Parca barbatii nu ar putea sa pocneasca masina vecina cu usa...
Oricum, daca avea deschiderea mai mica, sigur nu era bine. Tot asa pot si eu spune ca ma deranjeaza ca nu are motor electric. Ar fi fost costurile cu combustibilul mai mici si ar fi aparut statii de incarcare si in Romania. Sper ca esti de acord ca la orice obiect/lucru/persoana ii poti gasi nod in papura.
Suzuki Ignis 1.3 VVT 4x4 Cat's Eye Blue (+eleron spate :D)

Offline Daniel42

« Răspuns #108 : 12.Aug.2010, 08:42:54 p.m. »
Da de testul ala facut de olandezi unde Dusterul zboara cu roti in aer la 65 km /h , intr-o curba nu foarte strinsa ce parere aveti ? Unde ai este centrul de greutate si echilibrul in curbe  ? Ori au trucat videoclipul cu testul ?  :) Pai eu am luat cu Suzi si curbe in unghi destul de strins si la 90km/h si tot nu s-a ridicat roata spate prin aer . Evident am frinat putin exact in curba dar nu s-a intimplat asa fenomen .  :D ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8034
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #109 : 12.Aug.2010, 08:43:25 p.m. »
Daca si Dusterul este o masina mare pentru femei...pai atunci "mandrele " din Q7, Hummer 3  si altele, ce sa mai zicem???
Go Terios!!!:)