Autor Subiect: SX4 versus...  (Citit de 55988 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
Re: SX4 vs...
« Răspuns #10 : 13.Nov.2009, 08:05:11 p.m. »
Nu credeam sa fie mai praf decat o dacie papuc totusi, insa bine ca am luat decizia corecta  ;-)
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline bogdanb

« Răspuns #11 : 13.Nov.2009, 10:45:55 p.m. »
@Pentium, ai luat o decizie mai mult decat corecta. Papucul chiar daca te lasa pe camp il pui cat de cat pe picioare cu ce ai la indemana prin buzunare.
Acu' pe bune, inainte de "globalizare" - adica pana pe la finele anilor '90, Tata era o firma care producea exclusiv vehicule pe 4 roti si cu motor, a caror principala si unica caracteristica era pretul cat mai scazut.

Dreptare are si @adrian_r5. Ca licenta nu-ti da nici pricepere si nici traditie. In plus, decat sa prapadeasca materia prima pe cotete de gaini de sub o stea NCAP gen tata sau geely (nu ca NCAP ar fi vreo instanta absoluta) mai bine ramaneau la productia de biciclete...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8034
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #12 : 16.Nov.2009, 04:57:23 p.m. »
Putem spune Suzuki Grand Vitara vs Skoda Yeti? Sau  mai corect Suzuki SX4 vs Skoda Yeti?
In ultimul numar din revista autoshow , a fost facut un drive test cu S.Y. iar concluzia a fost:
"Skoda il recomanda pe Yeti drept alternativa la SUV-uri compacte gen KIa Sportage, Hyundai Tucson sau Suzuki Grand Vitara, dar si la crossovere gen Nissan Qashqai...."
Go Terios!!!:)

Offline xim

« Răspuns #13 : 16.Nov.2009, 05:05:00 p.m. »
Putem spune Suzuki Grand Vitara vs Skoda Yeti? Sau  mai corect Suzuki SX4 vs Skoda Yeti?

se pune ... yeti este foarte bine vazut de cei de la autoshow (sper ca nu gresesc) l-a batut inclusiv pe "taicasu'' tiguanul...mai ramine sa vedem ca il bate si pe bunicul tuareg :)
« Ultima Modificare: 16.Nov.2009, 06:38:51 p.m. de cristyyy2003 »
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline bogdanb

« Răspuns #14 : 16.Nov.2009, 08:46:03 p.m. »
Eu nu as pune botu' la sondaje si "teste" chiar asa...
E drept, dimensiunile si caracteristicile lui Yeti il recomanda in clasa crossover, deci, posibil concurent pentru SX4, Qashqai, Tiguan. Dar ca sa concureze un Tuareg, Santa Fe sau macar un Tucson trebuie sa mai manance, sa mai creasca... :P
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8034
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #15 : 16.Nov.2009, 09:44:41 p.m. »
Putem spune Suzuki Grand Vitara vs Skoda Yeti? Sau  mai corect Suzuki SX4 vs Skoda Yeti?

se pune ... yeti este foarte bine vazut de cei de la autoshow (sper ca nu gresesc)
In momentul cand o sa aiba Skoda Yeti reductor , cursa la amortizor, etc... atunci o sa discutam de la egal la egal ....
Am rugamintea sa verificam inainte.
Go Terios!!!:)

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #16 : 16.Nov.2009, 09:46:27 p.m. »
Daca e comparativul din care am spicuit si eu, redactorii concluzioneaza ca e mai tare si decat RAV 4, model care in '94 a pus bazele acestei clase de autoturisme...Model care are o istorie, un renume, un loc fruntas in topul fiabilitatii, al costurilor reduse de intretinere, al capacitatilor de trecere, etc.
Exista profesionisti care considera ca Rav 4 ofera prestatii similare cu X5, desi joaca in ligi diferite...
Sunt dintre admiratorii marcii SKODA, despre care unii mecanici spun ca e cel mai bun VOLKSWAGEN, dar sunt rezervat in legatura cu articolele ce preaslavesc un model abia lansat pe piata.Sa vedem ce rezultate da in timp...
 :ceas:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline xim

« Răspuns #17 : 16.Nov.2009, 10:02:37 p.m. »
sunt perfect de acord cu voi..tocmai pentru ca mi s-a parut deplasata comparatia, l-am bagat in ecuatie pe "bunicul" touareg ...ca sa fie discrepanta vizibila..
se pare ca segmentul acesta al crossoverelor/minisuv-uri devine din ce in ce mai dinamic...vezi reclama la soul ...  va intra si la noi la vinzare pe 20 noimbrie ...
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #18 : 16.Nov.2009, 10:18:06 p.m. »
Ca o paranteza,daca Soul ar fi fost si 4x4 ar fi fost super,super misto.Dabia astept sa o vad..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 16.Nov.2009, 10:25:01 p.m. »
E foarte frumoasa  >:) Am vazut-o asta vara live :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!