Autor Subiect: Renunțarea la garanție  (Citit de 948 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14703
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Renunțarea la garanție
« Răspuns #10 : 27.Feb.2025, 10:03:37 a.m. »
Exact asta a fost intenția mea. Întrebarea era primordial pentru cei care, aflați în perioada de garanție, au renunțat la ea ca să facă reviziile în regie proprie.

Și eu, ca și tine, am 16 revizii anuale (plus alte câteva reparații) doar în reprezentanțe, din care doar primele 3 în garanție.
După ieșirea din garanție mi-am achiziționat singur consumabilele necesare reviziei din magazinele online de profil și am plătit expertiza mecanicilor sub formă de manoperă.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #11 : 27.Feb.2025, 10:54:08 a.m. »
...și am plătit expertiza mecanicilor sub formă de manoperă.
  Ai punctat foarte bine !
    Ei, asta nu stiu sau nu inteleg foarte multi, ca una e sa ai in spate intretinerea a zeci, sute de Suzuki, alta e sa ai pe rampa unul pe an. Ma rog, neglijenta sau neatentia poate sa apara oriunde...

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #12 : 27.Feb.2025, 04:05:31 p.m. »
 La toate masinile si este valabil si pentru urmatoarele, merg in reprezentanta fix cat e garantia, daca am ghinion, macar sa am pe cine da vina, asta-i singurul motiv! De cand expira, service.
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline adibaiacos2003

« Răspuns #13 : 06.Mar.2025, 03:04:13 p.m. »
Eu am renuntat de la 30 k km datorita modului de procedare la revizia de 30 k. Am gasit apoi filtrul de ulei genuine Suzuki pe ea....
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion Allgrip Black