0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu mai stiu cate ore tehnologice au zis ei acolo ca va dura (parca 3 ore jumate), dar stiu ca era mai scumpa ora fara tva la ei decat cea cu tva in CT.In rest n-au stiut sa-mi spuna preturile exacte ale consumabilelor.Nici n-am mai stat sa ii intreb daca la ei pot veni cu uleiul meu, era din start prea mare diferenta de pret, ar fi fost peste 400.De ce spui ca sigur n-au cerut 400?
Cristi ce ulei ti-au pus?Tu ai dat pe ulei de la dealer mai putin decat am dat eu pe ulei luat de mine,din magazin. 4L Mobil1 5W-40=160lei.
Citat din: BXXENL din 18.Mar.2009, 04:25:33 p.m.Nu mai stiu cate ore tehnologice au zis ei acolo ca va dura (parca 3 ore jumate), dar stiu ca era mai scumpa ora fara tva la ei decat cea cu tva in CT.In rest n-au stiut sa-mi spuna preturile exacte ale consumabilelor.Nici n-am mai stat sa ii intreb daca la ei pot veni cu uleiul meu, era din start prea mare diferenta de pret, ar fi fost peste 400.De ce spui ca sigur n-au cerut 400?pentru ca eu ma ocup ( manopera pentru revizie este de ~250 o ora de manopera este 96.62+tva )si este de 2.2 ore in cazule in care se schimba ceva in afara de filtre si ulei se taxaza separat ex: vrificare frana (vizualizare placute ,reglaj saboti ,nivel lichid franare )intra in manopera de revizie ,schimarea placutelor , a sobotilor insa se taxeaza separat ,