1100....exorbitant
Anul trecut eu am dat 250 ron in Valcea, fara filtrele de polen si aer, cu ele cu tot ar fi fost 420 ron. Si mie mi-au si demontat bordul mentru a remedia o problemuta la o gura de ventilatie
Suuuuper! Numai ca, daca adun la cei 251 RON filtrele schimbate (
asta a fost opţiunea mea), placuţele de frana (c
-asa am vrut eu), ulei diferenţial spate (
ca trebuie) şi benzina pentru 400 km raman cu mult prea putin. Si asta pentru ce? Doar pentru o chitanţă pe care sa scrie 250 RON pentru o revizie incompletă? Si mai plec si cu franele scartaind de la ei.
Da’ alea 4 ore care le fac pe drum (în intervalul orar în care am cu totul altceva de facut decât sa admir frumosul drum pana la Ramnicu Valcea) cine mi le decontează? Si nici nu am cum sa-mi fac drum acolo ca nu am treaba prin zona. Ultima data am trecut prin Rm.Valcea in urma cu 2 saptamani cand am fost la Straja, asta inseamna vineri pe 23 martie pe la 17,00 (
aia inchideau) si respectiv duminica pe 25 (
cred ca erau la gratar). Si nici nu aveam cum sa merg cu SX4 pentru ca eram 4 oameni, cu schiuri şi bagaje si am preferat sa iau Subaru (si spatiu mai mult si mult mai placuta la condus la drum lung si am si kitul ptr. transportul schiurilor).
Si sincer sper sa nu se supere colegii, dar nu ma omor dupa stickere pe masina sau cine stie ce alte chestii; nici macar pentru acea reducere de 10%.
Sa fiu sluga masinii si sa-mi stric o zi doar pentru o banala revizie (mai ieftina doar pe chitanta) mi se pare cam mult. Asa, joi mi-am permis un program de lucru cvasinormal.
Am preferat Autovitu’ macar ca am un loc unde sa le bat obrazul, si poate sa se simta daca fac prostii. Nu cred în amageli de genul OPC şi altii... şi nici nu am timp sa umblu sa-mi caut dreptatea!