SX4-ul meu a implinit un an si trebuie sa-i fac revizia de 12 luni. Precizez ca are numai 2000km rulati, mai avem un Matiz si dupa ce am cumparat Suz-ul, eu am ramas in somaj, asa ca a stat mai mult in garaj. Cel mai comod pentru mine ar fi sa-i fac revizia in Ploiesti, din acest motiv am trimis um mail la Poliserv Ploiesti in care am intrebat in ce consta revizia, tinand cont ca am numai 2000km, ce ulei de motor folosesc, si care ar fi pretul. Am primit raspuns ca se vor shimba uleiul de motor si filtrul, uleiul din cutia de viteze, ca folosesc uleiuri ELF si ca revizia va costa in jur de 580 RON.
Am trimis din nou un mail in care am intrebat de ce trebuie schimbat uleiul din cutia de viteze, eu am cutie de viteze manuala, tractiune numai pe fata, daca in Manualul Utilizatorului scrie ca acest lucru trebuie facut la 45000km sau 36 luni? Astept raspunsul lor.
Va solicit un sfat, este uleiul ELF bun, a folosit cineva sau ar fi bine sa ma orientez catre un alt Service, eventual in Bucuresti?