facut revizia la 1 an, 10600 km la Eurohouse Baia Mare ..
schimbat urmatoarele:
- filtru ulei - 28 ron
- filtru aer - 70 ron
- filtru habitaclu - 45 ron
- ulei Mobil 1 formula esp 5w30 - 54 ron/l - tipul acesta de ulei a fost la cerere ...ei mi-au propus 5w40 undeva la 30-40 ron/l
- manopera - 40 ron ... dar in cazul meu a fost gratis la prima revizie .. nu am habar cum au normat, ora fiind 52 ron, iar eu am stat aproximativ 2h in service
Total 359 RON (fara manopera)
Concluzii...preturile la consumabile mi se par un pic cam mari fata de ceea ce am gasit pe forum, insa compenseaza la capitolul manopera.
Oamenii din service destul de Ok..insa cam trebuia sa tragi de ei..daca cereai ceva se verifica altfel se cam uita..
- au verificat jocurile la roti - si asta din proprie initiativa
- au rezolvat (sper) zgomotul de la scaun sofer ...asta a luat cam 30 min
- am cerut verificare frina de mina ... au zis ca este ok...dupa ce m-am contrazis un piculet cu ei ... unul s-a ambitionat in sens pozitiv si gratuit au pus-o si pe standul de ITP (frina si telescoape) ... toate au iesit OK...frina de mina cica prinde 70%
(asta o fi insemnind OK?) ... mi-au demonstrat ca, cu frina trasa, incercind sa deplasezi masina, rotile chiar nu se misca...senzatia de "miscare" vine de la cursa mai lunga a telescoapelor care permit o miscare mai accentuata a caroseriei fata de sasiu ...pare plauzibil...
- am cerut verificare/gresare tamburi spate si gresare balamale usi (cea din stinga spate se cam plinge, desi am mai gresat-o si eu de citeva ori) .. au zis sigur ca da...apoi ...au uitat...nici eu nu am mai insistat ca satusem deja destul pe acolo cu frinele si scaunul ... si nu prea mai aveam timp.
In coada de peste a ramas schimbarea uleiului din diferential...initial cineva de la vinzari a zis la 15.000 km...apoi am ramas ca la revizia de 2 ani ... la care in ritmul acesta voi avea probabil 22000 km.
Alte concluzii...uleiul schimbat arata bine, filtrele insa erau groaznice...(ma gindesc ca ar trebui sa ma dotez si eu cu unul cind ies pe strada
). Astept acu, sa vad efectele benefice (consum, performante...) ale uleiului superior si ale filtrelor curate...