Autor Subiect: REVIZIA 15000KM ori 1 AN  (Citit de 107483 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
Re: REVIZIA 15000KM ori 1 AN
« Răspuns #200 : 03.Sep.2009, 10:07:47 p.m. »
Nu am remarcat pana de curand, insa pe capota la mine e trecut Shell Oil  :-/ ....  la voi scrie la fel?
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline BXXENL

« Răspuns #201 : 03.Sep.2009, 10:45:07 p.m. »
Si la mine e Shell.
  • SX4 1.5
Alex

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #202 : 04.Sep.2009, 01:08:48 p.m. »
A trecut ceva timp sau mai bine zis acu 3900 km am fost si eu la revizia de 15k. Pentru ca aveam programata o excursie in afara tarii am ales sa fac revizia la Szeged in Hu. Toate bune si frumoase, am ajuns acolo am stat vreo juma de ora si apoi a intrat si Suza mea pe rampa :D. Omul a avut grija, a pus o folie pe scaun si a bagat-o in hala. Si a inceput treaba: schimb ulei, omu mi-a zis de la telefon cand am vorbit ca imi pune Shell, cel recomandat de fabrica, api mi-a schimbat filtru de ulei si pe cel de aer. Practic revizia a decurs pas cu pas ca in manual. Pretul initial a fost de 24300 forinti la care s-au mai adaugat vreo 5000, in final transformat in Ron e undeva pe la 440 aprox. Nu am factura langa mine acum.
Eu sunt multumit si sper sa raman asa :P, acu depinde si de norocul fiecaruia. Bafta.
O sa postez si ceva poze de la dealer-ul din Szeged cat de curand. 
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline adrian_r5

« Răspuns #203 : 04.Sep.2009, 01:37:10 p.m. »
imi pune Shell, cel recomandat de fabrica

shell ... shell ... da' de care ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #204 : 05.Sep.2009, 08:15:31 a.m. »
Se mai gaseste Shell original? Si nu din cel de pe vapor?Ca si eu as vrea pentru a mea.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline miocrl

« Răspuns #205 : 05.Sep.2009, 08:57:10 a.m. »
tre sa vii in vizita prin vestul tarii si apoi sa treci cu un picior in ungaria..

Offline ASZ

« Răspuns #206 : 06.Sep.2009, 09:02:49 a.m. »
Am trecut peste revizia de 15.000 km in cursul zilei de ieri, iar bilantul arata astfel:
- costul reviziei: 345 Lei (asa cum am fost informat si telefonic) cu aceleasi schimburi ca si la Cristyyy2003 (ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen); aveam presiunea de 1.5 in toate rotile ... desi manometrul de la MOL imi arata 2.3 ... posibil motiv pentru consumurile mai mari pe care le aveam; motorul functioneaza in parametrii normali (la tester); placutele de frana sunt ok; usile au fost gresate; directie functioneaza ok; caseta de directie se pare ca e in regula (inca); s-a reglat frana de mana.

- am solicitat si cateva verificari, iar rezultatul a fost:
         - Verificare/reglare faruri => ok
         - Verificare trepidatie geam usa fata stanga => s-a verificat, insa am ramas cu acea mica vibratie; s-a strans si sistemul de prindere al oglinzii
         - Verificare scaun sofer => scartaie insa nu au avut saiba pt. a remedia problema  X-( ... cu toate ca am anuntat revizia de mai bine de 2 saptamani .. si am anuntat si acest defect ...)
         - Alte mici verificari/intrebari: trepidatia numarului de inmatriculare pe hayon, motivul pentru care tapiteria usilor din fata se albesc la orice atingere, scartait in stalpul fata stanga, etc au fost discutate si verificate insa au cam ramas la fel.
Am continuat "excursia" la Felix si pot spune ca am ramas placut impresionat de transforamrea prin care a trecut statiunea, in sensul bun. Cazari la tot pasul (de la 40 Lei la 160 lei camera .. era si la 300 la hotel de 4 stele :) ), strandul amenajat modern, restaurante la tot pasul cu meniuri si bucate imbietoare (12-14 lei un meniu de 3-4 feluri de mancare), renumita placinta cu branza si marar etc ... chiar si lacurile cu nuferi  reamenajate frumos ... te fac sa-ti doresti un miniconcediu in zona.
Scuze de offtopic, dar nu m-am putut abtine sa nu mentionez acest aspect avand in vedere ca toata excursia de 1 zi de la Cluj la Oradea cu revizie cu tot m-a ajuns undeva la 500 lei ... ceea ce reprezinta suma pentru o revizie si ATAT la multe reprezentante ... dupa cum ne-ati informat. Asa ca nu mai sovaiti .. si vizitati zona ca merita (revizie + distractie la aceeasi bani !!!). Uite ca am ajuns sa fac si reclama ... scuze din nou.
« Ultima Modificare: 06.Sep.2009, 09:05:16 a.m. de ASZ »

Offline miocrl

« Răspuns #207 : 06.Sep.2009, 01:22:02 p.m. »
         - Verificare scaun sofer => scartaie insa nu au avut saiba
nu stiu ce saiba au invocat... la mine a mers doar uns.. l-au uns cu sprayul dupa ce l-au dat jos de tot

- Alte mici verificari/intrebari: trepidatia numarului de inmatriculare pe hayon,
nu iti rezolva nimeni asta dar poti sa o rezolvi singur asa

-scartait in stalpul fata stanga,
la mine troncanea... au scos plasticul si au indesat un pumn de burete sub plastic... acum e silentios

« Ultima Modificare: 06.Sep.2009, 11:05:31 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline ASZ

« Răspuns #208 : 06.Sep.2009, 09:43:09 p.m. »
Mersi pentru sugestii (intre timp suportul de numar l-am prins cu silicon transparent)

Offline ASZ

« Răspuns #209 : 09.Sep.2009, 04:42:16 p.m. »
Am uitat sa spun ca la revizia de la Redtor am putut sta permanent linga masina (sa vad ce anume si cum se efectueaza .. insa dupa o perioada m-am lamurit ca este ok tipul care lucra la ea si am vazut si ce anume se schimba si cu ce consumabile)