Autor Subiect: REVIZIA 15000KM ori 1 AN  (Citit de 107429 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: REVIZIA 15000KM ori 1 AN
« Răspuns #180 : 10.Aug.2009, 11:52:10 p.m. »
Eu am trimis mail la Redtor si mi s-a raspuns telefonic ca revizia costa 280 Lei cu ulei din butoi :) si 360 lei cu ulei din bidon de 4l desigilat in fata mea (Mobile 1 ambele doar cu diferente de cifre :) ... si nu pot duce uleiul meu). Revizia se poate face si sambata, insa nelamurirea mea era legata de momentul in care pot face aceasta revizie: voi avea ~13.500 km cand se face anul (adica pe 28.08.2009), insa la acea data voi fi plecat din tara si la dilema mea legata de efectuarea reviziei inainte sau dupa concediu (eu o DORESC dupa revenirea din concediu .. ca daca tot mi se vor baga pe gat placutele de frana ... sa am ceva km :) ), mi s-a raspuns de la Redtor ca o pot face linistit si dupa revenirea in tara, cu conditia sa nu am depasita limita de 15.000 km (se pare ca aceasta este conditia care intrerupe garantia masinii). Voi ce stiti despre acest aspect al garantiei ?

Offline BXXENL

« Răspuns #181 : 11.Aug.2009, 08:21:11 p.m. »
Eu zic sa ti-o faci inainte, placutele nu au de ce sa ti le bage pe gat. Le zici clar ca nu vrei placutele si gata. Oricum, ce poa sa zica, faci accident si e din cauza placutelor nu iti face casco masina? Se strica discurile de la placutele tocite si nu ti le reparam pe garantie? Asta e bau bau. Tu te uiti la placute, si daca sunt ok refuzi sa le schimbi si gata. Cu uleiul tau AI VOIE sa te duci, doar vezi sa it iei unul adecvat. La fel ai voie si cu restul de consumabile (filtru ulei, aer, ce mai vrei tu).

Mai bine mai devreme revizia (ulei+filtru ulei) decat mai tarziu, mai ales ca e si prima.
  • SX4 1.5
Alex

Offline ASZ

« Răspuns #182 : 12.Aug.2009, 01:27:41 p.m. »
Pot duce uleiul meu, insa nu imi vor pune stampila de garantie .. asta a fpst raspunsul lor.
Doresc sa fac revizia dupa ce revin din concediu din 2 motiuve: nu pot si nu am timp sa ajung la Oradea inainte de concediu si as dori sa fie si ceva km cand o fac ... adica dupa concediu (nu sa fac revizia cu putini km .. si apoi la urmatorea sa ma trezesc ca depasesc ... )

Offline BXXENL

« Răspuns #183 : 12.Aug.2009, 02:25:55 p.m. »
Sunt obligati sa iti puna stampila. Uleiul tau nu e cu nimic mai prejos decat uleiul lor, ba dimpotriva. Deci ori le zici sa iti bage ce ulei scrie in carte, ori sa te primeasca cu al tau. Si daca zic la fel ca nu, le spui sa iti dea in scris raspunsul. Apoi cu el la suzuky si ii bagi in rahat. Eu m-am dus cu uleiul meu pt ca puneau halvoline sau GM de care bagau si in chevroleturi (la suzuky in cta asta, unde serviceul e comun cu opel si chevrolet-ex daewoo) si pur si simplu nu mi-a venit sa bag marmelada aia in motor. N-au avut ce face si au recunoscut ca e ilegal de fapt sa ma oblige cu uleiul lor si mi-au facut revizia cu al meu si mi-au pus si stampila.

Daca ei pun un ulei pe care tu il gasesti acceptabil si la pret si la calitate evident n-are rost sa te iei cu ei in gura doar ca sa le arati tu ca esti seful, dar daca incearca sa iti bage un ulei inadecvat sau la suprapret, nu te lasa, e dreptul tau!
  • SX4 1.5
Alex

Offline hugbear

« Răspuns #184 : 24.Aug.2009, 10:25:59 p.m. »
Sambata am facut revizia de 1 an (ca 15000 inca n-am, si nici n-o sa am prea currand :) ). In urma review-urilor de pe forum si datorita si unor "combinatii" extra-suzukistice, am decis sa merg la Marshall. Programarea - telefonic. Pretul reviziei, comunicat tot telefonic cu ocazia programarii - 380 RON.

Operatii executate (conform comenzii de lucru):
- inlocuire ulei (Mobil Super 3000, cf. bon de casa) + filtru
- inlocuire ulei grup spate
- verificare si curatare filtru aer
- verificare placute frana

Total final (inclusiv manopera): 240 RON.

In plus, s-au facut verificari referitoare la cateva probleme semnalate de mine. Solicitarea mea de a vedea "matele" masinii a fost acceptata fara rezerve.

Pe langa toate astea, as remarca impresia buna lasata de maniera de abordare si tratare a clientilor, precum si conversatia placuta si informativa avuta cu personalul reprezentantei si in special cu domnul Andi Davidescu.

Post Merge: [time]Lu 24 aug 2009 22:34:52 +0300[/time]
P.S. Nu uitati sa solicitati inspectia caroseriei, pentru pastrarea garantiei la perforare prin ruginire! ;)
« Ultima Modificare: 24.Aug.2009, 10:36:07 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #185 : 24.Aug.2009, 10:51:20 p.m. »
Sa inteleg ca ai putut sa stai langa masina,nu?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline hugbear

« Răspuns #186 : 24.Aug.2009, 11:15:37 p.m. »
Da. Am intrebat din start daca pot intra in service si mi s-a raspuns ca DA. Eu am ales sa intru mai tarziu, dupa ce se finalizase revizia propriu-zisa, pentru a asista la niste verificari solicitate de mine.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #187 : 25.Aug.2009, 12:45:21 p.m. »
Pretul reviziei, comunicat tot telefonic cu ocazia programarii - 380 RON.......................Total final (inclusiv manopera): 240 RON.

Inteleg ca a costat mai putin decat ti-au spus intial la telefon? Cum s-a intamplat asta? :-/ :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #188 : 25.Aug.2009, 01:04:23 p.m. »
Si mie mi s-a intamplat asa la bs.Motivarea a fost ca prefera sa le zica clientilor mai mult si defapt sa coste mai putin,decat sa se intample cumva invers.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline hugbear

« Răspuns #189 : 25.Aug.2009, 08:42:37 p.m. »
Pretul comunicat telefonic include toate operatiile posibile a fi facute, in timp ce pretul final se face pentru operatiile efectiv executate. De exemplu, la mine nu s-a inlocuit filtrul de aer, doar a fost verificat si curatat. La fel si placutele de frana. Acu' nu stiu daca o fi bine sau rau (ma refer la partea cu filtrul) dar, la o adica, ma gandesc ca un filtru de aer pot sa schimb si eu daca voi simti nevoia  :-/