Autor Subiect: REVIZIA 15000KM ori 1 AN  (Citit de 107481 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Re: REVIZIA 15000KM ori 1 AN
« Răspuns #140 : 24.Mai.2009, 08:45:52 p.m. »
@adrian_r5 -  am urmarit ultimul post al tau si sincer stiu prin ce ai trecut
 eu am cumparat masina din Bucuresti , stau in Bucuresti si 3 ani de zile am facut reviziile in Ramnicu Valcea , preferam sa fac aprox 400 km /15 000 km decat sa fac reviziile in Bucuresti din pricina costurilor marite la consumabile si la mana de lucru care erau cam 60% in Valcea la aceleasi operatiuni. Oameni super ok si niciodata in 3 ani nu m-au dat afara din hala , am stat langa masinuta de fiecare data, ultima oara tin mite au vrut sa-mi bage Mobil1 si am cerut Castrol si au facut comanda si mi-au adus , super ok oamenii acolo , asta in perioada 2005-2008 cred si sper ca s-a pastrat traditia  :)

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #141 : 24.Mai.2009, 10:37:13 p.m. »
si eu la cealalta masina care am avut, renault, tot la Rm Valcea faceam revizia si ieseam mai ieftin decat la Braila si eram mult mai multumit....

Offline BXXENL

« Răspuns #142 : 24.Mai.2009, 11:31:03 p.m. »
Multimim pt ca ne-ai impartasit experienta. Cred ca dupa asta voi renunta la a mai duce masina la reprezentanta la revizie. Daca era sa-mi cada ceva pana acum, cadea sau dadea semne. Iar de banii economisiti mi-o repar singur cand ii pica ceva si gata. Sau dau cu ea in primul pom si o fac pe Casco, si asa ma usuca asta de bani.
  • SX4 1.5
Alex

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #143 : 29.Mai.2009, 03:54:29 p.m. »
eu am cumparat masina din Bucuresti , stau in Bucuresti si 3 ani de zile am facut reviziile in Ramnicu Valcea , preferam sa fac aprox 400 km /15 000 km decat sa fac reviziile in Bucuresti din pricina costurilor marite la consumabile si la mana de lucru care erau cam 60% in Valcea la aceleasi operatiuni. Oameni super ok si niciodata in 3 ani nu m-au dat afara din hala , am stat langa masinuta de fiecare data, ultima oara tin mite au vrut sa-mi bage Mobil1 si am cerut Castrol si au facut comanda si mi-au adus , super ok oamenii acolo , asta in perioada 2005-2008 cred si sper ca s-a pastrat traditia  :)

Informativ, sti cam cat ar costa la Rm Valcea revizia de 15.000 km, cacisunt tentat sa fac un drum in zona in vacanta si as face revizia la ei,... Asta daca ajung pana la 15 mii de km pana la vacanta...  :)

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #144 : 01.Iun.2009, 04:39:39 p.m. »
Am sunat la Rm Valcea la Marshal si au spus ca revizia este 302 Ron pentru 15 mii km la SX4 4x4,... a mai facut cineva revizia la ei?...  :)

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #145 : 01.Iun.2009, 09:17:49 p.m. »
@Adrian :
Doamne...ma gandesc cu groaza ca prin septembrie , octombrie(ca in 3 luni am trecut de 5000km deja) trebuie sa fac si eu revizia la ei. Sau poate ca nu la ei, poate ma duc la Szeged cu niste colegi unguri...sau poate la Sibiu?Ce stiti de ei?
De ex am un prieten cu Opel...s-a omorat cu astia prin Tm si la un moment dat a cedat si s-a dus la Arad, nu stiu exact ce firma este...cica ceva cu sediul in Ungaria de felul ei...cica la Arad tipii l-au servit cu o cafeluta, i-au desigilat uleiul in fata lui, l-au postit sa stea langa masina tot timpul, ce mai...super tratament. Daca stiti si voi de asa ceva in Romanica, ziceti...ca deja intru in fibrilatie...:)))
Si asa am zis ca ma duc sa imi vad de trancanitul pe fata dreapta dar acum ca aud ce e la Sara mi se scoala parul in cap...

Suzuki SX4 1,5 SE

Offline adrian_r5

« Răspuns #146 : 01.Iun.2009, 10:34:25 p.m. »
poate ma duc la Szeged cu niste colegi unguri...sau poate la Sibiu?Ce stiti de ei?

Asta ar fi si sfatul meu ... mai ales ca la nici 500 m de service este o benzinarie Shell unde poti cumpara ulei din asta:

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sx4fan

« Răspuns #147 : 01.Iun.2009, 11:00:47 p.m. »
Salut baieti(si fete),
 In 23 mai am facut revizia tehnica de 15000 km la Redtor Oradea.
Am platit in total 465 lei (sx4 4WD 1,9DDiS).
Revizia a constat in:
  -schimbat uleiul motor(parca Mobil 5W40,bidoanele au fost intacte);
  -schimbat filtrul de ulei;
  -schimbat filtrul de aer;
  -schimbat filtrul de polen;
  -verificat instalatia electrica;
  -verificat presiunea in roti;
  -verificat starea placutelor de frana;
  -verificat si reglat frana de mana;
  -verificat ambreiajul;
  -gresat balamalele usilor;
Despre comportamentul sefului de service si al mecanicului,numai cuvinte de lauda.
                                                                                     S-auzim numai de bine!
SX4 4WD 1,9DDIS;  SX4 S-CROSS 1,6DDIS LUXUS

Offline Silfax

« Răspuns #148 : 01.Iun.2009, 11:45:10 p.m. »
Salve!

Nu am avut rabdare sa citesc toate post'urile, de aceea intreb pe cei care au trecut pe la Doly Iasi sau Union Cars Suceava: te lasa au ba sa vii cu uleiul tau?
Si inca ceva, la masina mea am vazut stickerul de la Texaco , nu m-am uitat sa vad ce tip, dar intreb pe cei care au mai utilizat marca aceasta, e ok?
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline bogdanb

« Răspuns #149 : 01.Iun.2009, 11:54:05 p.m. »
revizia tehnica de 15000 km la Redtor Oradea. Am platit in total 465 lei
Deci se poate!

Oricum, e groaznic sa vezi ca, chiar daca lucreaza pe tehnologii mult mai avansate, au aceeasi mentalitate ca acum 20 de ani.
Insa, intreb si eu? Dar daca nu am mai face aceste revizii obligatorii? Pierdem garantia. Si ce? Adica, zic si eu ca cineva: faci o revizie ca lumea la 5000km, alta pe la 10.000 si cam atat. Si, vorba lui  BXXENL, daca e sa cada ceva cade pana atunci. Si daca cade dupa aia, oricum nu ti se schimba pe garantie... au ei grija de asta :(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)