0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
am masina de doua luni si 2500km facuti; imi recomandati sa-i mai fac o revizie acum? sau ar fi trebuit sa-i fac una mai devreme...mie mi s-a spus ca la 15000km...
Revizie 30.000 km SX4 1,9 DDIS facuta la B&S. Inlocuite toate filtrele (aer, polen, motorina si ulei), schimbat uleiul la motor si in diferential, verificare si reglare directie, verificare placute de frana si verificare frane, presiune, gresat balamale. Total 1214 lei. Diferenta fata de alte service-uri provine din modul ciudat in care B&S Motors calculeaza durata la manopera. Fiecare operatiune de service are o durata trecuta pe factura iar la sfarsit se aduna toate aceste intervale. Astfel incat desi masina a stat in service 1 ora si 40 min pe factura ies daca aduni 5 ore 30 min de manopera.
Explicatia este simpla: acele ore de manopera au fost prestate de angajati diferiti (se presupune ca cu pregatiri diferite ... fiecare face partea lui din revizie ...), iar totalul l-ai platit (asta la nivel de teorie ... ca practic .. )Asa se procedeaza si la programare ... adica un raport facut intr-o ora .. poate inmagazina 3 ore de manopera in conditiile in care 3 programatori au lucrat in acel interval orar (adica fiecare cate 1 ora) ... iar rezultatul raspunde la solicitarea clientului