am facut revizia de 15000 km (14100 km mai exact) la Sibiu. Am facut o programare telefonica cu cateva zile inainte iar acolo totul a decurs fara probleme, in aproximativ o ora jumatate am putut sa plec cu masina din service. Au un loc amenajat unde poti servii o cafea de la un automat si urmarii printr-un geam ce se intampla in atelier. Eu am stat langa masina si l-am mai intrebat una alta pe mecanicul ce s-a ocupart de masina si acesta a fost amabil si comunicativ. Per ansamblu ma declar multumit de serviceul din Sibiu si il recomand si altor posesori de Suzuki.
Revenind la partea pecuniara, toata distractia m-a costat 645 lei.
Au fost inlocuite la cererea mea filtrul de aer si cel de polen, chiar daca in mod normal la 15000 km conform manualului acestea se curata, dar la cat praf exista in Bucuresti am considerat ca e mai bine asa. Acestea au costat impreuna 150 lei. Pentru toata revizia au fost facturate 2 ore de manopera a 166 lei. Toate aceste preturi sunt cu TVA.
Cu ocazia acestei vizite in service am scapat si de scartaitul scaunului si a fost indreptata priza de la carligul de remorcare fiindca suferise un contact nedorit cu solul in una din incursiunile in afara asfaltului

Ca o informatie adiacenta reviziei am aflat ca cei ce doresc pot comanda si monta la serviceul din Sibiu un scut metalic frontal din tabla groasa la pretul de 1050 lei + montaj. Cica sut produse in Rusia .