"..... am lucrat foarte putin la ei, vreo 3 luni doar ....... nea' Cornel era fenomenal, el baga scaunele gata facute in masini, pe banda, eu atasam talpile si mecanismele de glisare pentru scaune .....
Si n-ai apucat sa te uiti mai atent le scaunele alea de gata, cum sunt facute? Ca poate ne dai si noua, sexpatristilor, o sugestie in problema asta... Thanks anticipat!: - de pe topicul "De ce Ignis"...
Si eu am avut o perioada greierasi, dar am ridicat putin spatarul, si gata, nu greiri.
Poate ajuta in unele situatii sa strangi suruburile care prind scaunul de "glisoare", si sa strangi si suruburile "glisoarelor" de podea ...
Scaunul practic are un schelet de metal, peste care vine un invelis de poliuretan, cred ... ma rog, ceva spuma acolo. Eu cred , ca in momentul in care metalul si poliuretanul se misca, se "indoaie", se freaca, etc, pot aprarea acesti greierasi, poate si in anumite conditii de temperatura ...
Din pacate, suspectez 1 . calitatea materialelor, 2. calitatea asamblarii in urma calitatii materialelor.
Tipul care punea stofa peste scheletul scaunului mergea acasa in fiecare zi cu unghiile insangerate .. avea cel mai naspa job dintre noi toti ...