0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: NicNic din 28.Aug.2024, 02:26:47 p.m.Da, am incuiat masina cu cheia in interior, eu fiind inauntrul ei.Apoi am iesit din ea si a ramas masina incuiata cu cheia in interior. Chiar daca am inteles, pare o absurditate! [...] Asa ca intrebarea ai pus-o corect : "Cati oameni normali ar fi incuiat masina noaptea, dormind in ea". Oricum mi se pare totul o ciudatenie, sau avea o defectiune.
Da, am incuiat masina cu cheia in interior, eu fiind inauntrul ei.Apoi am iesit din ea si a ramas masina incuiata cu cheia in interior.
[...]Tizule, este foarte posibil tot ce ai citit scris de mine.Blocarea a fost posibila pentru ca broasca de la usa respectiva era defecta. Uneori se arma siguranta singura, la inchiderea usii (trantirea usoara).[...]
Cred ca nu ne intelegem. Ati reusit sa inchideti usa sofer cu cheia ... mecanic..cu tija metalica...fie keyless fie normala de pasion sau cool?
Am folosit cheia fizica (tija metalica). Merge perfect si sa inchizi si sa deschizi masina. Spre dreapta deschide si, daca rasucesti spre stanga, inchide tot.