Autor Subiect: REVELION  (Citit de 15890 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline carolin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Gen: Femeie
Re: REVELION
« Răspuns #40 : 11.Nov.2010, 06:09:31 p.m. »
Eu am inceput sa caut oferte pentru revelion din luna august  ;-).Faza e ca noi suntem un grup de 8 persoane si la noi dureaza ceva pana cadem toti de acord.Astfel ca dupa jumatatea lui ianuarie ma apuc si ma interesez pt concediul de vara si din august pt iarna.Insa iarna nu putem sa ne luam cu totii sejur si e mai dificil.
Initial am vrut sa mergem la Viena, insa din cauza calendarului am renuntat.Pentru Viena imi recomandasera niste prieteni , o familie de romani care inchiriau apartamente, dar cand am luat legatura cu ei , la inceputul lui august, nu mai aveau nimic disponibil pentru perioada de Revelion.Apoi am gasit o oferta pentru Istanbul , dar am renuntat ca o parte nu au pasaportul facut si nici timp sa alerge.
Dupa Turcia , ne-am gandit sa ramanem in tara  insa preturile erau mult peste bugetul nostru.Ex. la Predeal la hotel era parca de pe 29 pana pe 2 cu totul inclus 2000 Ron /persoana , iar la o pensiune in Azuga cu aceleasi conditii ca la hotel pretul era de 345 E/persoana.

Dupa perioada de dezamagire cu Romania, m-am apucat sa caut iar , si am gasit bilete ieftine la low cost pt Roma.M-am apucat imediat sa caut cazare si era cam scump;in final am gasit pe un site un apartament suficient de mare pentru noi la un pret foarte bun.
In 2 zile am avut si biletele si avansul platit la cazare.In total ne costa 689 ron/pers. :happy:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #41 : 11.Nov.2010, 06:24:11 p.m. »
In total ne costa 689 ron/pers. :happy:
Cazare si avion? Cate zile stati?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline carolin

• Newbie
  • *
« Răspuns #42 : 11.Nov.2010, 06:41:35 p.m. »
Biletul a fost 216 ron/ pers (taxe incluse)  iar cazarea 4 nopti costa 820 euro.

suma este convenabila , insa din postul meu de mai sus nu reiese si cata munca de lamurire , telefoane atat in grup cat si in afara, discutii ca unul vrea la dreapta ca celalat vrea la stanga, timp liber pierdut pe net , apoi timp liber calculand pretul final ..etc

In acele 2 zile in care am platit biletele si avansul nu am fost om...

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #43 : 11.Nov.2010, 06:53:46 p.m. »
totul e bine cand se termina cu bine  :)

Va urez sa va simtiti bine si La Multi Ani! de pe acum  :prty:

Offline carolin

• Newbie
  • *
« Răspuns #44 : 11.Nov.2010, 07:02:10 p.m. »
Multumesc :).In septembrie am luat o pauza si din octombrie ma documentez serios pt Roma.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #45 : 12.Nov.2010, 02:57:20 p.m. »
Eu zic ca ati iesit excelent la bani :good:
Distractie placuta si sa ne aduci poze cu Roma sub zapada (daca prindeti asa ceva :D)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline tdd70

• Full Member
  • Mesaje postate: 217
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #46 : 17.Nov.2010, 09:39:04 a.m. »
Revelionul 2011 va fi, dupa nu stiu cati ani, unul petrecut acasa... si asta nu datorita crizei ci unui alt motiv, unul dragut...  de revelion bebe al meu va avea cam o luna si un pic (saptamana viitoare e programat sa vina pe lume) si nu il voi scoate decat pe langa casa pana la 5-6 luni. Dar din primavara viitoare (cititi din luna mai incolo) am sa ii fac "botezul" pe la munte. Nu ca nu ar fi fost plimbat cat a fost si in burtica la mamica lui... a fost dus pe la Vatra Dornei, prin Bucegi de vreo 4 ori, a vazut si Grecia si inca cateva locuri (prin tara) care nu imi vin acum in minte. Asa ca, se pare ca Jimny in iarna asta va privi cu jind la alte masini care "se vor da" la zapada...  dar cine stie, poate "scap" si eu macar odata cu masina la zapezi pe coclauri. Dar despre asta voi povesti in topicul potrivit.
Bucuresti, 43 ani, Jimny stock-2002, 1328cmc, 82CP, M13A, ABS, AC,

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #47 : 17.Nov.2010, 04:17:37 p.m. »
O idee pentru un revelion ieftin n-are nimeni? Am incercat sa-mi gasesc ceva in tara...si am dat cateva telefoane astazi, de am fost mai liber, si am gasit numai preturi de preturi... :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #48 : 17.Nov.2010, 09:00:59 p.m. »
am gasit numai preturi de preturi... :(

... tu cautind preturi de criza  :(
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline ASZ

« Răspuns #49 : 17.Nov.2010, 09:36:14 p.m. »
575 lei 3 nopti cu demipensiune pe la o pensiune din Sambata (linga Beius - Oradea) si 500 lei pt. 3 nopti cu pensiune completa la o pensiune de linga Magu Racatau (Cluj) sunt cele mai bune oferte pe care le-am gasit.
Pacat ca am ratat oferta celora de la Casa Piratilor din Praid ...