Eu am inceput sa caut oferte pentru revelion din luna august
.Faza e ca noi suntem un grup de 8 persoane si la noi dureaza ceva pana cadem toti de acord.Astfel ca dupa jumatatea lui ianuarie ma apuc si ma interesez pt concediul de vara si din august pt iarna.Insa iarna nu putem sa ne luam cu totii sejur si e mai dificil.
Initial am vrut sa mergem la Viena, insa din cauza calendarului am renuntat.Pentru Viena imi recomandasera niste prieteni , o familie de romani care inchiriau apartamente, dar cand am luat legatura cu ei , la inceputul lui august, nu mai aveau nimic disponibil pentru perioada de Revelion.Apoi am gasit o oferta pentru Istanbul , dar am renuntat ca o parte nu au pasaportul facut si nici timp sa alerge.
Dupa Turcia , ne-am gandit sa ramanem in tara insa preturile erau mult peste bugetul nostru.Ex. la Predeal la hotel era parca de pe 29 pana pe 2 cu totul inclus 2000 Ron /persoana , iar la o pensiune in Azuga cu aceleasi conditii ca la hotel pretul era de 345 E/persoana.
Dupa perioada de dezamagire cu Romania, m-am apucat sa caut iar , si am gasit bilete ieftine la low cost pt Roma.M-am apucat imediat sa caut cazare si era cam scump;in final am gasit pe un site un apartament suficient de mare pentru noi la un pret foarte bun.
In 2 zile am avut si biletele si avansul platit la cazare.In total ne costa 689 ron/pers.