Autor Subiect: REVELION  (Citit de 15889 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Re: REVELION
« Răspuns #30 : 01.Nov.2010, 08:13:19 a.m. »
ma refeream la bautura, mancare, rontaiala, soric de porc  :x, etc :P

ca tot a venit vorba de cascada cailor :) http://de-weekend.blogspot.com/2010/06/cascada-cailor-si-borsa.html

Offline hubbabubba

« Răspuns #31 : 01.Nov.2010, 08:53:46 a.m. »
Da, da, oftica-ne c-ai fost tu peste tot  :P

Si ca sa nu fiu off-topic: inca habar pe unde voi ajunge anul pt revelion, abia acum am inceput prospectiile, deci topicul a fost deschis la fix :D
« Ultima Modificare: 01.Nov.2010, 08:55:48 a.m. de hubbabubba »
What goes around comes around ...

Offline sfichiu

« Răspuns #32 : 01.Nov.2010, 10:21:01 p.m. »
am venit de la prospectarea unor pensiuni din Bucovina pentru Revelion si iata unele concluzii;
    1= majoritatea sunt deja inchiriate de prin august-septembrie                                             
     2=cele care mai sunt libere ofera servicii( masa,cazare.masa festiva ,etc) la un pret cuprins intre 220-300 ron/pers/zi   
    3= se mai poate inchiria toata pensiunea -fara nici un fel de srviciu: pretul depinde de nr.de camere, confortnr de zile.etc.
           Aici dau ex. in Voronet s-a inchiriat pe 3 zile cu 4300ron-pensiune cu 5 camere.(bucatarie .4 grupuri sanitare,foisor,incalzire,etc)
Mai sunt inca multe libere dar este indicat de mers la fata locului fiinca sunt situatii si situatii,iar negocierea pretului  poate sa fie avantajoasa.Acu se mai tine la pret dar sunt semne ca mai scade fata de cum sunt postate in prezent pe net.
   Un alt ex.-la hotel Bradul din Vatra-Dornei se organizeaza Revelion 2011 cu 1800ron de familie(2 pers),inclus:3 mese pe zi,cazare,piscina sauna.masa festiva=pt o perioada de 4zile.
    Duminica se mai trage o raita pt documentari ,daca e nevoie mai revin cu detalii.......dar ca o mica constatare e ca in zona asta a mea preturile imi par cam maricele fata de alte zone din tara...                           
  • VITARA S ,Matiz

Offline miocrl

« Răspuns #33 : 02.Nov.2010, 10:16:10 a.m. »
daca vreti sa mergeti in Maramu dati de veste si incerc sa rezolv in Poienile Izei

Offline ASZ

« Răspuns #34 : 02.Nov.2010, 10:29:47 a.m. »
daca vreti sa mergeti in Maramu dati de veste si incerc sa rezolv in Poienile Izei
Am fost la un rev si a fost super.
Astept de la tine cu interes ofertele din zona, pt. ca s-ar incadra in tendfinta aceea cu ~200 km distanta de casa. (2 adulti si un copil de 6 ani .. in zona Maramures)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #35 : 03.Nov.2010, 01:30:30 p.m. »
Deci, in acest an vom petrece Revelionul la sub 200 km de domiciliu. Inca nu am stabilit unde, dar ofertele inca mai sunt disponibile.
Si iata primul set de oferte, la Calimanesti-Caciulata. E cam aglomeratie pe valea Oltului, dar, tinand cont de restrictiile enuntate, se potriveste. Si raportul calitate-pret pare acceptabil.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ASZ

« Răspuns #36 : 07.Nov.2010, 04:18:19 p.m. »
Astept ofertele bune din zona Maramures ... nimeni, nimic ? :)

Offline miocrl

« Răspuns #37 : 07.Nov.2010, 10:32:50 p.m. »
salutare, am vorbit in MM. ei asteapta cate un grup de minim 6 :(

Offline roberto

« Răspuns #38 : 07.Nov.2010, 10:43:44 p.m. »
Va recomand http://www.pappacabana.ro/oferte.html. Locatie frumoasa, zona superba, preturi de bun-simt.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline ASZ

« Răspuns #39 : 08.Nov.2010, 09:47:30 a.m. »
Arata bine, insa sejurul este mai lung decat pot eu sa-mi aloc.

M-ar interesa mai degraba o oferta de 2 nopti, cu pensiune completa, undeva in jurul Clujului (pe o raza de ~200 KM) la munte daca se poate, iar bugetul pt. 2 adulti si un copil sa fie undeva in jurul a 1.000 lei.
Probabil ca voi face revelionul acasa :) .. pt. ca oferte de genul acesta cum era la Casa Piratilor din Praid .. nu stiu daca mai gasesc :(