am venit de la prospectarea unor pensiuni din Bucovina pentru Revelion si iata unele concluzii;
1= majoritatea sunt deja inchiriate de prin august-septembrie
2=cele care mai sunt libere ofera servicii( masa,cazare.masa festiva ,etc) la un pret cuprins intre 220-300 ron/pers/zi
3= se mai poate inchiria toata pensiunea -fara nici un fel de srviciu: pretul depinde de nr.de camere, confortnr de zile.etc.
Aici dau ex. in Voronet s-a inchiriat pe 3 zile cu 4300ron-pensiune cu 5 camere.(bucatarie .4 grupuri sanitare,foisor,incalzire,etc)
Mai sunt inca multe libere dar este indicat de mers la fata locului fiinca sunt situatii si situatii,iar negocierea pretului poate sa fie avantajoasa.Acu se mai tine la pret dar sunt semne ca mai scade fata de cum sunt postate in prezent pe net.
Un alt ex.-la hotel Bradul din Vatra-Dornei se organizeaza Revelion 2011 cu 1800ron de familie(2 pers),inclus:3 mese pe zi,cazare,piscina sauna.masa festiva=pt o perioada de 4zile.
Duminica se mai trage o raita pt documentari ,daca e nevoie mai revin cu detalii.......dar ca o mica constatare e ca in zona asta a mea preturile imi par cam maricele fata de alte zone din tara...