Autor Subiect: REVELION  (Citit de 15888 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: REVELION
« Răspuns #20 : 30.Oct.2010, 10:51:44 p.m. »
Cind am vazut titlul topicului - revelion 2010 - ma pregateam sa povestesc pe unde am bintuit in noaptea de revelion 2010 ... apoi am vazut ca de fapt tu te referi la revelionu' care bate la usa si care se numeste revelion 2011  ;)

Deci - revelion 2011 inca nu stiu unde ma va prinde ... am niste idei, avem si o invitatie ... ramine de vazut  >:D<
In ceea ce priveste revelion 2010 ... intrarea in nou an ne-a prins undeva prin zona asta ... apoi, pt. ca a inceput sa ploua, ne-am retras aici ...

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 31.Oct.2010, 02:03:21 a.m. »
Cred ca cei care sunt gospodari de fel au programat deja revelionu' 2010-2011..mai ales ca, daca nu ma insel, weekendu' trecut fu' targul de turism (cel putin in Bucuresti)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ASZ

« Răspuns #22 : 31.Oct.2010, 07:45:59 a.m. »
Se pare ca nu sunt destul de gospodar :( ... poate reusesc ceva la Targul de turism din weekendul care urmeaza.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #23 : 31.Oct.2010, 08:35:40 a.m. »
Eu daca anul trecut am facut un revelion traditional in apuseni la o cabana intre munti pe langa Salciua http://de-weekend.blogspot.com/2010/01/salciua-la-multi-ani-2010.html  :x

Anul acesta incerc maramures aici http://www.borsa.ro/eladi/ :)

... asta in cazul in care nu o sa lucrez  =))

Offline sfichiu

« Răspuns #24 : 31.Oct.2010, 09:02:08 a.m. »
Corect..Adriane ai dreptate ,corectez REVELION 2011..............azi merg sa fac un tur sa vizionez niste pensiuni din BUCOVINA,daca cinava doreste ceva detalii ii stau la dispozitie....
  • VITARA S ,Matiz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 31.Oct.2010, 09:15:20 a.m. »
Tendinta Revelionului 2011 pare a fi o locatie mai aproape de casa decat in alti ani. Nu sunt decat 2 zile libere si e dificil sa aloci alte 2 zile pentru drum, ca sa ajungi la/de la destinatie. Deci, in acest an vom petrece Revelionul la sub 200 km de domiciliu. Inca nu am stabilit unde, dar ofertele inca mai sunt disponibile.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline raluk

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
  • Gen: Femeie
« Răspuns #26 : 31.Oct.2010, 10:29:57 a.m. »
@whizzy, daca nu sunt prea indiscreta, ai putea sa ne dai mai multe detalii , ai optat pentru "tacam" complet, cu tot cu masa de revelion ? ( un pret aproximativ, pe mine m`ar interesa mai mult niste oferte care include doar cazarea)
Anul trecut am fost la Borsa de revelion , mai ales ca e si ziua mea :D , si a fost foarte frumos, mai ales la Cascada Cailor.
Jos in statiune nu era nimic zapada :)
splash 1.2 GS kashmir blue

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #27 : 31.Oct.2010, 12:23:11 p.m. »
daca nu e zapada o caut si tot gasesc :P

pai a fost 1100 ron: masa, masa revelion, o gramada de chestii traditionale pe acolo, echipament ski, 5 nopti, si nu mai stiu ... multe chestii

De exemplu in apuseni tot cam atat am dat si am avut toooooot ce am vrut ..luai ce vroiai din cabana respectiva si nu te intreba nimeni nimic, daca nu ma saturam dintr-o masa gazda ne mai facea (mai ales ca sunt mofturos cu mancarea .. imi facea special :P)

sper ca si anul acesta sa fie la fel :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #28 : 31.Oct.2010, 12:24:00 p.m. »
si a fost foarte frumos, mai ales la Cascada Cailor.
:dream: foarte frumos la Cascada! Am fost si noi anul asta cu ocazia excursiei - Maramures - Plai cu flori!
Corect..Adriane ai dreptate ,corectez REVELION 2011..............azi merg sa fac un tur sa vizionez niste pensiuni din BUCOVINA,daca cinava doreste ceva detalii ii stau la dispozitie....
Ar fi chiar interesant sa ne dai ceva mai multe detalii  :->
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline AndreeaT

« Răspuns #29 : 31.Oct.2010, 11:48:00 p.m. »
luai ce vroiai din cabana respectiva si nu te intreba nimeni nimic

Te`ai intors cu suvenire?