Autor Subiect: Dealer Suzuki Bacau  (Citit de 33229 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Service Bacau
« Răspuns #20 : 26.Feb.2010, 08:27:34 p.m. »
Doar ce am scris mai sus.
Cam subiectivi baietii pt o revizie de 15.000 km.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #21 : 27.Feb.2010, 10:43:44 a.m. »
Asa e. dar ce sa le faci? o sa cumpar pe la 20.000 un filtru de polen si o sa-l schimb eu.. M-am saturat sa ma complic cu ei

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #22 : 03.Mar.2010, 11:22:58 a.m. »
Pe de o parte ne bucuram daca platim putin la revizie, pe de alta uite ca nu se fac toate verificarile necesare... Nu stiu cum e mai bine :notlst:

@Alex-Swift, multumim pentru feedback! :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

« Răspuns #23 : 03.Mar.2010, 05:06:05 p.m. »
pentru putin

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #24 : 03.Mar.2010, 05:10:08 p.m. »
Se pare ca a mai facut cineva revizia la Bacau:

facut revizie la 15.000 in bacau-topix auto.(sx4 1,6 4awd-gs-esp).stie cineva cam care e treaba cu acest service?(care se da drept reprezentanta suzuki,am vazut insa ca e mai ales pt fiat si iveco)
schimbat ulei motor +filtru; schimbat ulei diferential; verificat frane, verificat filtru aer(au spus ca nu treba schimbat),verificat densitate antigel
cost total-300 lei(cu consumabilele lor)cu tot cu tva.
in privinta uleiului,mi-au pus obligatoriu selenia gold 10w-40; am vrut sa ma duc sa dau o fuga in metro sa imi cumpar uleiul pe care il doream eu(liqy-moly 5 w-40),insa nu m-au lasat, au spus ca pierd garantia,si ei nu isi asuma responsabilitatea in cazul folosirii altui ulei decat cel recomandat de dansii. drept pt care mi-au trantit acest ulei semisintetic in motor;iar eu am spus...bine baieti, e prima SI ULTIMA REVIZIE CAND mA MAI PRINDETI AICI...oricum ,nu i-am impresionat prea tare.
acuma, ce sa mai spun, mai are cineva acest ulei in masina?cum se comporta...e bun de ceva?

Dar oare este acelasi dealer?! Pentru ca, din cate vad, nu l-au lasat sub nici o forma cu uleiul lui...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

« Răspuns #25 : 27.Mai.2010, 10:15:38 a.m. »
as vrea sa vad si eu o copie dupa actele date dupa revizie. Deviz + factura + ce se mai da. daca se poate. multumesc. e drept ca service-ul e si iveco, dar mi s-a parut ca s-au comportat ok. Acum nu inteleg de ce sa nu te primeasca cu uleiul tau. Astept o scanare sau o poza dupa factura daca se poate. ms

Offline bogogica

« Răspuns #26 : 06.Sep.2011, 08:57:45 p.m. »
Iata ce mail am primit de la dansii:

Avem placerea de a va invita la un eveniment de anvergura, "Porti Deschise 9 - 11 Septembrie 2011" la sediul nostru din Bacau, prilej cu care veti putea testa gama completa de automobile SUZUKI !
 De ce nu trebuie sa ratati acest eveniment?
 - fiecare invitat are dreptul (pe baza unei programari) la o verificare tehnica gratuita a automobilului personal, indiferent de marca si model.
- primiti un voucher prin care puteti achizitiona "4 anvelope de iarna la pret de 3", indiferent de dimensiune (pe baza de comanda)
 - concurs "GHICESTE CONSUMUL UNUI ALTO" prin care puteti castiga la dispozitia dumneavoastra un SUZUKI un weekend si un plin de carburant
 Mai multe detalii puteti gasi si pe site la adresa - http://www.topixauto.ro/autoturisme/suzuki/noutati/noutati-locale/
Evenimentul se va desfarura la sediul nostru din Bacau - Bd. Republicii 179 (langa Hypermarket Real), de Vineri pana Duminica inclusiv intre orele 9.00 - 18.00 !
Rezervari:
    Tudor Stefurac, Consultant Vanzari: 0743-088.528
    Maria Puscasu, Consultant Vanzari: 0740-119.780
 sau suzuki@topixauto.ro
 Va asteptam !

Sincer imi pare rau ca in acest weekend eu am alt eveniment programat si nu pot sa imi stabilesc o excursie care sa includa si vizita la ei, sau si mai pacat, ca nu si-au programat "portie deschise" de ziua clubului.

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #27 : 11.Sep.2011, 04:59:36 p.m. »
Am facut la TopixAuto revizia de 3 ani si pot spune ca sunt mult mai multumit (in ceea ce priveste partea de service) fata de reviziile facute in Iasi.
Uleiul de motor pus a fost Shell Helix 5W-30, iar la diferentiale Mobil 75W90.  Fiind campania cu "portile deschise" am prins si 5% reducere :)
Ora de manopera este de 80lei, insa timpul efectiv lucrat cu cel trecut pe deviz e rezonabil. Am putut sta langa mecanic si sa mai intreb una alta si mentionez ca a fost o persoana deschisa.
Am vazut un anunt afisat pe un perete cum ca nu se efectueaza reparatii/revizii cu piesele clientului.
Rar mi-a fost dat sa vad ca nu s-a incercat umflarea artificiala a reviziei cu operatii ce nu erau critice, spre exemplu schimbarea fortata de placute cand ele erau cu uzura mica, schimbarea filtrului de aer cand acesta putin suflat ar fi ca nou.

Mai mult ca sigur si la urmatoarea revizie tot prin Bacau ajung.
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline lrbc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
  • Life is only a daring adventure or nothing at all.
« Răspuns #28 : 14.Nov.2011, 05:58:09 p.m. »
Revizia de 15000 la Topix Auto / Romil Service Bacău:
- ulei motor Shell 5W30;
- filtru de ulei;
- ulei cutie (diferențial);
- manoperă 1,5 ore.
Preț 395 lei.
Foarte mulțumit de comportamentul celor de acolo. M-au invitat să asist la lucrări. De data asta nu am stat că am avut altceva de făcut. Nu mi-au schimbat (și nici nu mi-au pus pe factură) consumabile care nu era necesar să le schimb, dar care sunt trecute că se schimbă la revizie, adică filtrele de aer și polen. O suflare a fost destul, mașina are doar 6 luni.
Pentru cei care se întrebau mai sus, există afișat un anunț că nu lucrează cu piesele clientului.
« Ultima Modificare: 14.Nov.2011, 06:03:35 p.m. de lrbc »

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #29 : 14.Nov.2011, 07:43:00 p.m. »
Chit ca masina are doar 6 luni,eu zic ca mergeau schimbate filtrele. Mai ales ca nu sunt o avere..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI