Autor Subiect: Dealer Suzuki Bacau  (Citit de 33231 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

Dealer Suzuki Bacau
« : 03.Nov.2009, 08:59:01 a.m. »
Salutare.. Nu am gasit nimic despre suzuki Bacau. Am auzit ca s-a deschis de curand reprezentanta si service undeva la iesirea din bacau catre bucuresti. As vrea sa stiu mai multe despre asta daca este cu putinta. Pentru ca e important sa stii ce service-uri ai in zona in care locuiesti [regiunea] si cum opereaza, servicii, aprobare etc. Deci astept pareri in special de la "bacaoani" care au suzuki si care au avut contact cu ei.
Tot ce stiu este va pe site-ul oficial suzuki el apare ca autorizat
http://www.topixauto.ro/

Astept pareri obiective

Multumesc
« Ultima Modificare: 16.Iun.2017, 04:34:34 p.m. de gabineg »

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
  • Gen: Bărbat
Re: Service Bacau
« Răspuns #1 : 03.Nov.2009, 07:16:08 p.m. »
salut
am vb cu ei despre revizie acum 2 sapt...si nu fac..INCA. Cam atat...deocamdata:))
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

« Răspuns #2 : 04.Nov.2009, 07:29:07 a.m. »
Straniu. Eu am auzit exact opusul.. Cum ca ar face service, revizii etc. Mai asteptam reply-uri obiective, cine a auzit, cine a vazut!

apropos... ms mult chrys-gryz

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
« Răspuns #3 : 04.Nov.2009, 06:42:18 p.m. »
cel mai bine ar fi sa suni direct la ei. Mie mi-au spus ca inca mai asteapta nu stiu ce echipamente pt service, si din cauza asta n-ar face revizie, insa urmeaza sa faca in cel mai scurt timp.
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

« Răspuns #4 : 05.Nov.2009, 06:52:57 a.m. »
mai am 6000 de km sau 7 luni pana la revizia de 15.000. se modernizeaza ei pana atunci

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #5 : 05.Nov.2009, 10:43:03 p.m. »
  Eu am sunat la ei acum o luna, faceau revizii nu foarte scumpe dar uleiul folosit mi s-a parut dubios (ulei folosit de grup Fiat).

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

« Răspuns #6 : 06.Nov.2009, 06:57:01 a.m. »
Si eu eram curios de pret.. auzisem ceva de 400 RON. Asa e?

« Răspuns #7 : 14.Nov.2009, 06:55:48 a.m. »
i-am sunat iar zilele trecute sa ii intreb de sanatate.. Cica nu au facut revizii o perioada si acum fac iar. Cine mai intelege..?

The following users thanked this post: sdt79

Offline mihaignat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #8 : 28.Nov.2009, 07:09:06 p.m. »
  Eu am sunat la ei acum o luna, faceau revizii nu foarte scumpe dar uleiul folosit mi s-a parut dubios (ulei folosit de grup Fiat).

Salut... din cate stiu uleiul folosit in grupul Fiat este acelasi folosit de echipa Ferrari la F1 (Selenia - daca nu ma insel - sau Urania - chiar nu mai stiu), deci unul de o calitate foarte buna.

Din cate stiu acum nu mai e ca pe vremuri, cand trebuia sa pui obligatoriu acelasi tip de ulei ca cel pe care il ai deja (sau care l-ai avut). Sa ma corecteze cineva daca gresesc. Acum e important ca acest ulei sintetic sa fie din aceeasi clasa, fiind prea putin important producatorul sau marca.

Va urez numai bine... drumuri bune

« Răspuns #9 : 29.Nov.2009, 08:55:08 a.m. »

Salut... din cate stiu uleiul folosit in grupul Fiat este acelasi folosit de echipa Ferrari la F1 (Selenia - daca nu ma insel - sau Urania - chiar nu mai stiu), deci unul de o calitate foarte buna.

Din cate stiu acum nu mai e ca pe vremuri, cand trebuia sa pui obligatoriu acelasi tip de ulei ca cel pe care il ai deja (sau care l-ai avut). Sa ma corecteze cineva daca gresesc. Acum e important ca acest ulei sintetic sa fie din aceeasi clasa, fiind prea putin important producatorul sau marca.

Va urez numai bine... drumuri bune

aici era mai recomandat de postat
http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-swift/ulei-recomandat