Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Alegeri pentru Presedintele Romaniei 2009
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
4
5
6
7
8
[
9
]
10
11
Mergi Jos
Autor
Subiect: Alegeri pentru Presedintele Romaniei 2009 (Citit de 12596 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
discovery
Sr. Member
Mesaje postate: 269
Gen:
Bucuresti
Re: Alegeri pentru Presedintele Romaniei 2009
«
Răspuns #80 :
04.Dec.2009, 12:23:04 a.m. »
Repet ce spuneam intr-un alt post din acest topic: "Nu stiu care dintre cei doi este mai nociv pentru tara!" In primul tur am avut o optiune, de data asta insa, o sa-mi rezerv dreptul sa-i las pe cei care i-au propulsat pe Geoana si Basescu in turul final, sa-si duca "opera" pana la capat. Nu o spun cu rautate, mai degraba cu relaxare. Si ca sa inchei, pot spune ca prin ceea ce a facut intre cele doua tururi de scrutin, m-a dezamagit inclusiv cel caruia i-am dat votul in primul tur (Antonescu).
«
Ultima Modificare: 04.Dec.2009, 12:24:57 p.m. de discovery
»
memorat
Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.
pentium3d
Full Member
Mesaje postate: 193
Gen:
SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
«
Răspuns #81 :
04.Dec.2009, 11:16:46 a.m. »
Tinand cont ca suntem in plin proces de manelizare a Romaniei per ansamblul ei, consider ca actualul presedinte reprezinta acest fenomen cat se poate de fidel. Insa sa fii reprezentat in lume de un astfel de caracter, eu ca roman ma simt extrem de rusinat.
Pe de alta parte, oricare ar fi la putere, (va fura) / favoriza (intr-o forma sau alta) pe unii in detrimentul altora, pentru mine este extrem de limpede si desi am o fire optimista aici sunt convins ca acest lucru nu se va schimba pururi.
Este insa o vorba in popor: "prostul daca nu-i fudul parca nu-i prost destul", si pe cat de evidenta este de 5 ani incoace pe atat de mult imi doresc sa se schimbe.
memorat
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.
danker
Hero Member
Mesaje postate: 2343
Gen:
«
Răspuns #82 :
04.Dec.2009, 12:19:17 p.m. »
- Eu am sa votez cu Geoana, fara nici un fel de placere, nu-l simpatizez de loc si ma gandesc cu groaza ca ne asteapta un an foarte greu.
dar tot din acest motiv nu am sa votez cu un om care tine tara in conflicte artificiale de 5 ani, care tine din ambitie un guvern profund incompetent (gen Boc cu madam Udrea sefa peste 2 ministere
) si care este inconjurat de o mafie de asfaltagii ( de fapt nu votam decat schimbarea mafiilor ) si care si-a mobilizat partidu' sa-i faca fata parlamentar european, este singurul presedinte al romaniei de pana acum cu o apetenta de imbogatire jegoasa, care nu a facut nimic ca sa elimine coruptia, si-a hartuit doar inamicii politici, iar la poza asta de "presedintaele anticomunist", eu nu am pus niciodata botu' e o vrajeala puerila.
- In general sunt trist si nu mai dau prea multe sanse romaniei sa devina ce ar trebui, adica o tara civilizata care-si respecta cetatenii.
P.S.
Am ochit eu un sat de munte in Austria, tare mi-as dorii sa devin cetatean acolo.....
«
Ultima Modificare: 04.Dec.2009, 01:02:11 p.m. de danker
»
memorat
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
discovery
Sr. Member
Mesaje postate: 269
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #83 :
04.Dec.2009, 12:39:58 p.m. »
Spuneti-mi o jigodie dintr-una dintre cele doua tabere si eu va spun una echivalenta din cealalta tabara... Dar ca sa contrabalansez un pic cele doua posturi de mai sus (cu care, in principiu, sunt de acord): Nu-l pot uita nici pe Geoana cum clama la un miting electoral: "
Pe 6 Decembrie o sa sarbatorim doua lucruri: victoria in alegeri... si ziua bunului nostru prieten si coleg de partid, Culita Tarata
" ... Pana la urma dragilor, se pare ca-l schimbam pe Solomon cu Vanghelie, pe Videanu, Cocos si Popoviciu cu Vantu, Voiculescu si Patriciu etc. ...
si cu asta, ce-am facut?
Ramane totusi un plus pentru Geoana, o disponibilitate mai mare pentru negociere... dar si un minus la capitolul tarie de caracter.
memorat
Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.
grandvitara
Full Member
Mesaje postate: 219
«
Răspuns #84 :
04.Dec.2009, 01:21:25 p.m. »
Geoana asta chiar e prostanac ,pana acum eram cam sceptic dar se pare ca o dovedeste cu varf si indesat.
memorat
Laurentiu
Hero Member
Mesaje postate: 7304
Gen:
Obeliscul Leilor
«
Răspuns #85 :
04.Dec.2009, 02:40:18 p.m. »
Final de mandat
Ati votat un DA cu mine
Si 5 ani, am trait bine
V-ati ales in urma mea
Doar cu circ si mahala.
Aliat popor roman
Mai vreau 5 ani sa ramin
Si vin cu sloganul meu:
Eu la bine, voi la greu.
memorat
Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!
sanduraveica
Hero Member
Mesaje postate: 741
Gen:
0755020512
Bucuresti
«
Răspuns #86 :
04.Dec.2009, 03:28:18 p.m. »
De 5 ani asistam la o mare balacareala politica, acum se schimba actorii si vom asista la aceeasi piesa, la acelasi scenariu. Noi
ne rugam de sanatatea lor! Danker, cum se numeste satul ala?
«
Ultima Modificare: 04.Dec.2009, 03:30:08 p.m. de sanduraveica
»
memorat
Ignis
Silfax
Hero Member
Mesaje postate: 1844
Gen:
«
Răspuns #87 :
04.Dec.2009, 06:46:48 p.m. »
"Am plecat din tara mea pentru ca scotea din mine tot ce era mai rau" sunt cuvintele unui emigrant roman. Cred ca ceea ce am vazut in aceasta campanie reflecta ceea ce spunea acest om. Suntem o societate care promoveaza non valorile si care este guvernata strict de interese personale. Nu putem da vina pe nimeni , decat pe noi pentru faptul ca in aceste alegeri prezidentiale finalistii sunt doi avari inrobiti puterii. Eu nu zic de faptul ca in alte state nu se face lobby ale mediilor economice pentru candidati, dar intai primeaza cei 7 ani de acasa, apoi raspunderea civica fata de societate si abia in cele din urma interesul personal.
Ce mai pot spune decat ca ma voi duce cu sila la acest ultim tur. Chiar ma gandeam la un moment dat sa anulez votul, dar macar sa fac act de prezenta. Apoi am realizat ca nu rezolv nimic cu asta. Asa incat votul meu de Duminica va fi unul pur tehnic si voi trai cu o vaga urma de speranta intr-un viitor guvern care sa inceapa sa faca cate ceva pentru tara asta.
Bafta si minuni!
memorat
S-Cross Elegance benzina 4x2
Cristi (XTI)
Hero Member
Mesaje postate: 1147
Gen:
«
Răspuns #88 :
04.Dec.2009, 07:21:56 p.m. »
@danker, nu spune numele satului, că eu ajung după voi cu al meu Jimny și veți lua voi cele mai bune locuri...
E o glumă, dar una amară. Am avut o experiență cu justiția română pentru un fleac, dar care mi-a arătat cât se poate de clar că NU există justiție pentru oamenii de rând. În plus, dacă iese unul dintre cei doi prezidențiabili, unul anume în ceea ce mă privește, chiar încep să reconsider țara în care voi locui din următorii ani. Și câte ar mai fi de spus...
memorat
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow
cribo25
Hero Member
Mesaje postate: 577
«
Răspuns #89 :
04.Dec.2009, 08:29:39 p.m. »
Dragi forumisti, daca va incearca acelasi sentiment fata de politica si politicienii de la noi, care ma incearca si pe mine nu ne ramane decat sa impartim deocamdata aceste lamai, dar asta doar ca paleativ.
Viitorul aici in tara nu pare sa dea prea mari sperante si anii trec, trec si probabil vom ajunge sa ne intrebam cum de voteaza atita lume in asa fel de 20 de ani. Cred ca totusi ceva este in neregula in creierul prea multora.
memorat
Ignis 1.3 GLX+
Tipărire
Pagini:
1
...
4
5
6
7
8
[