Autor Subiect: Alegeri pentru Presedintele Romaniei 2009  (Citit de 12604 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Alegeri pentru Presedintele Romaniei 2009
« Răspuns #20 : 06.Nov.2009, 11:45:43 a.m. »
In ultima perioada aud multa lume care afirma ca vor merge la vot doar pentru as anula votul.
Pe pariu ca la numararea voturilor nu vor fi asa multe voturi anulate. Tind sa cred ca suntem o natie de lasi si ca sa nu intram intr-o discutie, pe care probabil nu putem sustine, ne exchivam frumos  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
« Răspuns #21 : 06.Nov.2009, 09:46:23 p.m. »
eu una il votez pe oprescu si asta din mai multe motive. cel mai important zic eu e ca a resit sa tina doua spitale mari in bucuresti, angajatii din spitale il iubesc si il respecta(asta ma face sa cred ca e un om bun si cinstit), il vad ca se ia in gura cu toti si are argumente, iar de cand e el primar parca parca s-a schimbat bucurestiul la fata.... sa nu mai zic ca strada unde locuieste,Popa Savu, (paralela cu strada unde locuiesc eu) si adiacentele sunt deja asfaltate si aranjate  :D
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #22 : 06.Nov.2009, 11:05:03 p.m. »
Eu unul nu am vazut nicio o imbunatatire de cand e individul primar.....dar asta e alta discutie. Poate facem un topic separat cu si despre primarii capitalei. (unde-s autostrazile alea suspendate?  >:))
  • #romaniaelectrica

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #23 : 07.Nov.2009, 12:11:21 a.m. »
Vad ca au inceput oamenii sa-si spuna parerile si asta e de bine... Iata cum vad eu lucrurile:

La ora actuala sondajele ii dau ca invingatori in primul tur pe Basescu si pe Geoana. Nu stiu pe care dintre cei doi sa-l consider mai nociv pentru tara asta... Pe Basescu, cu armata lui de profitori (regii asfaltului, mafia imobiliara etc) si cu un orgoliu mult deasupra intereselor tarii, sau pe Geoana, cu toti baronii PSD-isti din teritoriu, antrenati sa mane turmele de votanti la urne, ca pe niste oi... Uitati-va ce oameni sunt in preajma lui: Vanghelie, Culita Tarata, Oprisan, Mazare, Solomon si multi, multi, altii. Nu pot sa uit cum promitea el 20000 Euro celor care se intorc in tara sa redevina someri… si stiti de ce? Pentru ca ii curgeau balele dupa fiecare vot in plus. Trebuia musai sa ajunga la guvernare! Ar fi fost in stare sa o promita si pe ma-sa... De ce vroia sa guverneze? Pentru ca avea multe datorii catre baronii care l-au propulsat. Ce s-a intamplat dupa, e deja istorie. Revenind in prezent: Ati observat cum isi ingrosa mascariciul vocea si-l imita pe Obama? Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici…

Asadar, cei care nu veti vota, sau cei care aveti de gand sa anulati votul: Nu veti face altceva decat sa le dati cate o jumatate de vot lui Basescu si o jumatate lui Geoana. Exact asta vor! Pe asta se bazeaza! … mai aveti insa cateva zile sa va mai ganditi… orice alta varianta decat cei doi, poate reprezenta o sansa pentru Romania (nu foarte mare, ce-i drept, dar...)
« Ultima Modificare: 07.Nov.2009, 12:15:36 a.m. de discovery »
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 07.Nov.2009, 09:55:55 a.m. »
(regii asfaltului, mafia imobiliara etc)
Ma doare fix in cot de cine si cum isi imparte parandaratul. Crezi ca in ungaria, austria, germania, cehia, croatia, etc. nu exista astfel de specimene? Ba da, exista, doar ca acolo sunt si oamenii cat de cat multumiti ca au parte de ceva infrastructura.

P.S. Cum era cu drumurile locale: bulevardele in adm primariei generale iar strazile in adm primariilor de sector? Poate ne ajuta @Leutzu cu un raspuns pertinent.
  • #romaniaelectrica

Offline xim

« Răspuns #25 : 07.Nov.2009, 10:41:49 a.m. »
Bine punctat discovery!...unul dezbina ca sa conduca, iar celalalt ie mascarici politic....si putin megaloman...l-ati vazut ce falnic (a se citi caraghios) sta la reprezentatiile alea de prost gust, de pe la romexpo parca...care il au in prim-plan si pe analfabetul de vanghelie. Cind iliescu i-a lipit eticheta de Prostanac sunt sigur ca prin virtutea apropierii si experientei care o are a stiut ce spune.
Ei si atunci care o fi alternativa  :-/ ... mai avem un primar dupa chipul si asemanarea marinarului... si unul cu nume de dictator .... poate cel din urma  :-/
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 08.Nov.2009, 04:23:12 p.m. »
Ce mai campanie  >:)
  • #romaniaelectrica

Offline sfichiu

« Răspuns #27 : 08.Nov.2009, 08:58:36 p.m. »
Cred ca la aceste alegeri prezenta la vot o sa fie cea mai mica din 90 si pina acu.Am sa merg si-am sa dau votul unuia care are sanse minime ca daca nu merg au grija ei sa se foloseasca de votul meu!La europarlamentare am avut din familie pe cineva intr-o comisie de votare si mi-a zis ce ......corecte au fost alegerile la acea sectie  de votare!!!!....asa ca m-am lamurit cu corectitudinea votarii!!!.....deci fratilor mergeti la vot indiferent de optiunea politica!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline M_TM

« Răspuns #28 : 15.Nov.2009, 02:21:19 p.m. »
Anulez votul ori nu ma duc la vot ... eu astept revolutia ;)
Stefan !!!! trenul cu "revolutia" a trecut prin gara ta.Urmatoarea in 2989 !  >:D<

Offline miocrl

« Răspuns #29 : 15.Nov.2009, 03:43:41 p.m. »
eu nu cred ca tre sa asteptam atata. sigur vine mai repede. dar ininte tre gasiti acei oameni de incredere.. ca altfel de geaba ne revolutionam

din fericire ... sau nefericire nu sunt in tara pt a vota.