Cand trec peste pragurile de incetinire de dinaintea trecerilor de pietoni se aude un zgomot ciudat, ca un cauciuc care se freaca parca.
http://www.kwesto.ro/Module/11712.
Zgomotul se aude cand trec cu o anumita viteza, daca merg foarte incet nu se aude nimic. Sau daca merg spre axul drumului si calc numai cu o roata peste aceste denivelari, nu se mai aude acel zgomot. Daca merg pe drum de pamant denivelat, tot NU se aude.
Uneori mai dispare acest zgomot. Am crezut ca apare dupa ce trec prin noroaie si dupa ce o spal insistent pe dedesupt dispare zgomotul.
Am fost la Autonet Bucuresti si cei de acolo au fost foarte de treaba. Au facut un test cu masina, avand in apropiere astfel de denivelari si au putut auzi zgomotul. Au spus ca trebuie gresate bucsele de la bara stabilizatoare si au gasit si mizerie la aceste bucse. Au gresat, dar spre seara cand am ajuns la Tulcea, zgomotul a reaparut.
Nu stiu, pare totusi ciudat, parca zgomotul nu ar veni din fata, pare ca ar fi mai in spate.
Aveti idee daca poate fi altceva?
Peste 3500 km voi face revizia si probabil ca atunci voi schimba pe garantie aceste bucse. Sper sa nu se intample alte complicatii de la aceste bucse.