Autor Subiect: Satisfactii SX4  (Citit de 18294 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Satisfactii SX4
« Răspuns #20 : 18.Dec.2009, 12:17:00 a.m. »
... si doar va rugasem sa fiti blanzi!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 18.Dec.2009, 10:33:59 a.m. »
Am fost curios cum se comporta SX4 cu cauciucurile de vara pe vremea asta si am aflat cu satisfactie de la voi ca excelent. O sa ies cu mai mult curaj saptamana viitoare, chiar daca am cauciucuri de iarna, dar nu am deloc experienta conducerii pe asa vreme.

@hugbear, sa-ti traiasca fata si petrecere frumoasa  :happy:! Buna vreme de botez ai nimerit...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #22 : 18.Dec.2009, 11:22:28 a.m. »
O sa ies cu mai mult curaj saptamana viitoare, chiar daca am cauciucuri de iarna, dar nu am deloc experienta conducerii pe asa vreme.
Ca sa-ti dai mina cu volanul si celelalte comenzi, ar fi bine sa iesi mai pe seara (noapte) intr-un loc neaglomerat. Aici vei putea vedea fara sa-ti faci prea multe probleme, felul cum raspunde masina la diverse manevre.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #23 : 18.Dec.2009, 11:24:26 a.m. »
Bucuria asta tampita am simtit-o si eu zilele astea  >:)
Subscriu.
Tahnks Cristyyyy, cautam demult exprimarea potrivita si nu o gaseam  :D

Suntem cel putin 3! :D :->
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline adir

« Răspuns #24 : 18.Dec.2009, 11:25:57 a.m. »
Si eu circul cu cauciucurile de vara (Bridgestone-urile cu care a venit), si n-am simtit nici o problema pana acum. Ieri mi-am facut de cap pe o zona mai alunecoasa apasand ca disperatu' pe acceleratie, si a intrat traction controlul. In afara de asta, nimic demn de semnalat.
  • SX4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 18.Dec.2009, 11:41:25 a.m. »
Ca sa-ti dai mina cu volanul si celelalte comenzi, ar fi bine sa iesi mai pe seara (noapte) intr-un loc neaglomerat.
Stiu deja locul:  campusul Politehnicii, unde m-am antrenat si pe timp de vara cu noua masina. Luni incep studentii sa plece acasa si sper ca administratia UPB sa bage plugul pe alei. Mai ramane sa stea ninsoarea, sa scot masina de sub nameti (o sa-i pun o poza in topicul "starea vremii"). Si, findca suntem la "satisfactii SX4", asta va fi satisfactia mea in acesata dupa amiaza, sa indepartez zapada de pe si din jurul masinii. Wish me luck !
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #26 : 18.Dec.2009, 09:21:23 p.m. »
Acelasi lucru il pot spune si eu. Nebuna de Sayuri se crede la balet de fiecare data cand iese din parcare, de si poarta balerini de vara; zapada este pentru ea motiv de a-si etala miscarile gratioase, sigure si nonsalante, intr-un mediu ostil in care de multe ori ma face sa manifest o aroganta nefireasca. Sa treci prin nametii facuti de plugurile primariei... de nepretuit >:D<
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline adir

« Răspuns #27 : 18.Dec.2009, 10:02:46 p.m. »
Azi am incercat de toate: abs, esp, tcs... Singura chestie care nu mi-a placut e abs-ul: pe zapada de-aia "mazga" am senzatia ca ar frana mai bine fara abs. Ce ma enerveaza ca nu se poate scoate, ca esp-ul....
  • SX4

Offline hugbear

« Răspuns #28 : 19.Dec.2009, 12:29:03 p.m. »
Bucuria asta tampita am simtit-o si eu zilele astea  >:)
Subscriu.
Tahnks Cristyyyy, cautam demult exprimarea potrivita si nu o gaseam  :D

Suntem cel putin 3! :D :->

Un intelept arunca o piatra iar...
Be cool and play nice with the other kids! :baston:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline xim

« Răspuns #29 : 07.Feb.2010, 10:15:45 p.m. »
reanim acest topic...dupa o experienta de 1150 de km cu suza...testata in toate conditiile...drumuri cu aderenta redusa ..autostrada ...etc...pe autostrada...super ok...suspensia ferma si directia mai rigida isi fac treaba excelent..am scapat de stresul din logan cauzat de ruliu si tagaj...reprize super ok...in treapta a 4 la 4500 rpm devine o mica bestie si urca foarte usor la 120 km/h ... a tinut rtimul excelent cu 2 avensisuri...care insa au cam inceput sa derapeze si sa bliteze din avarii cind au dat de o portiune de autostrada mai inzapezita...zuza...nici o problema  >:D< .. la urcare pe drum de munte cu zapada si serpentine...alta satisfactie...la avensisuri esp-ul taia la greu pedala...zuza nici o problema...la consum...aici vine partea mai putin draguta...avensis 1,9 benzina 7,6 ... zuza mea 8/100 ....  oricum  multumit...
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray