Autor Subiect: Satisfactii SX4  (Citit de 18284 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Satisfactii SX4
« Răspuns #70 : 04.Feb.2014, 10:22:24 p.m. »
    :)Paai,satisfactiile  Sx4 ,,este" alea pe care le ai,nu cele pe care ti le-ai dori.........

@macmat: n-ai mai trecut de mult p'acilea... Welcome!  :good:

Referitor la satisfactii, eu chiar sunt multumit de masinuta asta, in ciuda a ceea ce se spune despre 4x4-ul de pe ea (recunosc ca nu e unul din cele mai 'strong' ca conceptie si ca are multe piese ce pot cadea, dar pana acum - la o utilizare de bun-simt - pe mine m-au ocolit belelele) si in ciuda faptului ca schimb placutele de frana intre revizii. Ca putere, motorul mi se pare suficient pentru soselele din Romania (vorbesc in calitate de tata responsabil, nu de sofer tanar si burlac ;) ). Ce mi se pare ca ar fi putut fi mai bine este exact ce am bolduit - cuplul, mai precis plaja de turatii la care acesta este obtinut: 200Nm la1,400rpm e ... :dream:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Online cristidav

« Răspuns #71 : 04.Feb.2014, 10:47:00 p.m. »
...racheta, fata de actualul motor :)) Si eu sunt tata responsabil, insa nu vreau sa ma gandesc in ce m-as transforma daca as ajunge cu piciorul pe o astfel de pedala  :baston:
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline fireburn

« Răspuns #72 : 05.Feb.2014, 09:32:16 a.m. »
Eu sunt multumit de masina, asa cum e.
Sunt lucruri mici cele care ma multumesc, dar care adunate mi-au facut viata mai placuta/usoara.
De exemplu nu am dat la lopata anul acesta decat pentru a intra in masina - nu, nu erau nameti cat masina :)
Mai un loc de parcare mai inzapezit, mai o bordura mai inalta, stabilitatea masinii la viteze normale de deplasare prin minunata noastra patrie, astea ma fac sa fiu multumit de alegerea facuta.
Depinde ce asteptari ai de la o masina.
Si eu asteptam sa vina bebe cand am cumparat masina, si mi-am facut calculele in consecinta.

Offline shpeedy

« Răspuns #73 : 05.Feb.2014, 09:40:45 a.m. »
...racheta, fata de actualul motor :))

O fi poate racheta pe 308 (desi - personal - mie nu mi se pare), dar daca ar fi pus pe un SX4 s-ar reduce aceste performante...

Eu sunt multumit de masina, asa cum e.
Sunt lucruri mici cele care ma multumesc, dar care adunate mi-au facut viata mai placuta/usoara.
De exemplu nu am dat la lopata anul acesta decat pentru a intra in masina - nu, nu erau nameti cat masina :)
Mai un loc de parcare mai inzapezit, mai o bordura mai inalta, stabilitatea masinii la viteze normale de deplasare prin minunata noastra patrie, astea ma fac sa fiu multumit de alegerea facuta.
Depinde ce asteptari ai de la o masina.
Si eu asteptam sa vina bebe cand am cumparat masina, si mi-am facut calculele in consecinta.

:good:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline coby

« Răspuns #74 : 05.Feb.2014, 10:08:18 a.m. »
Raportul calitate / pret pt un sx4 4x4 nou , din pct meu de vedere, este excelent ; masina se preteaza atat urban cat si extraurban ; este , cred , cea mai ieftina japoneza cu maxim de confort de pe piata .
auto si moto

Offline macmat

« Răspuns #75 : 05.Feb.2014, 07:33:49 p.m. »
@macmat: n-ai mai trecut de mult p'acilea... Welcome!  :good:
Multumesc!!Nu am mai postat,doar v-am supravegheat... :baston: M-am amestecat pentru ca si eu ,,urasc" asemenea-ti.Ma supara motoru' de pe virfu' de gama de la Juke(190 cp......tot din 1.6) Parca sint si reglabili pe trepte de putere.....boierie!Pacat ca Suzuki nu si-a vindut bine marfa,toate referirile la cross-overe se fac prin raportare la juke,qashqai,desi Sx-ul era aparut anterior.

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #76 : 06.Sep.2016, 05:17:24 p.m. »
Voi sunteti din generatia sx4...

Adevarul e, ca de cand am eu in vizor aceasta masinuta (SX4) si sunt vreo 3-4 ani, n-am vazut una pe strada cu care sa-ti fie rusine !  Adica ruginita, sau cu julituri pline de rugina pe ea, etc. Toate le-am vazut aratand corect, ca si cum ar fi iesit ieri din fabrica, si chiar si cele conduse de doamne, erau curate si ingrijite !

Bătrâna Doamnă se tine încă bine și întoarce lumea capul după ea. Ca o dovada, colegul @HAP cu al sau Navi, după ce a atins anul trecut Capul Nord și a parcurs 11000 km, a ajuns în vara asta la Stanca Gibraltarului, adunand încă 10000 km pe bord.
« Ultima Modificare: 06.Sep.2016, 05:19:17 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #77 : 30.Oct.2018, 11:36:29 a.m. »
Citind aceste clasamente de fiabilitate, am avut o satisfactie...  ;-)
SX4 produs in 2007-2008 e pe locul 2, iar 2009-2010 e pe locul 7 din 10.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #78 : 30.Oct.2018, 11:52:09 a.m. »
Corect si adevarat!!!!!!  :good: :good: :good: :good:
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Online cristidav

« Răspuns #79 : 30.Oct.2018, 02:06:43 p.m. »
Algoritmic, al meu produs in 2012 e pe locul 12 din 10 ? :D
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )