Autor Subiect: Satisfactii SX4  (Citit de 18281 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Satisfactii SX4
« Răspuns #40 : 09.Feb.2010, 09:11:32 a.m. »
@nada >:D< Hai, te dam un pic cu SXu' la o intalnire? :angel:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #41 : 02.Iun.2011, 10:39:12 p.m. »
mi se pare ca la masina mea nu se simte ca au trecut anii din punctul de vedere al inchiderii usilor.
multe masini mai de marca si mai bine vandute decat sx-ul meu dupa cativa ani la inchiderea usilor fac destul de urat.. suna a vechi. am un coleg cu un C4 aceeasi varsta, acelasi numar de kilometri si usile lui suna a troaca :((

deci un + la satisfactii :)

Offline Stropinel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #42 : 31.Aug.2011, 05:39:26 p.m. »
M-am mutat in Cluj si am convins sotia ca e mai avantajos sa nu inchiriem camion, mai bine caram cu masinile noastre. M-a socat cat de multe poti incarca in SX4 cu toata bancheta spate rabatata. Am facut 2 drumuri dus-intors Suceava-Cluj (la al treilea am ramas in Cj, fireste). Pasurile Mestecanis si Tihuta le-am simtit mai mult ca pe o plimbare. Dupa ce am lasat VVT-ul in a 3-a a ramas doar sa ma bucur de peisaj. Nici nu am simtit serpentinele, iar la drumurile facute noaptea farurile m-au incantat. Si, peste toate astea, mi-a luat si un fabulos 5.2 L pe suta de km, verificat la pompa.
In concluzie, 1.5 VVT mananca asfaltul voios, indiferent de panta sau greutatea carata, iar consumul nu il scot altii nici cu dieselul in conditii similare de mers. Super-satisfactie, semi-orgasm.
 :good: :good: :good:
De ce are veverita coada la spate? Pentru ca in fata sta ea...

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #43 : 31.Aug.2011, 06:05:10 p.m. »
In ceea ce priveste volumul portbagajului cu scaunele rabatate iti dau dreptate. Si pe mine m-a ajutat SX4-le la mutat, de doua ori chiar si am fost foarte multumit de cat a intrat in el.   :)

In privinta consumului mi se pare suspect de mic daca spui ca ai ai fost cu masina plina. Sau ai carat cu ea doar perne si plapume.  :)   Sigur nu ai gresit la calcule?   :-/

Offline Stropinel

• Newbie
  • *
« Răspuns #44 : 31.Aug.2011, 09:43:48 p.m. »
Stiu ca suna dubios, dar e adevarat. Am auzit si eu de la diverse persoane ca motoarele puse pe SX4 pe la sfarsitul anului 2010 ar fi mai eficiente. Oricum, cine doreste sa se convinga poate sa o faca fara probleme, nu am retineri in a lasa alte persoane sa imi conduca masina. In plus, o cunosc destul de bine, avem 8 luni impreuna si 19.000 de km. Pe ruta asta descrisa de mine ar mai fi o explicatie- la urcat muntele motorul e destul de puternic sa nu aiba nevoie de prea mult efort, iar la coborat..ei bine, inertia isi face treaba. Si al doilea factor e circulatia din partea asta de ardeal: nu prea poti sa mergi sportiv, te obliga drumul si colegii de trafic sa mergi la MAXIM 110. Eu sunt obisnuit cu autostrada moldova (E85), de obicei ajung la Constanta in timpul pe care l-am facut pana la Cluj. E frustrant, dar ma adaptez.
Cat despre ce am incarcat in masina, e vorba de mobilierul biatelului, demontat in sistem ikea, televizoare, bicicleta eliptica a sotiei, masina ei de cusut si in rest birouri demontate, haine cat incape si cateva covoare. La unul din drumuri am avut si chestii legate pe masina, ca am bare. S-a simtit cand treceam de 90.

Revenind la subiect, pana acum masina m-a facut tare fericit.

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #45 : 31.Aug.2011, 10:47:02 p.m. »
Salutare,

Tu n-ai cumva motorul de 1.5 Euro 5 de 112 CP (care intr-adevar are si VVT)?

Eu il am pe cel vechi de 99CP dar cu remapare ajung tot la 112 Cp am inteles, bine la VVT se 'respira' mai bine, normal.
« Ultima Modificare: 31.Aug.2011, 10:59:11 p.m. de emanu900 »
SX4 1.5 SE

Offline Stropinel

• Newbie
  • *
« Răspuns #46 : 11.Sep.2011, 12:37:34 p.m. »
Exact ala. 1.5 VVT euro 5 (de fapt, 1490 cmc, 82 kw). Am tot insistat ca e VVT, dar vad ca va trebui sa scot certificat de la psiholog ca nu sunt mitoman si sa pun si poze cu tot ce am sub capota ca sa fiu crezut.

Offline shpeedy

« Răspuns #47 : 09.Dec.2011, 05:37:43 p.m. »
As trece la "Satisfactii" faptul ca masinutele noastre sunt in Top10 al fiabilitatii in primii 2-3 ani de functionare....
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline xim

« Răspuns #48 : 09.Dec.2011, 06:59:39 p.m. »
iata un link pe aceeasi tema ...foarte util pentru a afla si despre fiabilitatea altor modele

http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-model/suzuki-sx4
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray