Stiu ca suna dubios, dar e adevarat. Am auzit si eu de la diverse persoane ca motoarele puse pe SX4 pe la sfarsitul anului 2010 ar fi mai eficiente. Oricum, cine doreste sa se convinga poate sa o faca fara probleme, nu am retineri in a lasa alte persoane sa imi conduca masina. In plus, o cunosc destul de bine, avem 8 luni impreuna si 19.000 de km. Pe ruta asta descrisa de mine ar mai fi o explicatie- la urcat muntele motorul e destul de puternic sa nu aiba nevoie de prea mult efort, iar la coborat..ei bine, inertia isi face treaba. Si al doilea factor e circulatia din partea asta de ardeal: nu prea poti sa mergi sportiv, te obliga drumul si colegii de trafic sa mergi la MAXIM 110. Eu sunt obisnuit cu autostrada moldova (E85), de obicei ajung la Constanta in timpul pe care l-am facut pana la Cluj. E frustrant, dar ma adaptez.
Cat despre ce am incarcat in masina, e vorba de mobilierul biatelului, demontat in sistem ikea, televizoare, bicicleta eliptica a sotiei, masina ei de cusut si in rest birouri demontate, haine cat incape si cateva covoare. La unul din drumuri am avut si chestii legate pe masina, ca am bare. S-a simtit cand treceam de 90.
Revenind la subiect, pana acum masina m-a facut tare fericit.