Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki SX4
»
Diverse Suzuki SX4
(Moderator:
shpeedy
) »
Satisfactii SX4
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
8
9
10
Mergi Jos
Autor
Subiect: Satisfactii SX4 (Citit de 18287 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
Re: Satisfactii SX4
«
Răspuns #30 :
07.Feb.2010, 11:33:22 p.m. »
Astazi....iar bucurie
tampita
:
- ora 11:00...cativa vecini la lopa ca sa poate iesi din parcare...My Precious demareaza fara probleme si ne duce la plimbare
- ora 14:00 ne intoarcem acasica, lama trecuse deja pe acolo si facuse un morman si mai mare de zapada...deja la deszapezire manuala era o intreaga armata..un vecin da sa-mi faca semn sa ma dau jos si sa iau o lopata, nu apuca ca deja eram parcat
- ora 16:00 plecam fara nicio problema
- ora 20:30 ma intorc zapada deja era mare, maricica....dupa 2 incercari doar cu iAWD, incercari in care era sa ma poptesc in vecinu' din dreapta (de, parcare in panta) a treia a fost cu lock si am reusit sa parchez cu bine
Acu' nu stiu daca maine voi mai reusi sa ies
P.S. Parcarile sunt numai cu spatele...nu stiu sa parchez cu fata
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 14537
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
«
Răspuns #31 :
08.Feb.2010, 09:14:51 a.m. »
Offtopic: Am incercat si eu ieri dupa amiaza chiestia asta, adica sa intru in locul de parcare acoprit de 20 cm zapada si marginit de o bordura de inca 10 cm de zapada indepartata de plug de pe drumul principal, cu 4x4 auto. A intrat pana la jumatate, dupa care a inceput sa patineze. Din lipsa de experienta si de decizie, am hotarat sa dau inapoi si sa "lopatez" 30 minute in zapada afanata si moale.
Ontopic: Sotia a venit ieri cu Red Suzie de la Slatina si, pe ultimii 70 km ai autostrazii, desi erau la primul drum prin zapada si gheata (ati vazut carambolurile pe A1), atat ea cat si suzilica s-au comportat curajos si au ajuns cu bine acasa. Adica la locul de parcare de mai sus.
memorat
SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
whizzy
Hero Member
Mesaje postate: 2040
Gen:
«
Răspuns #32 :
08.Feb.2010, 09:22:06 a.m. »
Duminica am iesit si eu cu zuza sa ma balacesc prin zapada
Am fost in tineretului zapada bla bla invarteli astea nebuneli stiti voi
evident fara nicio problema in schimb am vazut niste chestii foarte tari acolo si pe strada
1. Pe straduta de unde trebuia sa ies eu de acasa un touareg era impins (si mi-a cazut moralul dar eu nu am avut probleme totusi cred ca vw avea cauciucuri de vara sau era prost ala ca nu-mi dau seama cum poti sa ramai cu masina aia
)
2. un BMW X5 alb geamuri fumurii era tras de un logan sa iasa din zapada (sus polivalenta)
3. Un audi a4 allroad a ramas fara tractiune si au lasat masina acolo
4. Un jipan mare nu stiu ce ca nu se vedea hyundai oricum nu putea sa iasa din parcare (nu era 4x4 ca se invarteau doar rotile din fata)
- cand am ajuns acasa am ramas si eu un pic impotmolit ~30 de sec asa pana am blocat 4x4
- a si dezapezirea a fost facuta cu masina direct (nu-mi plac lopetile
)
Concluzie zuza este peste asteptarile mele si pana nu raman cu ea pe undeva nu ma potolesc
memorat
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
«
Răspuns #33 :
08.Feb.2010, 10:00:33 a.m. »
Weekendul asta, SXu' a fost pe post de plug, in unele zone de pe straduta mea
Cel putin, ca sa ies din fata casei, a trebuit sa "inotam" putin, cu 4x4 lock si ESP off. Dar a mers ca uns
Daca afara ninge, do not fear, SX4 is here!
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
Geo (SX4Owner)
Sr. Member
Mesaje postate: 443
Gen:
Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
«
Răspuns #34 :
08.Feb.2010, 10:43:12 a.m. »
Suntem un grup de snobi,
si ce imi place
Am fost deschizator de drum pe straduta la mine, dar va spun ca nu ar fi trebuit sa ies astazi... am cam forjat-o...
. Cand am ajuns la serviciu, nu am avut loc de parcare, prin urmare am gasit un loc langa o bordura cu zapada proaspat vicolita.
«
Ultima Modificare: 08.Feb.2010, 10:51:40 a.m. de Geo (SX4Owner)
»
memorat
SAYURI, o gheisa plina de talente
whizzy
Hero Member
Mesaje postate: 2040
Gen:
«
Răspuns #35 :
08.Feb.2010, 10:46:58 a.m. »
ce bine ii sta
masina aia rosie nu e ignis ?
memorat
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
«
Răspuns #36 :
08.Feb.2010, 10:50:18 a.m. »
Cam ca in prima poza a lui @Geo l-am gasit si eu pe Yoshi in dimineata zilei de duminica
Iar duminica seara, dupa ce am curatat
din nou
"gardutul" de zapada din jurul lui, arata cam asa:
Nu cred ca are rost sa mai zic ca azi dimineata se facuse la loc
Insa am iesit de acolo destul de usurel.
«
Ultima Modificare: 08.Feb.2010, 10:53:41 a.m. de ..::Khaos::..
»
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
Geo (SX4Owner)
Sr. Member
Mesaje postate: 443
Gen:
Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
«
Răspuns #37 :
08.Feb.2010, 10:50:45 a.m. »
Mai mult ca sigur, dar la plecare o sa ii fac o poza pentru posteritate.
memorat
SAYURI, o gheisa plina de talente
dan_r
Newbie
Mesaje postate: 25
Gen:
«
Răspuns #38 :
08.Feb.2010, 11:38:36 p.m. »
Nu va spun cat de mult am asteptat o astfel de iarna sa vad cum se comporta pe zapada. Am iesit din parcare si am parcat (cu spatele bineinteles) peste zapada dislocata de plug. M-am distrat la servici jalonand printre colegii care se ajutau impingandu-se unii pe altii ca sa parcheze... in principal din lipsa de anvelope de iarna. Dar senzatia cea mai placuta a fost sa accelerez puternic pe drum cu zapada necuratata si sa demareze ca Loganul pe uscat, doar esp-ul a clipit 2-3 secunde. Ma distrez si accelerand pe viraj... spatele impinge mai poternic si roteste masina. Am anvelope de iarna dar tractiunea face mult. Sambata am mers cu Loganul care are si el aceeasi marca de anvelope de iarna ... dar cu multa prudenta, ma dojeneam ca nu am luat suza da expirase cardul si nu am observat asa ca am plecat cu masina care avea combustibil mai mult. Acum cand scriu nevasta a venit sa-mi arate un vecin cu un citroen care chinuia masina de 20 min sa parcheze... dupa alte 15 min a venit cu inca doua persoane si imping la ea... suzi pozitionat ...R... virat... parcat.... Titan Ice.
memorat
1.6i GS AC ESP MP3 107 CP 4WD
nada605
Sr. Member
Mesaje postate: 315
Gen:
B-07-SAP
«
Răspuns #39 :
09.Feb.2010, 01:18:08 a.m. »
Hai dati-va mari!!! nu va e rusine sa va dati mari ??? Bine acum fie vorba intre noi chiar aveti cu ce!!! eu va spun o poveste happy de swift: pe scurt a avut noroc ca a viscolit zapada mai mult pe linga ea...iar eu 2 zile la rind am dat la lopata cite 3 ore ca sa fie suzuka curata in parcare ! imi vine sa ma impusc in momente de-astea ca nu mi-am luat suzuki 4x4 .
o strig in gura mare: MI-E CIUDA !!
memorat
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir
интересное
Tipărire
Pagini:
1
2
3
[
4
]