Autor Subiect: Schimbare discuri de frana Suzuki Ignis  (Citit de 13815 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Re: Schimbare discuri de frana Suzuki Ignis
« Răspuns #10 : 18.Feb.2011, 06:33:13 p.m. »
da, mai merge mult si bine, mai am 15.40, deci nici nu schimb anul asta
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline aleeq

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 16.Iun.2012, 05:58:57 p.m. »
buna MXXA

urmeaza sa-mi schimb si eu discurile si palcutele si ma ghidez dupa tutorialele tale insa nu inteleg ceva

" apoi se trece la depresarea discului cu doua suruburi de 10, se rotesc  incet - incet pana cand cade discul  "

si din poza aia cu cele doua suruburi si cu piulite puse pe ele si infiletate in discul vechi - ce se intampla atunci mai exact !?

ms.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #12 : 16.Iun.2012, 10:30:19 p.m. »
special am pus piulite pe suruburi, sa fie ceva distinct, invarti la ele pana depresezi discul

Offline LeonardSZK

« Răspuns #13 : 16.Iun.2012, 10:41:28 p.m. »
Gaurile sunt doar in disc, nu si in butuc. Surubul infiletat in disc impinge in butuc, departand discul de acesta. Trebuie invartit cate putin fiecare surub, sa "impinga" egal discul.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline aleeq

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
« Răspuns #14 : 16.Iun.2012, 11:44:48 p.m. »
si

sa inteleg ca discurile propriuzis stau fixate de butuc DOAR in doua shurubele, corect ?

prinderea definitiva fiind facuta defapt tot de cele 4 prezoane, corect ?

in operatiune - vaselina are rolul de a .... ?!

butucul din fata/rotile din fata - au rulment ca alea de pe spate ?!? - ca vad in poze si pe fata piulita dinaia cu siguranta

ms.
« Ultima Modificare: 16.Iun.2012, 11:47:58 p.m. de aleeq »

Offline Floppy76

« Răspuns #15 : 17.Oct.2012, 09:39:57 p.m. »
Am schimbat si eu discurile conform topicului de aici. Am terminat foarte repede, cam intr-o ora jumate, mai greu a fost cu desfacerea unui surub mic la care i-am dat cu dalta de m-am saturat. A cedat in cele din urma, a fost nevoie de o dalta mai mare. Nu am folosit cheie torx pt ca nu am avut ci una normala tubulara

Nu a trebuit sa depresez discul, acesta a cazut singur dupa ce am luat surubelele jos.

Am montat discuri Zimmerman pe care mi le-a recomandat cineva si care intr-adevar sunt foarte bune. Combinate cu placutele Ferodo am o frana beton.

Discurile au fost 125 de lei bucata

Cele vechi aveau grosimea de 13.7   :-O
  • New Vitara Passion 1.4T AllGrip