0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ai trecut prin recall-ul ala referitor la pompa de vacuum?PS: mi-e si frica sa te întreb ce lichid de frâna ai pus si cât de meseriasi erau băeții.... nu stiu, chiar merita la directie si frâne sa faci rabat de la siguranta folosirii serviciilor unei reprezentante?
Aici e discutia despre rechemare....Dincoace impresiile unora scapati cu viata....Eu zic sa dai si tu fuguta la reprezentanta.E gratis, si .... da...... nu pomeni nimic despre ce ai scris mai sus.
Astia daca aud ca ai facut "operatii" prin alte locuri decât cele sfinte (reprezentante), fac urât si se agata de aspectul asta, ca de aia nu merge bine masina si de aia ai probleme d-astea.E mai bine sa nu stie pe unde ai scos-o pe "doamna" la "consultatii".Cum zice seful meu, "esti destept daca stii sa faci pe prostul"....
Nu am citit mai sus insa voiam sa te intreb daca placutele de frana sunt proaspat schimbate sau sunt uzate? o cursa mai mare a pedalei de frana poate fi data si de placutele uzate. Aceelasi sentiment cu pedala cu cursa mai lunga l-am avut si eu insa aveam placutele foarte uzate iar dupa schimb lucrurile au revenit la normal.