Autor Subiect: Uzură roată spate - probleme punte spate?  (Citit de 2304 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Rîcu Liviu

Re: Uzură roată spate - probleme punte spate?
« Răspuns #20 : 04.Apr.2023, 09:18:07 p.m. »
Da, testele au fost in parametri normali. Dar cred ca o sa le schimb in cateva luni sa fiu sigur.
  • Suzuki Vitara 1.6

Offline Nemozaurus

« Răspuns #21 : 05.Apr.2023, 08:08:58 a.m. »
 Salut.Am spus la vremea respectiva.La mine s-a uzat excesiv si uniform cauciucul dreapta spate.Celelalte ar mai fi mers cel putin un sezon.
Cele originale.Nu am avut probleme cu geometria sau telescoape.De cand am montat cauciucuri sa zic asa mai de firma nu am mai avut problema.
  • Vitara

The following users thanked this post: Rîcu Liviu

Offline enicky

« Răspuns #22 : 07.Apr.2023, 12:01:15 a.m. »
...La mine s-a uzat excesiv si uniform
Cele originale...........De cand am montat cauciucuri sa zic asa mai de firma nu am mai avut problema.
    Originalele la mine au Continental, care mi s-au parut proaste. Eu suspectez ca acel cauciuc a avut un defect de fabricatie.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline wolfin

« Răspuns #23 : 07.Apr.2023, 10:20:13 a.m. »
are uzura si pe set vara si pe set iarna.

anvelopa este exclusa.

PS. ecocontact 5 si 6 sunt anvelope foarte bune. sa nu zic de sportcontact care este alta clasa uhp.

@Rîcu Liviu o curiozitate. de ce mergi in sport? tot timpul. rotile umflate necorespunzator si tractiune spate iti fac anvelopele praf.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Myhay

« Răspuns #24 : 07.Apr.2023, 11:00:32 a.m. »
Pentru ca modul sport ofera senzatii greu de lepadat. As merge si eu numai asa dar cum fac 95% numai oras….mai mult ma enervez.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline VictorN

« Răspuns #25 : 07.Apr.2023, 11:25:00 a.m. »
Nu cred că pe modul sport trage cu mult mai mult spatele încât să uzeze prematur anvelopele. Acolo cred că variază răspunsul motorului la apăsarea pedalei de accelerație.

Abia când mergi la deal incepe sa intre spatele mai sănătos.

Suspensia pe spate la Vitara e suficient de rigidă ca sa nu fie confortabilă peste denivelări, dar nu suficient încât să nu se încline serios în viraje strânse. Unde mai pui că începe să țopăie ca un cangur când ai pasageri in spate?!

Daca sunt lucruri ce trebuie îmbunătățite pe viitoarele modele, sunt suspensia spate, antifonarea și cutia de viteze manuală. Nu mai e acceptabil la 25.000 euro sa vii cu așa ceva.

Sent from my LE2123 using Tapatalk

Offline Myhay

« Răspuns #26 : 07.Apr.2023, 11:30:13 a.m. »
Daca tin bine mine in modul sport avem 60% fata si 40% spate sau 70% fata si 30% spate. Nu imi aduc aminte exact. Poate colegii au retinut mai bine procentele.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Hoinar

« Răspuns #27 : 07.Apr.2023, 02:29:11 p.m. »
70% fata si 30% spate maxim, numai cand este nevoie, in rest merge numai tractiune fata.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline adibaiacos2003

« Răspuns #28 : 21.Iun.2023, 01:41:23 p.m. »
Ieri am fst la geometrie. Atasez imagine de pe calculator. Adevarat, in 2017 au fost probleme cu puntile spate.
Din conversatia cu mecanicul reiese ca unghiul este dublu fata de normal pe ambele parti spate. S-a uitat si la modelul meu cel putin nu are nici o posibilitate de reglaj pe puntea spate.
Multumim Suzuki RO ca ati luat masurile ce se impuneau! :notlst:
Soarta
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion Allgrip Black

Offline Frychy

« Răspuns #29 : 22.Iul.2024, 12:05:39 p.m. »
Salutare.
 Un subiect vechi pe care abia acum l-am vazut.
Suzuki Vitara 2017, primit in luna Mai, allgrip, Passion -> punte spate stramba -> tocit ambele caucicuri -> la modul coala de hartie pe exterior spre interior -> dupa discutii tip ping-pong cu reprezentanta -> au acceptat schimbarea puntii spate si a celor 2 anvelope de vara pe care le aveam tocite pe garantie.
In prezent masina este ok si am ajuns la 200.000km.
Drumuri bune!
Suzuki Ignis 1.3 (2006) - Grey Metallic
Vitara 1.6 Passion ALLGRIP (2017) - Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

The following users thanked this post: teutzue