Autor Subiect: Distanță suporți bară torsiune  (Citit de 646 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline claudyudumitru91

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Bustuchin
Distanță suporți bară torsiune
« : 05.Mar.2023, 09:20:14 p.m. »
Vă salut dragi colegi, sunt nou posesor de suzuki ignis II din 2005 cu motor 1.5 benzină și 4x4. Astăzi am întâmpinat o problemă și anume că mi s-a rupt urechea de prindere de la bara de torsiune spate. Am dus-o la tinichigiu și aș avea nevoie de niște dimensiuni, dacă m-ați putea ajuta v-aș rămâne recunoscător. Am făcut o schemă, am pus un *?* pentru dimensiuni.

Trimis de pe al meu CLT-L09 folosind Tapatalk

• Suzuki Ignis

Offline ntire2000

Re: Distanță suporți bară torsiune
« Răspuns #1 : 05.Mar.2023, 09:55:22 p.m. »
Aoleu!
Si tu crezi ca o sa mai treci de RAR cu niste cârpeli facute în coltul strazii?
Pe la dezmembrari nu gasesti una întreaga?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline claudyudumitru91

• Newbie
  • *
    • Bustuchin
« Răspuns #2 : 05.Mar.2023, 10:02:30 p.m. »
Nu bara este rupta, suportul este rupt, vine sudat pe caroserie nu am cum sa il schimb. Nu o repar eu, este la meserias dar imi trebuie acele dimensiuni.

• Suzuki Ignis

Offline ntire2000

« Răspuns #3 : 05.Mar.2023, 10:54:37 p.m. »
Asta e deja un defect structural al caroseriei.
In mod normal, în orice tara diferita de lumea a treia (noroc ca RO e încadrata perfect aici) n-ai mai avea voie sa misti masina din parcare.
Nu vreau sa te supar, dar pâna la urma e vorba de siguranta si de sanatatea ta si nu numai.
Si e vorba si de ceilalti participanti la trafic.

Gândeste-te doar cu reactioneaza masina la o frânare de urgenta, cum este afectata dinamica traiectoriei daca meseriasul ala îti sudeaza cu 2mm mai la stânga sau mai la dreapta.
O iei în stânga sub un tir, sau în dreapta într-un pom?

PS: eu am renuntat la un Ignis ca al tau dupa 12 ani de convietuire doar pentru simplul fapt ca avea deja rugina pe puntea spate si ma deranja ideea; al tau dupa cum arata puntea spate parca a fost pastrat în baie de coroziune.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline claudyudumitru91

• Newbie
  • *
    • Bustuchin
« Răspuns #4 : 05.Mar.2023, 10:58:50 p.m. »
Nu am de ce sa ma supar, asta e singura problema a masinii, nu are pe nicaieri în alta parte rugina, doar acel suport care oricum va fi facut mult mai bine decat a fost el facut, acum intrebarea mea este, ma poate ajuta cineva cu acele dimensiuni spre a fi facuta cat mai bine sa nu mearga masina stramb*?

• Suzuki Ignis

Offline ntire2000

« Răspuns #5 : 05.Mar.2023, 11:02:26 p.m. »
Eu zic sa cauti întreg ansamblul din dezmembrari.
Cred ca asta presupune înlocuirea unei bucati întregi din puntea spate, pentru ca orice alta cârpeala locala îti va da cu virgula la standul de centrare al rotilor.
Sincer, eu nu as mai circula cu o masina cârpita în halul asta decât în regim de offroad si cu viteza de scuter...
Si singur... nu cu familia dupa mine....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline claudyudumitru91

• Newbie
  • *
    • Bustuchin
« Răspuns #6 : 05.Mar.2023, 11:03:50 p.m. »

Nu am de ce sa ma supar, asta e singura problema a masinii, nu are pe nicaieri în alta parte rugina, doar acel suport care oricum va fi facut mult mai bine decat a fost el facut, acum intrebarea mea este, ma poate ajuta cineva cu acele dimensiuni spre a fi facuta cat mai bine sa nu mearga masina stramb*?
Sper sa nu greseasca, intr-adevar spatele este ceva mai afectat dar nu ramane asa, cum am zis masina am cumparat-o recent si deja am si investit spre a fi intr-o stare tehnica cat mai buna, ma puteti ajuta cu acele dimensiuni sau doar discutam despre ea? Multumesc oricum pentru raspunsuri.

• Suzuki Ignis

Offline claudyudumitru91

• Newbie
  • *
    • Bustuchin
« Răspuns #7 : 16.Mar.2023, 09:28:02 p.m. »
Am rezolvat problema, pentru cine este curios o sa pun si o poza sa se vada, a fost pus suport original!

• Suzuki Ignis